desteginiz için allah razı olsun,konuştugum kız tekstilde çalışıyor daha önceki işyerinden bi arkadaşı aramış seni seviyorum seninle evlenmek istiyorum demiş bana söyledi bende tabi istemeyerek dedim eger tanımak istiyosan tanı dedim zaten birinci tercihi bulundugu ilden evlenme adayı olsun istiyordu bende adayını tanı dedim eger olmuycaksa rabbim alnına yazmamışsa olmaz dedim, seni seviyorum senin mutlulugun için beklerim sana güveniyorum tanı anlaşırsan bana gitmek düşer sana mutluluklar dilerim dedim,o evlenme teklifi eden kişiyle 3 gün konuştu bana o arada haber veriyor şöyle dedi böyle dedi senin bilecegin bişe diyorum karar senin diyorum biz baglantıyı koparmadık,çocuk daha 3.ncü gün agır kelimeler kullanmış dedim olmayınca olmuyormuş demekki alın yazın ya ben yada başka biri dedim,benki şuana kadar agır kelimeyi bırakın incinse beraber aglıyorum, arkadaşlar desteginiz için allah razı olsun şu iki ay bana müsade edermisiniz lütfen sizi anlıyorum ama benide anlayın 2 ay müsade edermisiniz,hepinizden özür dilerim sizler benim bi ailemsiniz allaha emanet olun