Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayağımda gerilme ve yürüme bozukluğu var. Kız arkadaşım bunu bilmiyor. Ne yapmalıyım?

desteginiz için allah razı olsun,konuştugum kız tekstilde çalışıyor daha önceki işyerinden bi arkadaşı aramış seni seviyorum seninle evlenmek istiyorum demiş bana söyledi bende tabi istemeyerek dedim eger tanımak istiyosan tanı dedim zaten birinci tercihi bulundugu ilden evlenme adayı olsun istiyordu bende adayını tanı dedim eger olmuycaksa rabbim alnına yazmamışsa olmaz dedim, seni seviyorum senin mutlulugun için beklerim sana güveniyorum tanı anlaşırsan bana gitmek düşer sana mutluluklar dilerim dedim,o evlenme teklifi eden kişiyle 3 gün konuştu bana o arada haber veriyor şöyle dedi böyle dedi senin bilecegin bişe diyorum karar senin diyorum biz baglantıyı koparmadık,çocuk daha 3.ncü gün agır kelimeler kullanmış dedim olmayınca olmuyormuş demekki alın yazın ya ben yada başka biri dedim,benki şuana kadar agır kelimeyi bırakın incinse beraber aglıyorum, arkadaşlar desteginiz için allah razı olsun şu iki ay bana müsade edermisiniz lütfen sizi anlıyorum ama benide anlayın 2 ay müsade edermisiniz,hepinizden özür dilerim sizler benim bi ailemsiniz allaha emanet olun

sagol kardeşim evet aile yalnız yaşlılar bırakamıyorum o yüzden ayrılamıyorum bu yüzden konuştugum kızın bulundugu ile gidemiyorum,hüseyin kardeşim gönül bagı kurmadı sadece eski işyerinden tanıdıgı bi arkadaşıymış oda bunu aramış evlenmek istiyorum seninle kızda bana döndü bi arkadaşım evlenme teklifi ediyor ama sen gelmiyorsun nedersin bi şans vereyimmi tamam dedim sana güvenim sonsuz şans ver dene çocukla 3 gün konuştu tabi benimle baglantıyı koparmadı bana anlatıyor şöyle şöyle diyor senin bilecegin konu tanı dedim,zaten öyle demeye kalmadı agır kelimeler konuşuyormuş kimse senin kadar olamaz senin gibi kimseyi tanımadım dedi çocuga arama demiş aramıyorda zaten çünkü ben kıza çok güveniyorum güvenilecek birisi eminim yüregimle bunu anladım allaha şükür rabbimin verdigi güzel yüregimle o demeden ben söylüyorum kız bana o yüzden çok baglandı allah büyük ama ayagımdaki sorunu bilmiyor

sonbahar.44;

merhaba arkadasım
sadece netten ve seslerle telden sevgili olmak sevmek hoslanmak kolaydır.Bunu bu sitede yaşamayan yoktur belkide ama gel gelelim görüşmeye gelince işler değişiyor bakıyor kendine uygun değil hiç bir şey demeden sessizce hayatından cıkıveriyor.İşte o zaman anlıyosun gerceklerin ne kadar acıttığını.Sen zaman gecmeden kız arkadasına daha fazla bağlanmadan durumu anlat hane yazında demişsin ya cok anlayıslı diye cok seviyor diye işte o zaman gercekten sevip sevmediğini anlarsın
Ayrılırısam ölürüm lafına gelince hane gullunun bi şarkısı var ya ayrılırsak yasayamazdık hala yşıyoruz toprak olmadık biz ikimiz birden yalancıymısız dersini kendi kendinize iş işden gecmeden her sey güclesmeden anlat
eğer gercekten seviyorsa zaten dedğin gibi anlayıs gösterirse seviyor demektir.Bazıları bile durumunu acıkladında görüş bildirmeden hayatından cıkıveriyor isiliveriyor seni cok acı bi durum ama gercekler böyle ve hala devam edersen saklamaya dahada kötüye gider .En azından seninde icin rahat eder ve bu sorular kafanda coğalmaz boğmaz seni
sana tavsiyem bir an önce anlat durumunu onun seni sevdiğinden bu kadar emin konusutuğuna göre korkulacak bişi yok anlat

kardeş bunu gizlemek akıl karı değil zaten..seviyorsa yürekten zaten onu bile fark etmez..ama sen gizle(n)dikçe doğru yapmış olmazsın:)paylaş herşeyi.....

slm arkadaşlar ellerinize sağlık allah razı olsun,arkadaşlar eğer konuştugum kız annesiyle tek yaşasa eminim istedigim yere gelir ve beni bu halimle kabul eder,ama evde 2 kız kardeşi daha var ve onlar kesinlikle kabul etmezler benim konuştugum kızda zaten onlar ne dese onu yapıyolar,zaten bi ara ne konuşuyosun konuşma falan diyolarmış senin kararın diyorum ister konuş ister konuşma ama yinede devam ediyor,bi konuşmamızı anlatayım sigara kullandıgım için kızıyor bana bırak diyor bana dediki ben ilerde yaşlanınca saglık konusunda problemli bi eşim olmasını istemem sigarayı bırak dedi,bende bu kelimesinden yola çıkarak ilerde deil şimdi benim durumumu bilse demekki ayrılır dedim..içime kapandım arkadaşlar

sonbahar inan hayata olan bakış açımı değiştirdin nasıl böyle bağlandın ki.... şimdi seni anlıyorum bende sana yakın şeyler yaşadım eşim erzlu üniversitede tanıştık daha doğrusu o beni tanımıodu ben bi şekilde nosunu aldım aradan zaman geçti okulu bıraktım antepe geldim aradım zar zor arkadas olduk bu süre 1 yıl kadar devam etti sonra yanıma gelirmisin dedi bende gittim ama ben sölemiştim yaşadığım tatsız olayları sonra erzrumda cafede otururken kardeşine denk geldik tatsız şeyler yasandı. sonra oda okulu bıraktı. isteme oldu kayınpeder vermedi. sonra birgün gittim kaçırdım geldik evlendip 5 yıl oldu...

kızlar daha anlayışlı ve inan bana insanların manevi güzelliklerini bizlere karşı daha ii görebiliyorlar...
Allah sonunda mutluluk nasip eder inşallah...

arkadaşlar yarın botoxs için doktorum kontrole çagırdı,kız arkadaşımada yarın ben hastaneye gidiyorum ayagım için botoxs falan bakacak doktorum dedim tamam geçmiş olsun dedi ama detayına inmedim yani ayagım aksıyo diyemedim sadece hasta bi sevdigin var dedim gerisini getiremedim,evet öylesin dedi hastasın ve çok hassassın dedi hemen hasta oluyon dedi,bu kız sizce tamamen söylesem bırakırmı arkadaşlar,bide ailen beni kabul etmez dedim kız kardeşlerin çok sosyete ben köyde yetiştim köy sayılır ilçe de yaşıyorum sana göre dedim köy,kız kardeşlerin seni benden sogutur ben daha kahve nedir tiyatro nedir,sinema nedir,park nedir bilmiyorum dedim ama bu sizde var size göre ben çok gerideyim dedim,cvp olarak herkes senin gibi alçak gönüllü olsa dedi sen çok iyisin dedi.ama açılamıyorum işte arkadaşlar

aynı durumları bende yaşadım. ilk baştan nette konuşuyoduk ben sölemedim özürümü sölecektin aynı senin gibi bırakır filan diye sölemedim ilk görsün ondan sonra ne olursa olsun dedim neyse buluştuk izmirde tabii kızın surat değişti neyse bende anlamamızlığa geldim oda bişey demedi sorna 2-3 kere daha buluştuk konuyu konuştuk bu konuda bişey demedi sonra ailesi ile görüştüm o görüşmeden sonra kız telefonlara filan çıkmaz oldu ve ayrıldık.
(Bu arada kızın maddi durumu iyidi) Eğer maddi durumları kötü olsaydı kız garanti ileriye dönük bişey olurdur

Umut yasayan daha iyi bilir o yüzden bende kendimce yoruumladım ama arkadas göz göre göre ayrılacağını bile bile saklıyor onun aklında her zaman su soru kalacak acaba beni ne zaman bırakacak diye ama durumunu anlatırsa bu sevgi denen seyin aslında gercek bi sevgimi yoksa sadece gecici bi hoşlanmamı anlasılır ve bu beni ne zaman bırakır sorusu yerine gercekten beni ne kadar cok seviyo vefakar sevgilim benim sözü yer alacaktır bence bu daha güzel bi duyygu olur
ama göz göre göre de aman nasıl olsa sonunda ayrılacak ben devam edeyim derse ki davranışlar bunu gösteriyor ya hiç beklemediğin anca cıkıverirse hayatından onu ne yapacaksın
benim su dikkatimi çekti kız gelip herseyini anlatıyomus ne güzel ama sonbahar arkadasımızın dediği sözler tuhaf seven insan sen bilirsin onunla görüş konus olursa evlen demes.hade dedi dielim kız desekı bana teklif eden kısıyle evlenmek istiyorum dese tepkin ne olur du sonbahar 44 ?

bayanlar daha fedakar ve dış görünüşe erkekler kadar değer vermiyor.ama erkeklerin en büyük zaafı bayanların güzelliği diye düşünüyorum.Kadınlar daha çok erkeklerin karakterine,işine gücüne,hayata karşı duruşuna ve sevgiden çok şefkatine önem verir.istisnalar da kaideyi bozmaz tabi.ama iş karar verme konusuna gelince bayanlar aileye daha bağlı olduğu için çok cesaretli davranamayabiliyorlar.
hayatım boyunca evlenmeyi düşündüğüm insanın ne tipine ne de engeline engelsizliğine baktım.Mutlu ve huzurlu olabileceğim bir yürek aradım ama bulunmuyor :))insanlar kibirin,kendini beğenmişliğin ve gururun esareti altına okadar girmişki...

Konuştugum Kız Arkadaşıma ayagımdaki aksaklıgı söyleyemeden ayrılmak istiyor...

slm arkadaşlar daha öncede forumda paylaşmıştım ayagımda ki aksaklıgı kız arkadaşıma söyleyemiyorum sizlerden destek istemiştim,ama ayağıma sıra gelene kadar kız arkadaşım malatya yı istemiyorum doğu diyor arkadaşlar hiç beklemiyordum böyle bişey diyecegini ama şu son terör olayları bizide vurdu olacak işmi bu allah aşkına...malatya gibi ile gelmek istemiyor kız arkadaşım kendisi antalyada

Alnını secdeye vur ve Allahtan hayırlısını iste.doğudaki bir insan için malatya doğu değil :) ama batıdakine doğu gibi geliyor :)) olmayacaksa bir sebep çıkarır yaradan!!!demekki hayırlı değil...

allah razı olsun hepinizden yüreginiz inşallah incinmez ailelerinizinde yüregi incinmesin rabbim korusun,arkadaşlar çok destek çıktınız gerçekten ben burda sizleri bi aile gözünde görüyorum,kız arkadaşım ara vermemizi istedi ama ugur sen işe gir düzenini kur ozamana allah büyük dedi ama şuan gönül baglarımızı ayırdık öyle istedi hayırlısı nezaman gelirsen kapım açık dedi arada msjlaşıyoruz ama resmi olduk artık,

egitimci06;
kardeşim keşke konuştugum kızın ilinde olsan da ona malatya yı bu yazdıgın gibi anlatsan memleketimizin her köşesi güzel lafımız yok ama dogunun adı çıktı,rabbim herşeyde bi hayır vermiş ama anlayana şer bildigimiz çok şey hayır,egitimci kardeşim öyle bişe olduki bu kızla tanıştıktan sonra rabbime 4 elle sarıldım oda aynı şekilde 4 elle sarıldı namaz dua eksik olmadı agzımızdan rabbim birbirimizi vesile kıldı bana yaklaşın bende başkası sizi kavuşturamaz dercesine içimize öyle bi rabbime sıgınmak geliyoki anlatması çok zor kelimeler yetmez bu duyguya inan aglamamak elde deil,rabbim ailemi bana emanet etti anne baba bi su isterken gözlerine bakarak istiyor bizleri yetiştirdi gece gündüz demeden aramadı uykuyu açlıgı susuzlugu bizim şimdi onlara bakmamız çokmu zor hem ahiretimizi hem yalan dünyamızı kurtarmak anne babamıza bakarak kurtarırız inşallah,eşim kim olursa olsun onun annesine dahi bakarım allaha hizmet için yaparım,bu anne baba mevzusunu

arkadaşımız avı kumando kız nerdeyse oraya git ne olursa olsun fizana yine giderim die destek çıkmak istedi ama ana baba var bulunmaz kardeşim rabbim zaten onları yalnız bırakacagım bi evlilik nasip etmez onlara bakmak için elbet benim gibi anlayışlı allah korkusunu yüreginde yaşayan biriyle inşallah karşılaştırır rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun..

-Fazla da kendinizi kasmayın , aileniz kendinize bakacak durumda ise , fazla da aile yanınıda durmayın derim , Çünkü onlar bir gün çekip gidecekler ve sizlerinde aile kurmanız için bazı şeyleri iyi düşünmek lazım ve en azından onlarsız hayata alışmak lazım diye düşünüyorum ve de alışmakta da mecburuz , Anne babadır tamam ama hayatta tek kalacağınız günlere şimdiden hazır olmak için de yanlarında fazla kalmak iyi değil diye düşünüyorum , ha kimin gideceği belli olmaz ama görünen köy misali ...

-Bu arada kız arkadaşınızın sizin durumunuzu bilmesini isterim , gidin antalyaya bir beraber gezin görüşün , konuşun .. Çekinilecek bi durum yok... Hadi siz onu beğenmezseniz ,bu durumu hiç düşündünüz mü , Caserettir bu işler.. Hadi bu kız olmadı ama hayat bir tecrübe olduğu için her bulduğunuz kıza karşı da acaba beğencek mi yoksa kabul edecek mi gibi gibi... sorular sorular ... Bu da sizi caseretsizliğe iter ...

-Sizden tek isteyim hayatta aklınızı kullanın ...

Saygılar...

selamlar sonbahar 44 arkadaşım ben internetten arkadaşlıklara karşıydım nasıl oldu bende anlamadım ama internetten bayan arkadaşım oldu kendisine ilk mesajlaştığımda rahatsızlığımın boyutlarını anlattım o zamanlar arkadaşça konuşur dertleşirdik sonra aramızda kendisi ile ilk buluşmamızda elektriklenme oldu dertleşme aşka dönüştü (eşimin engeli yoktur )yaklaşık 2.5 sene konuştuk sonra tipik aile karşı olmaz sölemleri fakat kız arkadaşım karşı koydu ailesine şu anda biz internetten tanıştığım arkadaşım eşim oldu yaklaşık 1.5 senedirde evliyiz mutlu bir beraberliğimiz var karşı koyan ailesi beni çok seviyor şunu sölemek istiyorum sevgi her engeli aşar yeterki ruhlar kafa yapısı bir olsun senin engelin varmış hiç önemli değil yeterki karşımızdakine doğruları söylersek herşey çok güzel olur her insan bir engelli adayıdır evlenince sonradan 2 nizden biri engelli olmayacağı ne malum hakkınızda herşey hayırlısı olsun

a.slm arkadaşlar: birtan kardeşim ve bilgeadam allah razı olsun desteginiz için,birtan kardeşim herşey için çok sağol aile babam emekli oldu felç geçirdi anne okumadı evde bi kişi olmasa ev işleri zor döner ha şu var abimler ablam 2 dk arayla oturuyor ben elbette ki güzel daimi iş için ugraşıyorum bulunca allah nasip edince zaten giderim doydugum yere,eve bakıcı al bişeler olur allah büyük önemli olan iş sorunu hallolsun inş yuvamı kurarım,bilğe adam:kardeşim sendende allah razı olsun bişe diyemiyorum ki kesilmemiş karpuz benim başıma bi defa geldi bi kızla konuşuyordum söyledim tamam dedi olsun dedi ama görmemişti görünce beni kabul etmedi üstelik acıdıgını söyledi bende zaten yıkıldım bu kız arkadaşım anlık bişe oldu nette tanıştık ama söyleyemiyorum zaten işin yok malatya ya gelemem diyor büyük ihtimal bu kız beni bırakır nedeni malatyayı istemiyor ayagımıda söylesem tamamen bitirir...aeo

sonbahar,

konunun tamamını okudum. yorumum seni kırmasn ama bu ilişkiden hayır gelmez

yok annemle yaşaycamda bilmem neyde.hiç bi kız evlenince ailesiyle yaşamak istemez yani ben istemem boşanma sebebim olur:D

sen bu kıza maddi bi yardımda bulundun mu? ne biilim kontürdü paraydı,hediyeydi? v.s... eğer böyleyse ne koparsam kardır gözüyle bakıyordur

şahsen ben geleceğim olmayan bi erkekle boşa kürek çekmezdm.malatya da terör mü var gitin diyarbakıra görsün terörü

üstelik kardeşleride sizle kalcakmış.allah aşkına otr bi düşün.benim kardeşlerm süperdir ama gene de yaşamak istemem.bak evlenince hiç özel hayatınız bile olmuycak.ev üstüne ev olmaz

hem çalışıp neyle bakcan onca kişiye? ülkede asgari ücret var yetmez ki kardeşim....koy şapkanı önüne düşün bence.ben bi kız gözüyle baktm olaya

öğrenince niye söylemedin diiye tiripleere gircek sonra bitirecek.portakal dediydi dersin.

yol ver gitsin bence

teşekkür ederim kardeşim görüşlerine saygılıyım,ben kız arkadaşıma kntr,yada para gibi hiç bi yardımda bulunmadım ben o girişimde bulundum ama kendisi geri tepti dedi ben kntrcü kızlardan degilim ben adam gibi seven biriyim dedi,o konuda güvenim sonsuz benim görüşüm 2 senelik konuşmuşlugum var,kız tam yuva kurulacak kız ama ben gel görki açılamıyorum işte,hayırlısı alıştıra alıştıra söylemeye ugraşcam allah büyük ahiretini düşünen biriyse vicdanlı ise evlenme kararını onaylar inşallah,sonuçta allaha şükür çalışıp evimi geçindircek güce sahibim buna çok şükür,kızın annesi kardeşleri meselesi biraz sorun evet anne hadi neyse başımın tacı alırız yanımıza diye düşünüyorum kendisinede söyledim,sonuçta dier kızlar evlenip anne ne bakacagını tahmin etmiyorum dedim,ben kendime güveniyorum anneye bakarım dedim,malatya ya gelmemesinin sebebi düzgün bi işimin olmamasının daimi bi işim olsa zaten bende kıza açılacagım durumum bu işim var diyip kabul edersen gel yuvamızı kuralım bakalım ne olcak allah büyük sınavlara kalmış bişe sınavlardan biyere atanırsak allah büyük..

Üst Alt