Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayağımın kırılması meslek hastalığına girer mi?

(Gölge)

Aktif Üye
Konular
243
Reaksiyonlar
164
Hizmetli memurum ağır kaldırmadan sitres kırığı oldu ayagimda meslek hastalığı sayilirmi bi hakkım varmı ne yapmam lazım Bişey anlaya bilirmiyiz

İş kazasimi olur meslek hastaligimi olur bilgi verirseniz sevinirim

daha önceleride oluyormuydu stres kırığı yanı kronıkmı ? bence meslek hastalığı değil

Daha önce yoktu yeni oldu @ekol,

Ben de MEB personeliyim ağır kaldırmadan ayağımda sıkıntı oluştu meslek hastalığı mi sayılır iş kazasimi olur benim haklarım nelerdir maaş alabilirmiyim 4. C. Liyim bilgi verirseniz sevinirim

Moderatör tarafında düzenlendi:
İş kazası iş kazasıdır tabii ki. SGK'ya bildirim yapılmalı mutlaka. Kurum bu olayı kayıt altına aldı mı? Hastanede iş kazası olduğuna dair tutanak tutuldu mu?

Ne yapmam lazım kırık değil sitres kırığı ayağımda ağrı başladi poliniklige gittim emar çekti ilaç yazdı ne yapacağımı bilmiyorum

4. C liyim

Kalıcı bir hasar bıraktı mı?

Evetse, bu kırığın yaptığın işle ilgil olduğuna dair bir durum bildirir raporu alabilir misin? Bu olursa, o raporu kurumuna verip, kendine daha uygun bir iş talep edebilirsin.

Aynen bülent abi dediğiniz gibi yaptım kalıcı hasar bıraktı durum bildirir aldım tek hekim raporu verdi doktor kuruma verdim benim anlamak istedigim iş kazasimi olur meslek hastalığına mi girer iş göremezlik geliri alabilirmiyim

4 c liyim

Haklarım nelerdir

Hizmetli memurum her işi yapıyorum bide hamallık çikti😁😁😁

Zaten engelli personelim 657 aykırı
Engel arttırıcı iş verilmez yazıyor yani ağır iş yaptirmamalari lazim
Durum bildirir aldım ağır iş yapamaz ayakta duracak işler yapamaz yaziyor

Son düzenleme:
stres kırığının iş kaynaklı olduğunu ispatlamak zor olabilir birsürü faktör var

Ne güzel dünya bu işlerde isbattami var ağır kaldırdım oldu bu işler nasıl oluyor meslek hastalığı veya iş kazası hangisi oluyor memurum 4 c lilerde durum nasıl sürekli iş göremezlik geliri alamammi

@OturanBoğa, cevap verirmisiniz

Üst Alt