Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
B sınıfı ehliyetimi B-engelli sınıfına dönüştürmek için kursa gerek var mı?
1986 yılında aldığım B sınıfı sürücü belgemi B engelli sürücü belgesine çevirmek için "SÜRÜCÜ KURSUNA " gitmem gerekir mi? Belgelerimi tamamladım emniyetten randevu alıp belgemi yenileyebilir miyim?
Sürücü Kursuna Gitmene Gerek yok,Evrakların ve eski ehliyetinle emniyete başvuru yapıp Ehliyet değişim işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
Hayırlı Olsun.
Aile hekimi -uzman doktor-il sağlık kurulu-emniyet aşamasında yenilemiş arkadaşlar bilgilendirdiler. Benim sorduğum sürücü kursuna gidecek miyiz? Konusuydu. Sürücü kursuna gerek yokmuş tabi ki raporunuz ve önceden almış ehliyetiniz olacak.
[FONT=sans-serif]Araç alımı için ise [/FONT]yetkili hastaneler[FONT=sans-serif]'den rapor almak lazım. Raporun engelli raporu olması ve üzerinde oran bulunması gerek hala. Şu anda mevzuatta oluşan uyumsuzluk/boşluk nedeniyle işler karışık. Araç alımı için bir süre daha beklenmesini öneriyorum...[/FONT]
bişeyi merak ediyorum bende şeker tansiyon ve gözlerimde kist var zamanın da ehliyet almıştım ama doktorum bana gözlüksüz kullanamazsın ve gece süremezsin dedi bu durumda bende engelli ehliyeti alabilir myim eger alısam ötvsiz araç alabilir miyim şimdiden çok teşekür ederim