Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ayaklarım (akülü tekerlekli sandalyem) çalındı, hükümsüzdür!

İnsanlığımdan utandım canım türkiyemin geldiği hale bakın yaffff bunu facebook ta paylaşmak gerek

Yok artık!..Bu nasıl bişeydir yaa!Yok yok anlayamıyorum...
Çok üzüldüm...Sizin adınıza ve en çok da insanlık adına..!

gecmis olsun cok uzuldum aksam star tvdede izledim bunu yapanlarin insanliklarindan suphem var yaziklar olsun

Bugün tv de gördüm.. çok üzüldüm yaa.. ne bizçim insanlar varr.. yani bunlara insan denirmi bilmiyorumm..Umarım yeni bir sandalyeye kavuşursunuz.. Artık çok dikkat edin..akülüde olsa evin içine alın bence.. zincire falan güvenmeyin.

erol bey in yardımıyla sesinizi duyurabildiniz ve bu yardım sesinize kulak verenler oldu.Herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.Çok sevindim yeni aracınıza cok yakında kavusacaksınız.Güzel günlerde kullanmanız dileği ile..

bende o bölgede oturuyorum bu bölgede çin çinin adamları çok ziyarete gelir özellikle bu bölgenin çocukları yani çingen diye tabir edilen insanların çocukları onlar çalmıştır yuksek ihtimal öldüm fiyatına satmak için...bu toplumdan bu kadar soyutlarsanız bu insanları malesef çalıyorlar çırpıyorlar vatandaşı magdur ediyorlar

cok acı bir olay geçmiş olsun calanların ta a.q

Sevgili Nurten Ankara Star haberdeki arkadaşlar haberini yaptılar ve haber sonunda sana yeni bir tekerlekli sandalye temin edildi. Bundan sonra sandalyeni zircirle ve elektrik ver yada başka bir önlem al :) Umarım bu son olur ve 2 sandalyeni de çalanlar bir gün o sandalyeye oturur hale gelirler.

Sevgiyle kal
Erol ÇALIŞIR
Star Haber Merkezi

ayaklarını çalan alahında bulsun belayıda bulacağında şüphem yoktur bu gün olmasa yarın mutlaka bulur böyle vicdansızlık olabilirmi alahım

amin erol o sandalye ye oturtacam adamları calmak neymiş görsünler

iyiki varsın erol
sahipsiz olmadığımızı bana hatırlattın
ha çalan köpe. umarım kullanır

İşte bu dayanışmanın sesi...
Güvenle ve güzel günlerde kullanın yeni arabanızı Nurten hanım...

Bu olayı gündeme getirdiğiniz için çok teşekkürler Erol Bey... :)

Nurten Hanım'ın inşallah başına bir daha böyle birşey gelmez...

diyecek söz yok...zinciri kırıp sandalyenizi çalanların vicdanlarını zincirlemeli bi daha böyle bişey yapamasınlar...yeni sandalyeniz hayırlı olsun...umarım bir daha başınıza gelmez...

Ankara Üniversitesine ve Star habere teşekkürler..

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=k2m6mU7EkU8"]YouTube - Ayaklarına Kavuştu..[/ame]

Çalanında alanında Allah belasını versin.

ve hüzünlü ama mutlu son:
ayaklarıma nihayet kavuştum. evde arabamla adeta bayramda ayakkabı alan çocuğun ilk gün evde hatta yatakta bile ayakkabılarını çıkarmayışı gibi şevkle geziniyorum!
(keşke sağlıkta böyle bağışlanabilinir olsa)

başta EROL BEY ve tüm sevenlerimi sevgiyle selamlıyorum, saygılar...

Erol beye teşekkürler erol bey olmasaydi burda star anahaber de haber olmazdi erol beyin katkiisi çok büyük bence

bugün star haberde izledim.ehh sonu mutlu bitti en azından her işte bir hayır vardır nurten bak bu konuda önemli bir gündem olustu tekrardan geçmiş olsun tekrarlanmaması dileğiyle.

yüzündeki gülümsemeler hiç eksik olmaz inşallah can.

Geçmiş olsun. Çalanlar nasıl bir insan anlam veremiyorum:(

İnşALLAH en kısa zamanda ayaklarınıza kavuşursunuz...

çalanlar allahından bulsun orası ayrı mesele...ama star haberde gorunce cok sevındım ılgı ve alakalarına tesekkurler..ayrıca unıversıtenızede tesekkurler..demekkı duyarlı ınsanlarımız var hala..
not:bu sayede sizide gormus olduk tv dende olsa:)

nurten sevgiler.. seni akülü araba içinde dışarda mutlu görünce nasıl sevindim anlatamam..güzel günlerde kullanman dileği ile ..Bu arada emeği gecenlere teşekkürler..sağlıcakla kal..

UĞUR DÜNDAR’A TEŞEKÜR ve DÜZELTME

UĞUR DÜNDAR’A TEŞEKÜR ve DÜZELTME

Sevgili Uğur Ağabey

Duyarlılığın ve dürüstlüğün simgesi merhaba!

Ben Nurten hersey “Akülü Tekerlekli Sandalyem” çalınınca AYAKLARIM ÇALINDI HÜKÜMSÜZDÜR! adlı yazımı kaleme alarak yayınlamamla başladı. Sürecin devamına zaten sizde dahildiniz yürekten teşekkürler. Çalışanlarınız da biliyor ki, yayınınızı kabul etmemdeki amacım, ULUSUMA; yani ATATÜRK’ün evlatlarına seslenerek bu kadar da yozlaşmayın diyebilmekti. Haberlerinizde şova değil, yalnızca gerçeğe yer olduğunun rahatlığı içinde olmama rağmen, yinede ajitasyon haber konusunda özel ricada bulunma gereği hissetmiştim. Ama sizin bu haberinizi “Sabah Gazetesi” paparazzi haberlerinin arasında çarpıtarak yer vermiş. Sabah Gazetesi 8/4/2010 tarihli Günaydın ekindeki Yüksel Aytuğ’un konuyla ilgili haberi şöyle:

Başlık: Metin’nin yeni rekoru
Haberin son paragrafı: Onlarca duyarlı vatandaş telefonlara sarılmıştı. En baştada da Metin Şentürk ve Nurten’in çalıştığı üniversitenin rektörü… sevgili Metin sadece pistte değil hız rekoru kırmıyor. Hayır severlik konusunda da kimse hızına yetişemiyor. Helal olsun!

Uğur Ağabey sizde biliyorsunuz ki Metin bey aynı sorunların içinden gelen engelli bir sanatçı olarak bana MADDİ DEĞİL, SADECE MANEVİ KATKISINI SUNDU sağolsun. Ama Sabahdaki haber aksini söyler nitelikte.

Şimdi diyeceksiniz ki, konunun benimle alakası ne,
Bin bir güçlükle Sayın Yüksel Aytuğ’a telefonla ulaştım, “haberinin yanlış olduğunu düzeltilmesini" rica ettim. "Zira iş arkadaşlarım dahil istisnasız herkes beni birçok yerden yardım almış, (başkaları hiç bulamazken) bir kaç tane akülü tekerlekli sandalyeyi evime depoladığımı sanıyor. Ben bu kadar onursuz biri miyim?
hatta beni arayan derneklere maduriyetimi giderdim, tesekürler diyerek geri çeviriyorum" dedim

Dediğine göre,
Siz Uğur Dündar, güya star tv de böyle açıklamışsınız, Yüksel Aytuğ’da buna göre açıklama yapmış. Haberinizin öyle olmadığını biliyorum. Fakat bir gazeteci bile böyle (tabii halkta) algılamış. Ve düzeltme yapamazmış. “Mağdursan hukuki yollara başvur bişey çıkaramazsın, öyle anlaşılmışsa ne olmuş, oda zaten engelliler için çok şey yapıyor” babında söylemleri benim üzüntümü bir kat daha artırmıştır.

Uğur ağabeyim size güvenim sonsuz
Değerler üreten aydın iki birey olarak (ki 2010 edebiyat ödülüne sahip, bir şair-yazar duyarlılığım ve leke sürülmesine izin veremeyecek bir emekle işlenmiş kimliğim var) bu yanlış anlaşılmayı, lütfen ancak sizin düzeltebileğinizi biliyor ve inanıyorum! ve bir kez daha gönülden tesekür ediyorum!

Onurlu ve gerçekçi Yayıncılık hayatınızda başarılarınızın devamını dilerim.
Emeğe ve onurlu duruşunuzdaki duyarlılığınıza selam olsun!

Nurten AKTAŞ

Üst Alt