Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam devlet memuru. Benim işim yok. 2022 maaşı baglarlar mı?

acıl yardımm

merhaba arkadaslar arkadasar ben 2022 maası ıcın adresımı degıstırcektım gıttım dedıler degıstırsen ceza cıkabılır yaw ben bu maası nasıl alcam ya essek kadar olduk hala cocuk gıbı baban sana bakıyor dıyorlar :(

sen 2022 aylığı için adres değiştireceğim dersen onlar 2022 aylığı aldıgını sanıp o şekilde cevap vermiş olabilirler:)
2022 aylığı alıyor olsaydın ve hane değiştirmiş olsaydın (ilçe ve il dışı) bu sorun olurdu ama sen zaten 2022 aylığı almıyorsun ki? ceza niye gelsin? 26 yaşındasın erişkin bir bireysin. istediğin yerde ikamet etme özgürlüğün var.
gelir testi için de ailenle olmak zorunda değilsin. 25 yaşını doldurmuşsun. başka haneye çıkarsan ordan tekrar gelir testi yaptırırsın. ama şurası var, taşınır taşınmaz da gelir testi yapmazlar. 2022 aylığı ve gelir testi için adres değiştirdiğini anlarlar. sonuçta sadece ikamet değiştirdin sanabilirler. ikametin orada olup da gelip ailenle yaşarsan olmaz. gelir testi için pek üstelemezler bunu ama 2022 aylığı için taşındıgın yerde yaşayıp yaşamadığın konusunda bilgi edinmeye çalışırlar.

ablacım haklısın ondan olabılır ama babamın uzerınde oldugum muddetce hıc bır haktan yararlanamıcam bos bır ahır gıbı bır yer var orayı gostersem olurmu acaba bu maasa cok muhtacım ben yoksa bu kadar ugrasmastım :(( aylık 20 bın tl gelırını olan alabılıyor bı sekılde bu ulkede dayın yoksa bı ısın hal olmaz

Devran29 arkadaş herşeyi bir dayıya bağlama.hep alışılagelmiş sözler bunlar.En azından devletin vermiş olduğu güzellikleri hiçe sayma.Sonuçta engelli olmak devletin yaptığı birşey değil.Herşeyin bir prosüdürü var araştır uğraş ve yaptır.Herkes nasıl yaptırıyor.? Herkesin bir dayısı mı var.Bak neler yazıyorsun boş ahır gibi bir yeri ikamet adresi olarak göstermeye çalışıyorsun senin bu yaptığın adil mi.? Eğer bir hakkı kullanacaksan emek vereceksin.Sözlerimi lütfen yanlış anlama seni eleştirmiyorum ama yazdıklarında pek hoş değil.

Est kardesim ama artik insani bezdiriyorlar nufus mudurlugunu ariyom boyle yapsam olurmu suc isliyorsunuz diyorlar ceza alicaksiniz ne yapayim ben

Bide diyorlar evli olman lazim ayriyerde olman icin brn simdu 3 ayda bir verilen bi maasa kim kiz verirki evleneyim.hadi verdiler neyle gecincez

devran29;

2022 den faydalanabilmek için evlilik zorunluğu yok.Senin biryerlerde anlatım eksikliğin var ama ben anlayamadım doğrusu.Sen en iyisi bu maaşı bağlatmanın tam olarak nasıl yapıldığını bir araştır yada bu aylığı bağlatan birisinden net yardım al.Bilinçli hareket et sonunda başarırsın.

şimdi bende mmasaa basvursam benımdemı dosyamı bekletıcekler

Üst Alt