Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avasküler nekroz sebebiyle ameliyat olan var mı?

mhmtbrksmsk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba umarım doğru yere yazmışımdır. Biraz bilgi almak yaptıranlardan fikir almak istedim.
Yaklaşık 2 yıl kadar önce egzema teşhisi konuldu ve kortizon kullanmassam çıldıracak gibi kaşınıyor ve yara oluyordu her yerim.
Kalçamda ağrı oluşması sonucu doktora gittim ve avasküler nekroz teşhisi konuldu. Çürük temizleme ve canlandırma ameliyatı oldum fakat işe yaramadı şu an sağ kalçamda kemikte çökme oluştu sol tarafımda başlangıç vardı hiç ağrım yoktu fakat orası da agrimaya başladı bir de son zamanlarda dizim yürütmez oldu devlet hastanesinde bu ameliyatı son zamanlarda yaptıran var mı fiyat ne diyorlar biraz bilgilendirme yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

Merhaba geçmiş olsun hiberbarik oksijen tedavisi gördünüz mü

O tedaviyi görmedim birçok doktorunda faydası olmayacağı görüşünü aldım. Şuan üstüne basamıyorum çoktan o devreleri geçtik şuan tek çare protez. Malesef

Ben her iki kalçadan da foraj ameliyatı oldum ve HBO tedavisinden çok fayda gördüm, senin iş proteze kadar gittiyse Prof Şevki Erdem var onunla görüşebilir misin

@mhmtbrksmsk,
selamlar öncelikle geçmiş olsun. Eğer İstanbul bir seçenek olacaksa Dr. Atakan Güvendiren'i önerebilirim. İstinye devlet hastanesi bir ücret ödemezsiniz. Tekrar çok geçmiş olsun.

@alonemisin,

Malesef konyadayım. Ama uzun araştırmalar sonucu devlet hastaneleri yerli kullanıyormış ve dayanıklılığı ithale göre daha azmış baş ve oturduğu kısım küçükmüş buda çıkma riski artırıyormuş o yüzden ithal tavsiye ediyorlar yaşım genç olduğu için. (33) aslında hiç takmamayı tavsiye ediyorlar ama artık dayanamıyorum. Yarın dizimdende mr çekilecek umarım dizimdede yoktur yoksa hem 2 kalça hem dizden 😟

@mhmtbrksmsk,

Evet devlette yerli kullanılıyor. İhale açılıp alınıyor ve haliyle en ucuz olanı alıyorlar maalesef sağlık olmasının bi önemi yok.

@mhmtbrksmsk,
Merhabalar, ben yaklaşık 2 senedir Avasküler nekroz hastasıyım, ilk ağrılarım ayak bileği ve dizdeydi sonrasında kalça ağrılarım da başlayınca onlardan da mr sonucunda var olduğunu öğrendim. Yani 2 kalça, 2 diz, 2 ayak bileğinde mevcut benim.
Bu zamana kadar farklı zamanlarda 30 seans hiperbarik oksijen, prp, fizik tedavi, magnetoterapi aldım. Ayrıca fonksiyonel tıp uzmanı ile beslenme düzeni değiştirdik, 3 ay bambaşka şekillerde sağlıklı beslendim ama tabii herhangi bir iyileşme yaşamadım.
Sizi umutsuzluğa kaptırmasın ama bana iyi gelmeyen size iyi gelebilir Allah büyük.
Yani velhasıl ben henüz çözüm bulabilmiş değilim, sizin bulduğunuz bir şeyler olursa paylaşabilirseniz çok sevinirim.

@Avaskülermağduru,

Çok geçmiş olsun, bize hiperbarik oksijen iyi gelmişti, zaten zamanla etkisi oluyor, şifa Allah'tan ne bulduysanız yeyin, hatta ben meyveleri bile çekirdekleri ile yemiştim şifa niyetine, zem zem için şifa niyetine, bize düşen gayret etmek

Üst Alt