Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Avşa adası yaz kampında misafir olan veya misafir olmak isteyen arkadaşlar; yorumlarınız, görüşleriniz, talep ve istekleriniz için bilgi paylaşımı ltf...
ben gittim çadır kamp sevenler için mükemmel bir tatil imkanı denize yakın bir alanda kurulmuş tsd ve avşa belediyesinin ortak düzenlediği engelliler için güzel bir organizasyon...
Ben üç yıl üst üste katıldım. Çok memnun kaldım. Avşa çok güzel bir yer ve plajı engellilere uygun. Bütün arkadaşlara tavsiye ederim. Geçen sene ve ondan önceki sene biz arkadaşlarla pansiyonda kaldık çadırda kalmadık. Ama çadırda kalmakda ayrı bir zevkdi. Akşam yatmak için pansiyona gidiyorduk, gündüz bütün gün kampdaki arkadaşlarla birlikde zaman geçiriyorduk. Tatilde çok lüks bir ortam ve fazla hijyen aramıyorsanız Avşa kampını tavsiye ederim.
Evet sadece ortopedik engelliler katılabiliyor. Haziran başında başlar, ramazandan bir hafta önce biter. Bu sene başlayacağı daha kesin değil TSD İstanbul şube başkanı bununla ilgili olarak çalışıyor.
sanırım bu yıl diğer engel grupları da katılabilecek aşırı görme ve duyma engelliler refakatçılarıyla birlikte çünkü kendi başına denize girmelerinde risk olan engel gruplarına refakatçı isteniyor...
şu diğer engel guruplarının katılıp katılamıyacığını tam tarihinin ne olduğunu bi de şey mesela haziran ayının başında katıldık desek mesela 10 gün kalıp gidebiliyormusunuz yoksa kampın süresinin son gününe kadar kalmanız mı gerekiyor
Arkadaslar bir kampta mersin anamurda var. Daha önce ben 3 yıl kaldım cok güzel bir yer. Bir seferinde %50 indirimde yapmışlardı zira orman bakanlıgının kamp yeriydi. Şimdi orman bakanlıgı ve başbakanlık özürlüler idaresi arasında anlaşma yapılmış. Kamp engellilere tahsis edilmiş fakat detayları bilmiyorum.Kamp hakkında bilgiye googeldan anamur pullu kamp diye girilirse bulunabilir
avşa adası balıkesir ilinin marmara ilçesine bağlı bir adadır. erdek ve tekirdağa 2 saatte, istanbula hızlı feribotla gene 2 saatte ulaşılabilir.Avşa adası marmara denizinin incisi ve kuzeyin bodrumu olarak adlandırlır. Kamp programını Türkiye Sakatlar Derneği organize ediyor. Her ile hitap etmeye çalışıyorlar.Kamp haftalık olarak gelen grupların katılımıyla gerçekleşiyor. İstanbuldan ulaşım İDO tarafından ücretsiz olarak sağlanıyor.
İskelede gemiden indiğinizden itibaren hiçbir engelle karşılaşılmaz, beldede kaldırım yok denecek kadar azdır. Uzun bir sahil kordon şeriti vardır. Kamp alanı denizin kıyısında çok yakın mesafededir. Avşa belediye başkanı sayın Cevdet Çağlar'ın katkılarıyla hertürlü imkan sağlanmaya çalışılıyor.
facebookta CEVDET ÇAĞLAR (AVŞA BELEDİYE BAŞKANI) sayfasına üye olursanız gerekli resim ve videolara ulaşabilirsiniz. Türkiye Sakatlar Derneği adresinden dernekten yardım alabilirsiniz. ben avşa belediyesinde memurum sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
Arkadaşlar Avşa belediye başkanı CEVDET ÇAGLAR ve TSD İSTANBUL SUBE BAŞKANI M.KEMAL YÜKSEL beyin çalışmaları sonucunda 4 yıldır olduğu gibi bu yılda avşa kampı yapılacaktır.gerekli bilgileri alabilmeniz ve geçmiş kamp günlerinin videolarını görebilmeniz için lütfen aşagıdaki linkten hayran olun. Aanmelden | Facebook
merhaba arakadaşlar evet bende 2 sene bende gittim avşa kampına gercekten çok güsel havası denız plaji şirin bir ilce gündüz denızınden yararlanıyorsun gece eglencesınden çok kalabalık bir tatil bölgesı evet cadır seven arkadaşlara tavsiye ediyorum denız yoluyla emınönunden mavimarmara gemısıyle 6 saat felan cekıyor
eve busene gene buyuk bir iktima olacak sanırım başkan görüşmek için avşaya gitmıştı bir hafta önce insallah busenede oluacaktır...
Anamur / Pullu Camping Tatil Köyü engellilere mi tahsis edilmiş
Tamam doğası çok güzel , dağ ve deniz içiçe ama mekan olarak nasıl uygun görmüşler Çok kayalık bir bölge taş merdivenlerle denize inilebiliyor ve denizin içi çok kayalık . O bölgenin denizi çok derindir ayrıca.
Kamp bu sene de olacak, belediye başkanımızın çalışmaları devam ediyor; yeni yer konusunda özelikle çok titiz, ihtiyacı karşılayacak yeni bir kamp alanı hazırlanacak hayırlısıyla...
Ben TSD den öğrenmiştim oradaki arkadaşlar yönlendirme yapıyorlar.Derneğe isim yazdırıp uygun tarihi belirliyorsunuz 2007 yılında 50 tl ücret alınıyordu.İsterseniz yanınızda 1 kişi refakatçi götürebiliyorsunuz.Ben katılmamıştım ama katılımcıların memnun olduklarını biliyorum.Sosyalleşmek ve farklı bir ortamda bulunmak isteyenler için değerlendirilebilir..
ben de gecen yıl katıldım cok güzel bir yer tsd nin organizasyonuda cok güzel herkese tavsiye edrim ama bu yıl kamp yuri değişecekmiş belediye bşaka yer tahsis etmiş orasıda güzelmiş denize yakınmış tavsiye ederim herkese.........