Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayağımda gerilme ve yürüme bozukluğu var. Kız arkadaşım bunu bilmiyor. Ne yapmalıyım?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar benim konuştugum bi kız arkadaşım var ama ayagımdaki sorunumu bilmiyor ayagımda kaslarda gerilme var biraz yürüme bozuklugu var,kız arkadaşım çok iyi bana karşı her konuda anlayışlı bir tek ayagımdaki sorunu bilmiyor birde memleketini bırakmak istemiyor benim oldugum ile gel diyor gerçekten çok zor durumdayım kız beni seviyor ben onu seviyor sözde şuan size saçma bi aşk gelebilir ama gerçekten yürekler konuşuyor buna inanıyorum ama gel görki benim durumumu bilmiyor söyleyin diyceksiniz ama beni bırakır ben de çok seviyorum..

gökanım kız arkadaşımla yüz yüze görüşmedik netten görüşme yapıyoz tlfndan görüşüyoz allaha şükür yürekler konuşuyor desem yeridir anlatabildimmi..valla çok zor kız çok anlayışlı çok iyi allah razı olsun ama durumumu bilmiyor:(

Bi yüz yüze görüşte öle söyleyelim söyleyeceklerimizi ..

gökanım görüş demesi kolay ama gel görki %99 geri elim boş dönecegim buda bana çok acı verir yıkılırım valla kahırdan ölürüm heralde..

slm ark sen sadece gercekleri söyle sen ve oda ssevdikten sonra gerisi bos sewdkten sonra öylede kabul eder seni
canını sıkma sen yeterki söyle yanni kabul eder sewdikten sonra ben de söylemedim içimizde kaldı
şimdi olsa asöylerdim ark inş daha iyi olur senin için

söylemelisin yalsla cıkamazsın bir yolaaa gercek bu söle kurtul

arkadaşlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun,fulya bacımsın söyle kurtul ama insanın o hayal kırıklıgı varya gönlünün kırılması kadar kötü bişe yok gerçekten gönül kırıldımı zor toparlanıyor ve o yara ister istemez her gece göz yaşlarına boguyor allah yardımcımız olsun,fulya bacım etrafımda gördügüm kadarıyla özürlü bayanı erkekler kabul ediyor evleniyor ama erkek özürlü olunca bayan kabul etmiyor,benim görüşüm bayan için sorun yok ama erkek özürlü olunca sorun oluyor bayanlara göre..

O kadar yanılıyorsun ki. Son söylediklerinde yani. Özürlü bayanı erkek kabul etmiyor asıl. Özürlü erkeği bayan daha kolay kabulleniyor. Seni gerçekten sevdiyse ki yazdıklarından ben bunu düşündüğünü çıkardım hemen en kısa zamanda durumunu söylemelisin. Nereye kadar kaçabilirsinki bu gerçekten.

bencede.özürlü bayanı erkekler kabul etmiyor asıl.bayanlar özürlü erkeği kabul etmeye daha meyilli.çünkü kadınlar erkekler kadar fiziğe önem vermiyor.

bence gerçekleri söylemen gerekiyor kız sonradan öğrenirse yıkılır cesaretli ol arkadaşım eğer eni gerçekten seviyorsa bence seni kabul eder ...

desteginiz için allah razı olsun hepinizden, inanırmısınız 1 ay oldu botoxs yaptırdım dedim tamam ben bu kızla artık gezerim yanına rahatca gider ailesiyle tanışırım die düşünüyordum ama botoxs dan sonra deişen bişe olmadı:(aynı şekilde adımlarım atarken sol ayagım kas çekmesinden yürüyüşüm aksak görünüyor ama botoxs ilk deneme doktor deneme bu dedi bişe olmayabilir sen egzersiz yap tekrar ilerlemiş botoxs yapacagım dedi inşallah arkadaşlar kaslara daha çok botoxs yapılınca daha iyi olacagını düşünüyorum inşallah ozaman konuştugum bayanla yüz yüze görüşecegim dua edin lütfen inşallah ozaman botoxsdan fayda görürüm mutlu huzurlu bi yuva kurarız lütfen dua edin mutlulugum önce allaha sonra bi botoxs ignesine baglı:(

Söyle söyle!.Bunda çekinecek utanacak birşey yok.Hatta medem nette görüşüyorsunuz.Bir çırpıda söyleyiver.Çünkü eğer arada bir bağ kopukluğu oluşmaya başlarsa fazla üzülmezsin.Ama artık iş yüz yüze devam ettiğinde çok daha fazla üzülürsün.Bırakırsa bırakır.Bırakmazsa keyfine bak.

senin yaşadığını bende yaşadım ama fırça yedim neden daha önce söylemedin diye :)

kız seni kabul etse bile eğer ileriye dönük düşünüyorsanız ailesine nasıl açıklıcağını bilemeyebilir ve bu yüzden kendini geri çekebilir.Kızlar aileden daha çok korkar.erkeklere nazaran aileye daha kolay boyun eğerler.Aileye kıyamazlar,üzmekten korkarlar vs.genelden bahsediyorum tabi.istisnaları bilemem.bu yüzden herşeye hazırlıklı ol ve kendini çok üzme.

O kadar yanılıyorsun ki. Son söylediklerinde yani. Özürlü bayanı erkek kabul etmiyor asıl. Özürlü erkeği bayan daha kolay kabulleniyor. Seni gerçekten sevdiyse ki yazdıklarından ben bunu düşündüğünü çıkardım hemen en kısa zamanda durumunu söylemelisin. Nereye kadar kaçabilirsinki bu gerçekten.
mrb derya hanım allah razı olsun,derya hanım benim çevremde gördügüm özürlü bayanın evlenmesi erkek özürlüye göre daha kolay erkeginde bayanı tercihi daha kolay diyorum ama benim çevremde gördügüme göre söylüyorum..

kız seni kabul etse bile eğer ileriye dönük düşünüyorsanız ailesine nasıl açıklıcağını bilemeyebilir ve bu yüzden kendini geri çekebilir.Kızlar aileden daha çok korkar.erkeklere nazaran aileye daha kolay boyun eğerler.Aileye kıyamazlar,üzmekten korkarlar vs.genelden bahsediyorum tabi.istisnaları bilemem.bu yüzden herşeye hazırlıklı ol ve kendini çok üzme.
egitimci kardeşim allah razı olsun yardmın için destegin için çok sagol,konuştugum kızın zaten anne baba ayrı annesiyle beraber ve iki kız kardeşi var evlilik için ben malatyaya gelmem diyor zaten o yüzden açılıpta kendimi de üzmek istemiyorum artı annesiyle beraber olmak istiyor tamam dedim ben anneye bakarım anne başımın tacı allah için hizmet edeceksek yanımızda kalsın dedim sorun deil diyorum ama kız ben konuştukça baglanıyor ben yürekten konuşuyorum 3 günlük dünyada huzur olsun mutluluk olsun yeter annenin zararı olmaz dedim,egitimci kardeşim ben ayagımda aksama oldugunu söylemedim sadece ayagımda kaslarda gerilme var agrı var sızı var dedim bu yüzden botoxs yaptırcam dedim gerçekte öyle yani kaslara botoxs yapıldı deneme,inşallah tam aşamada yapılınca inanıyorumki eskisinden iyi olur ozaman kararımı sizlere açarım inşallah yardımlarınız eksik etmezsiniz aeo

buraya yazarak vakit kaybedeceğine kıza bir an önce söylemelisin.anneye bakmayı herşekilde kabul etmen güzel davranış,onunda hoşuna gider,yalnız annesi seni istemeyebilir.kızı engelli değilse senin engelin hafifte olsa seni kızına yakıştırmayabilir.bunlar acı ama gerçek :) engellilerin yaşadığı sık durumlar sanırım.böyle bişey olursada üzülme derim.aileler çocuklarının engelli biriyle evlenmesine ilk etapta hep karşı çıkarlar.durum bu neyazıkki...

egitimci kardeşim allah razı olsun gerçkten çok iyisiniz bütün arkadaşlar çok iyi allah razı olsun ayrı ayrı,egitimci kardeşim şuan deneme olarak bi botoxs yapıldı az miktarda yapıldı 1 aya kadar 3,veya 4 ünite kas gevşetici verilecek ozamanı bekliyorum bi 15 gün falan fizyo terapi görcem ozaman inşallah ümidim var yani 2 ay içinde acı gerçekler yada mutlulugun ta kendisini yakalıycagım inşallah mutlulugu yakalarım:) rabbim yardımcım olsun lütfen dualarınızı eksik etmeyin,ben sizleri tanımasamda desteginiz için sizlere hep duacıyım allah gönlünüze göre versin yüreginiz incinmesin..

mustafa kardeşim allah razı olsun çk güzel yazmışın yüregine saglık,şimdi burda belirteyim konuştugum kız antalya merkezde aynı yerdesiniz,mustafa kardeşim çok güzel söylemişin evet keşke demek:( hayatımızda olmasa

SONBAHAR.44

Önceliklee söyleyeceklerimden ötürü umarım bana kızmazsın.yazdıklarınınn hepsini okudumm ve sana aslındaa söylenecek bişey yok.çünkü anladığım kadarıyla sen kendinlee barışık,kendine güvenen,kendinden asla utanmayan,içi dış bir birisi değilsin.Pc'nin ardına kendinii gizlemeye çalışıptaa kendini görmezden gelemezsin.Ayrıcaa senin düşündüğün gibi değil bu işler,ortada gerçek bir sevgi,gerçek bir aşk varsaa eminim ki seninn fiziğininn ne olduğu çokta önemli değildir.Çünkü seven seni zaten öyle sevmiştir.
Ama sana şunu söylemek isterim ki kadınlarr fiziği değildi yalanı asla affetmezler.ne kadar çok sevselerde onların güvenini kaybettiğin zamann olayın biter.Kendinle yüzleşmenin zamanıı bencee çoktann gelmişte geciyor bile..
Umarımm yazdıklarım içinn bana kırılmazsın...

merhaba ben söyledim ilk günden hemen terkedildim ama söylemeden olmuyor ilerde söylersen daha kötü olur bence

bende söledim o kabul etti ama ailesi kabul etmedi bende kaçırdım. üstelik ben onu tanıyordum ama o beni tanımadan 1 yıl tlf muhabbet ettik. erzurumu bırakıp antebe yanıma geldi... ilk başlarda zor oldu ama 5 yıl oldu allah şükür şimdi herşey çok ii..
birde senin inanman lasım zaten seni kabul etmezse özürün için, seni beğense ne beğenmese ne ki...

hayatta yalansız ol bende özürlüyüm ve 10 aylık evliyim.Eşimle tanıştığımda o da bilmiyordu. ama mutlaka söylemelisin. ne eşim şimdiye kadar özürlü olmama değindi ne de ailesi. mutluluklar dilerim .

kız seni istiyorsa memleketinden de ayrılır bak hele en ufak sorunu problem etmeye başlıyorsa engelini öğrendikten sonra ne olur düşün :) bence sen kendini fazla kaptırmışsın ki gerçekleri görmek istemiyorsun.. ayrıca yüz yüze gelmeden nasıl oluyor da bu kadar bağlanıyorsun anlamıyorum dikkat et de fazla kaptırma kendini sonu hüsran olur şimdiden söylim.

BEGÜM HANIM;

Yanlış anlamayın ama karşı taraf sizi gerçekten sevmemiş ozaman.Çünkü seven insannn sevdiğinii yarı yolda asla bırakmaz,en azından bırakmaması lazım..

BEGÜM HANIM;
Bengü hn.öyle bir insan sizinle evliliği düşünmeyen sadece vakit geçirmek için görüşmek isteyen birisidir.Bu konu da sizi çok iyi anlayabiliyorum.

456
Sn Doğukan bey insanlar bazen karşı tarafın iyi niyetlliliğini kullanarak,yalandan seni seviyorum da diyebiliyor,sırf vakit geçirmek için..Sadece vijdanı olanlar bunu yapmıyor...

Sonbahar.44;
Sn.arkadaşım hiç birşey uzaktan göründüğü gibi değildir şuan yaşadıklarınız tamamen sanal gerçek değil,fiili bir icraat yok yani,şuan herşey tos pembe görünebiilir.Keşke başlamadan ilk önce görüşseydiniz,görüşmeden engelinizi de söyleseniz farketmez,çünkü,görüşmek gibi olmaz,kız arkdaşınız şuan önemli değil der,kabul eder gibi gürünür belki ama görüştükten sonra düşünüdükleriyle söyledikleri örtüşmeyebilir.
Aslın da bu sizin için de geçerli,kız arkdaşınız düşündüğünüz gibi çıkmayabilir,belki de siz onu bırakacaksınız..

sonbahar merhabalar öncelikle hastalığı bir kusur yada utanılacak birşey gibi görmemelisin eğer senin kendine güvenin yok ise bu konuda karşı taraf seni her zaman ezer tabi birde rabbim her zaman helal süt emmiş insanlara denk getirmeli derim senin ufacık bir aksaman var sen bunu kendine dert ediyorsun şöyle düşün seni yaradan bunu sana yakıştırmış ve böyle istemiş sende buna şükredip başım gözüm üstüne deyip hayatına devam etmelisin allah sevdiği kula dert verir ve sınarmış bir düşünsene ya hiç bir derdin olmasaydı dört dörtlük bir insan olup hayatın mükemmel olsaydı günde kaç defa allaha hamd ederdin aklına geldikçe ama güzel allahım ne mutlu diyorum ben bizi sınavına tabi tuttu ve ona her daim şükretme fırsatı verdi hidrosefali hastasıyım rabbime karşı inancım çok fazla doktorlar bana günü birlik yaşa dedi :D heheee ama ben hiç takmadım doktor kim be dedim herşeyi yaradan varken hiç hasta değil gibi yaşadım hayatıma biri girdi aldım karşıma arkadaş bak ben buyum yarına ne olacağım belli değil işine gelirse beni böyle kabul et gelmezse allah yolunu açık etsin ve 9sene olacak hala hayatımda her günümde yanımda ayıp değil hastalık saklayayım asıl ayıp hastalıktan utanmaktır bana göre seven insan her şekilde sever gerisi boş kör olmuş engelli olmuş hiç fark etmez körse gözü olacak engelli ise eli ayağı olacak aşk böyle birşey sanaldan tanıştığın biri içinde kendini bu kadar kasma hayata karşı vurdum duymaz ol işine gelirse hesabı yapacaksın ve şunu unutma sen var isen dünya var sen yok isen dünya yoktur kimse kimsenin yasını tutmaz bu zamanda....olan yine sana olur geride kalan bir şekilde hayatını devam ettiriyor zaten

eşim çocukken çocuk felci geçirmiş
ayağı bilekten bükülmüyor ve hafif aksaklık var ayağında o ayağı birazda ince ama bacağı aramızda hiç sorun olmadı onu dünyalar kadar seviyorum bizde hiç görüşmedik 1 sene konuştuk nerdeyse 1 defa görüşüp evlendik .söyle kardeşim hiç korkma kadınlar fedakardır.

hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun rabbim bütün destek çıkan arkadaşlarımın kendilerinin çocuklarının ailelerinin yüreklerini hiç incitmesin hiç zorluk çekmeyin inşallah,yazılarınızı gözlerim dolarak okudum gerçekten duygulandım sizleri bi aile gözünde görüyorum keşke hepinizle yüz yüze görüşüp abi abla anne gibi sorunlarımıza çözüm bulma imkanımız olsa çok sevinirdim,sizler ailemsiniz allah razı olsun,arkadaşlar konuştugum kız arkadaşıma söyleyecigim ama şuan deneme olarak botoxs yapıldı biraz gelişme var doktor bişe hissetmezsin dedi ama ben kendimi iyi hissediyorum ayagım biraz rahatladı diyecegim 1 ay sonra 3,4 ünite kaslara igne yapılacak kaslar inşallah bi süre fizyoterapiyle açılır ozaman az bi sorunla konuştugum kıza söylerim eger gel göreyim der ona göre karar veririm derse öyle hareket ederim inşallah ok verir yada hayır allah büyük hepinizden tekrar allah razı olsun..

Üst Alt