Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam benim üzerimden sakatlık indirimi alıyor, ama artık ben de çalışan olacağım..?

yalcinkaradeniz

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar babam 2003 de babam benim raporum üzerinden vergi indiriminden faydalanmıştı ama artık ben kendim faydalanmak istiyorum ve vergi indirimi için o işlemleri tekrar baştan yapmak istemiyorum acaba babamın kullandığı o vergi indirimi yeniden başvursam bana dönermi

Böyle bir durumla karşılaşmadım daha önce, ama bence babanızınki iptal olup sizinki başlayabilir. Buna dair defterdarlığa başvuru yapın bence.

Sonucu ben de merak ediyorum doğrusu...

Babam benim üzerimden vergi indirimi alınca, ben de vergi indirim hakkı kazanmışım

Değerli arkadaşlar bu mesajı tamamen bilgilendirmek adına atıyorum tamamı bizzat yaşadığım süreçlerdir, 2003 yılında almış olduğum özürlü raporu üzerinden babam bana bakmaya yükümlü olduğu için vergi indirimine başvurmuştu ve çalıştığı kuruma maliyeden almasında problem yoktur diye bir yazı gelmişti ve ondan sonra babam vergi indiriminden faydalanmaya başlamıştı sonra sene 2012 babam emekli olalı 3 yıl oldu bende 2 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum vergi indiriminden faydalanmak için gelir ve kurumlar vergi dairesine gittim normalde yeni rapor istiyorlar bunun içinde bir hastaneye sevk ediyorlar ama bu özel durum için babama gelen o maliye yazısının fotokopisini ve bir dilekçe istediler bunların yeteceğini benim aslında vergi indirimi hakkımın başlamış olduğunu ve bunun sadece şu an çalıştığım kuruma bildirilmesi gerektiğini söylediler süreç 20 gün içinde belli olacak böyle özel durumu olan arkadaşlara bildirilir, hepinizin allah yardımcısı olsun

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt