Mrb arkadaşlar bu kök hücre raporu çıkması için seçilen hastalarda nasıl kriterler arıyorlar.bilen varsa yazarsa sevinirim.
aynı konu kök hücre bölümünde de var konuları birleştirmek lazım site yöneticisine duyrulur..
kök hücre bölümünde yazdıklarımı burayada yazıyorum
geçmiş olsun öncelikle
sadece siz ve sizin gibi haber bekleyen arkadaşlar için login olup cevap yazıyorum..
ben bu ameliyat için seçilen ilk kişiyim !!!!
kısaca bildiklerimi paylaşıyorum...
önce muayne bu işin ilk ayağı muayneden sonra dr uygun görülse dosyanız ünüversitenin bu konuyla ilgili konseye gelecek konsey hafta da bir toplanıyor eğer konseyde onay verilse bu sefer sizi fizik tedavi bölümüne gönderiller ordan fizik hocası prof şehim hanımda onay verilse diğer hastaların seçilmesini bekliyeceksiniz çünkü hastadan alınan kök hücreler trabzon daki ati kök hücre merkezinde işlem görecek onun için grup olarak artık kaç kişiye uygulanıcaksa kök hücre hepsinden aynı gün alınacak kök hüclerler
daha sonrası hücleler hazır olunca ameliyat sonrası en az 3 fizik tedavi..
allah sizin benim ve tüm derti olupda derman arayanların yanında olsun yardımcısı olsun
herkese acil şfalar dilerimm...
özel veya genel olarak varsa sorulanız her zaman yardımcı olurum..
ayrıca sizin sorunuza gelince ana kriter hastanın complet olması onlar için öncelikliymiş diğer tarafdan her hastanın kendine özgü bir durumu var karışık biraz omurilikfelçlilerin durumları ayrı ayrı siz başvurunuzu yapın aşama aşama ilerliyor zaten en son fizikcilerin görüşü önemli muayne edip karar veriyolar kas erimesi kasılma vs vs ayrıca onlarda bakanlığın verdiği onay çercevesinde karar veriyolar belilli prosödürleri var onları uyguluyolar...
umarım yardımcı olmuşumdur..