Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben de MEB personeliyim ağır kaldırmadan ayağımda sıkıntı oluştu meslek hastalığı mi sayılır iş kazasimi olur benim haklarım nelerdir maaş alabilirmiyim 4. C. Liyim bilgi verirseniz sevinirim
İş kazası iş kazasıdır tabii ki. SGK'ya bildirim yapılmalı mutlaka. Kurum bu olayı kayıt altına aldı mı? Hastanede iş kazası olduğuna dair tutanak tutuldu mu?
Evetse, bu kırığın yaptığın işle ilgil olduğuna dair bir durum bildirir raporu alabilir misin? Bu olursa, o raporu kurumuna verip, kendine daha uygun bir iş talep edebilirsin.
Aynen bülent abi dediğiniz gibi yaptım kalıcı hasar bıraktı durum bildirir aldım tek hekim raporu verdi doktor kuruma verdim benim anlamak istedigim iş kazasimi olur meslek hastalığına mi girer iş göremezlik geliri alabilirmiyim
4 c liyim
Haklarım nelerdir
Hizmetli memurum her işi yapıyorum bide hamallık çikti
Zaten engelli personelim 657 aykırı
Engel arttırıcı iş verilmez yazıyor yani ağır iş yaptirmamalari lazim
Durum bildirir aldım ağır iş yapamaz ayakta duracak işler yapamaz yaziyor
Ne güzel dünya bu işlerde isbattami var ağır kaldırdım oldu bu işler nasıl oluyor meslek hastalığı veya iş kazası hangisi oluyor memurum 4 c lilerde durum nasıl sürekli iş göremezlik geliri alamammi