Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam benim üzerimden sakatlık indirimi alıyor, ama artık ben de çalışan olacağım..?

yalcinkaradeniz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar babam 2003 de babam benim raporum üzerinden vergi indiriminden faydalanmıştı ama artık ben kendim faydalanmak istiyorum ve vergi indirimi için o işlemleri tekrar baştan yapmak istemiyorum acaba babamın kullandığı o vergi indirimi yeniden başvursam bana dönermi

Böyle bir durumla karşılaşmadım daha önce, ama bence babanızınki iptal olup sizinki başlayabilir. Buna dair defterdarlığa başvuru yapın bence.

Sonucu ben de merak ediyorum doğrusu...

Babam benim üzerimden vergi indirimi alınca, ben de vergi indirim hakkı kazanmışım

Değerli arkadaşlar bu mesajı tamamen bilgilendirmek adına atıyorum tamamı bizzat yaşadığım süreçlerdir, 2003 yılında almış olduğum özürlü raporu üzerinden babam bana bakmaya yükümlü olduğu için vergi indirimine başvurmuştu ve çalıştığı kuruma maliyeden almasında problem yoktur diye bir yazı gelmişti ve ondan sonra babam vergi indiriminden faydalanmaya başlamıştı sonra sene 2012 babam emekli olalı 3 yıl oldu bende 2 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum vergi indiriminden faydalanmak için gelir ve kurumlar vergi dairesine gittim normalde yeni rapor istiyorlar bunun içinde bir hastaneye sevk ediyorlar ama bu özel durum için babama gelen o maliye yazısının fotokopisini ve bir dilekçe istediler bunların yeteceğini benim aslında vergi indirimi hakkımın başlamış olduğunu ve bunun sadece şu an çalıştığım kuruma bildirilmesi gerektiğini söylediler süreç 20 gün içinde belli olacak böyle özel durumu olan arkadaşlara bildirilir, hepinizin allah yardımcısı olsun

Üst Alt