Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Avşa adası yaz kampına dair..?

merhaba

slm ben neşe %76 engelliyim engelim {distoni} diye geciyor
ben kampa katılmak istıyorum ama annemle beraber ücret n edakar ve ne gerekıyor

lütfen bilgi istiyorum

yazlık var bizim isteyen gelebilir misafirim olun... :) sadece yemek içmek için harcama yaparsınız sevinirim istanbulda oturuyorum...

tanem1979 az önce aradım sordum tsd İstanbul şubesini kamp katılım bedeli 100tl bu kişi başı fiyatı .Sen annenle katılacaksan 200 tl lik bir tutar söz konusu..

tanem1979;

Avşada eviniz tam olarak nerede? Bizimde evimiz var ben orada doğup büyüdüm belki biliyorumdur.

Arkadaşlar 100 tl günlük fiyatı mı .Ve neleri kapsıyor

avşaya bireysel olarak gidiyorum ailemle pansiyon yada apartta kalıyoruz gayet güzel temiz bir ilçe esnaf iyi niyetli avşa adasının iskelenin sag taraındakı tum esnafla muhabbetım vardır yıllardır başka tatıl yeri düşünmedim eskiden mavi marmara ile giderdik ama bu sene yok malesef ido seferleri var bostancı ve yenı kapıdan engellı 35 tl web üzerinden bilet alınırsa siddetle tavsıye ederım birde engellıye engel çıkarmasalar çok mutlu olurdu ortapedik engellıye tahsıs edilmişti geçmiş yıllarda bu yıl nasıldır bilemem ben 4 veya 10 kişi arasındakı grup eş dost arkadaş akraba ile gittigimden kampa hiç katılmadım ama avşayı çok seviyorum hele bırde temmu<z sonu akşam yunusları güneş batarken izlemek ömre bedel
saygılarımla
ulaşmak isteyen
cihangiryazici@hotmail.com ekleyebilir

100 lıra ıse pahalı kişi başı pansıyonlar 15.+20 civarı apartlar 25 tl civarı gerisini siz düşünün yemek çok pahalı deyil evde yaptıgın masrafı ordada yapıyorsun sonuçta

Avşa adasında yazlığımız var hiç bir ek ücret ödemeden sadece yemek içmek için masraflarını üstlenirse arkadaşlarımı davet etmek istiyorum...

Gülcan83;

Orda bir otel var ara sokakta kalıyor untuum ismini Hay Allah Türkü barların bulunduğu tarafta ara sokakta yazlığımız 2 senedir gitmedim annem hep gider...

bu arada 100lerce lira para harcamanıza gerek yok bay bana engelli arkadaşlarım gelin... Avşa adası güzel bir yer... bence değer...

Hocam gelelim de yük olmıyalım sana yazlık kaç kişiyi alır hangi tarihlerde sen ordasın ve yazlığınız müsait

gayet güzel bir teklif ben 5 temmuz 19 temmuz adadayım ailemle birlikte ama mümkün olursa orda görüşebiliriz belki
örnek bir davranış alkışa şayan teşekkürler cem

Selamlar.
Ramazan başlanğıncında kamp son olacaksa kayıtlar dolmuştur ve artık kayıt olmak zorlaşmış olmalı.
Ben hiç gitmedim, gitmek için başvurmadım daha dogrusu. şimdiye kadar ama artık bende bir yerlere gitmek istiyorum.

arkadaşlar gelmek isteyenler yazsın ona göre bir ayar çekelim.... ben teklif ettim bir kaç kişiye kararsızlar o yüzden listeyi tekrardan ayarlamam söz konusu olabilir....

Abisi sen bütün yaz orda mısın .?Misal ben Temmuz 31 de gelip ziyaret etmek isterim 1 veya 2 günlüğüne .Peki sen o zaman müsait olucak mısın .Bence sen ilk önce kendi müsait olduğun zamanları belirle sonra o zamanlara biz uymaya çalışalım

ben herzaman orda değilim birlikte gidip birlikte dönmek istiyorum ben kader ortağım arkadaşlarımla bir arada olup kaynaşmak tanışmak eğlenmek istiyorum....

arkadaşlar avşa daki kamp çok güzel tüm engelli arkadaşlara tavsiye ederim ben geçen yıl gitmiştim...

Avşa Adası Hakkında

arkadaşlar tekerlekli sandalye kullanan biri tek başına avşa adasına gidebilirmi ulaşım ve konaklama hakkında bilgi rica ediyorum sizlerden.

sırdaş;

evet gidebilir
bir çok pansiyon ve otel ve tsd kampı var bir çok engelli arkadaşım katılır bir hafta
ne zaman gitmeyi düşünüyorsun :D
songulsevinc;
iyi tatiller

ben bir hafta sonu gidebilirim çalıştığım için. istanbul anadolu yakasındayım yeni kapıdan hızlı feribotla gidiliyor sanırım. tek başıma gidicem o yüzden bilmem gerekiyor avşaya vardıktan sonra rahatça kalacağım yere gidebiliryim.birde deniz kenarında tekerlekli sandalyeye uygun kalabileceğim motel yada pansiyon adı biliyormusunuz??

Ben geçen sene avşa adasında 5 gün kalmıştım gerçekten muhteşem bir yer.
Engellilerede pek sorun çıkarmıyor zaten kumsalla pansiyonlar nerdeyse içiçe sırdaş gönül rahatlığıyla gidi kalabilirsin.
Denizide oldukça güzel marmara denizinin ortasında bir yer zaten kötü olmasına imkan yok :)
ben geçen sene internetten mail atarak pansionumu ayarlamıştım.
Google abiden bir yardım al istersen bir çok otel çıkar tlf edip konuşabilirsin zaten onlar 4 gözle müşteri bekliyolar.
Beni şaşırtan bir olay ada olmasına rağmen çok ucuzdu istanbuldan ucuz diyebilirim :) zaten BIM vardı ne lazımsa ordan almıştım
bence ucuz ve istanbul civarına yakın olarak 3-5 gün kafa dinlemeye süper bir yer.

AVŞA adasında tatil

selam arkadaşlar ben ÇANAKKALENİN/BİGAİLİNİN/KARABİGA Köyündenim avşa adası bizim köyün karşısında fakat ilk defa duydum özürlü tatil kampı olduğunu telfonum 0533 323 77 234

ben yenı döndüm arkadaşlar avşa adasından ailemle gittim apartta kaldım 2 kişilik aparta 50 tl ödedim gümlük vs ama engelliler kampına gittim hatice hanım var başkan 15 adet büyüjk tekerleklı sandalye için düzenlenmiş duz ayak bir yer hatta birde engelli 2 arkadaşın nişanı vardı kırşehirden gelmişler ama türkiye sakatlar dernegi organıze ediyor feribot dahil ücreti tsd karşılıyor kayıt yaptırmanız gerekıyor 1 haftalık periot ile kalabılınıyor bim dia tanşaş gross diye büyük marketler açmiş denız gayet güzel bende mısafır oldum nısanı ızledim çok sıçak ortam vardı ama malesef engellıler yardım edecek gönüllü arkdaş azdı gecen senelere nazaran başkanın şikayeti buydu
saygılarımla

Avşa adası

arkadaşlar bir gideniniz varsa telefonnunu bir bilen varsa lütfen söylesin ben çok merak ediyorum seneye kesin gidicem

Özkan Pansiyon 0533 262 57 10 engellilere uygun yer veriyorlar ve iyi davranıyorlar, denize 20 metre :)

yeni üyeyim avşa kampına gitmek istiyorum nasıl kayıt olabilirim telefon numarası verebilirmisiniz

Üst Alt