Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Babam ve ablam beni zorla hastaneye yatırmak istiyor! Ne yapabilirim?

gulsah33

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
İYİ AKŞAMLAR BEN ÜYEYİM BURAYA OTURAN BOĞA VE BİLENLERİNİZDEN BİLGİ RİCA EDİYORUM

BEN BİPOLARIM ÖZ ABLAM BABAM BENİ MİRASTAN MEN ETMEK İÇİN ADANA RUH VE SİNİR HASTANESİNE YATIRMAK İSTİYORLAR
BUNA MÜSAADE EDEMEM.
KENDİLERİNE KARŞI SALDIRGAN DEĞİLİM BUGÜNE DEK HEP İYİ NİYETLİ OLDUM ANNEM ÖLDÜ BUNLAR BENİM MİRASTAN FERAGAT ETMEMİ İSTİYORLAR VE BENİ SAVCIYA ŞİKAYET ETMİŞLER
SALI GÜNÜ ADANAYA GİTMEYE MECBUR BIRAKILDIM SAVCI GİTMELİSİN DEDİ BEN SAKİN BİRİYİMDİR EVLİYİM EŞİMDE İSTEMİYOR YATMAMI HASTANESİNE yatışı zorlanamaz çok sıkıntılı bir durum

@gulsah33,

Hastaneye yatmak mirastan feragat etmek anlamına gelmez. Eşiniz var ve pekala hakkınızı o savunur.

Savcı yatmanız gerektiğini söylerken neye dayandı? Yani saldırganlık, kumar veya benzeri para harcamalar vb. şeyler mi?

Bu iş kanuni bir konu. Fazla laf kalabalığı edip de ukalalık yapmak istemem ama mantıken Bülent Bey haklı bence. Her hastaneye yatana deli raporu verildiği nerede görülmüş? Vasi atanması gerekirse de eşin vasi olarak atanır. Avukata danışın, bence sizi sıkıntıya sokmayan bir çözüm yolu mutlaka vardır.

Üst Alt