Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bacağımdaki kısıtlılıktan dolayı %40 ve üzeri rapor alabilir miyim?

Yürüyüşteki aksamaya bağlı olarak şu tabloya göre oran vereceklerdir:

Tablo_3.4.png

Raporumdaki eksik bilgi için tekrar kurula mı girmem gerek?

Arkadaşlar merhabalar;

haziran başında güncel olan %40 oranlı rapor ile vergi indirimi için başvuru yaptım. Ankara rapor tablo 3.4 e göre alacak diye geri göndermiş. Tekrar kurula girdim , Bana verilen belgeye

sol alt ekstremide polio sekeli uylukta 10 cm baldırda 6 cm atrofi. lomber disk henrisi L4-5 geniş tabanlı protnüzyon. Rotoskolyoz var. Lomber eha ağrılı"

yazılmıştı ve hiç bir oran belirtilmemişti. Ankara ya evrağın gideceğini ve oranı Ankara'nın belirleyeceğini söylediler. Ankara dan tekrar eksik bilgi diye yazdı gelmiş, raporda oranlar belirtilmediği için.

Şimdi tekrar kurula mı girmem gerekiyor. Yoksa bir önce ki oranları olmayan rapora sadece oranları mı belirtirler?

Şimdiden çok teşekkürler.

SLM. EZ_T Kardeşim Aynı durumu bende yaşadım. Ancak Yeniden 0 bir kurul olayı olmuyor. Yalnızca O konu ile ilgili doktora gidiyorsunuz. O oraya değerleri yazıp size veriyor. Sonra tekrar sağlık kuruluna evrakınızı veriyorsunuz. Sağlık kurulu tekrar Ankara ya gönderiyor. Yani Tekrar dan yeni girer gibi kurul olayı yok. Umarım Hayırlısı olur kardeşim.

Başka bir hastanede yeniden heyete gir.
Mutlaka 2 kanedyen al, sen sağlam değilsin ki, alabildiğince değneklerle zorlanarak yürü.
Normalde misal 15 birim aksama ve zorlanma yaşıyorsun değil mi, o gün 50 birim aksa, 100 birim zorlan yürürken.
Kısa olan bacağı olabildiğince boşta ve halsiz bırak.
Otur, yat, soyun vs. dediklerinde kolay hareketler yapma. Bu işlemlerini sıkıntı içinde yap.

KAN-KA cevabınız için teşekür ederim arkadaşım. İnşalah hayırlısı olur.

Cem Bey çok teşekür ederim cevabınız için.

Valla süper bende bu rolü nasıl oynarım...bi ara bize egitim verirseniz seviniriz:)

3. kez tekrar..

% 40 raporumla maliyeye başvurdum. tablo 3,4 e göre değerlendirilecek diye geri göndermişler.

Yeniden muayene kurul vs. işlemleri gerçekleşti. Bu arada kurula tek baston ile gittim.

Bana verdikleri raporda sürekli, süresiz Rapor oranı vs. hiç birşey yazmıyordu. Sorduğumda ; bu oranları maliyenin vereceğini söylediler.

Açıklama olarak ;

"sol alt ekstremide polio sekeli uylukta 10 cm baldırda 6 cm atrofi. lomber disk henrisi L4-5 geniş tabanlı protnüzyon. Rotoskolyoz var. Lomber eha ağrılı"

yazmışlardı. Belge Ankara'ya gitti. 1,5 ay sonra yine tablo 3,4 e göre olacak diye yazı ile döndüler.

Hastane bu kez yukarıdaki metnin altına tablo 3,4 e göre hasta tek baston kullanıyor diye yazdı.

Bu bilgiler eşliğinde % kaç alabilirim.

Şimdiden çok teşekürler.

Merhabalar ;

Rapor metninde yazan veriler aşağıda ki gibi .

"sol alt ekstremide polio sekeli uylukta 10 cm baldırda 6 cm atrofi. lomber disk henrisi L4-5 geniş tabanlı protnüzyon. Rotoskolyoz var. Lomber eha ağrılı"
Tablo 3,4 e göre hasta tek baston kullanıyor.

Az önce Ankara'yı aradım % 29 ile sonuçlanmış. İtiraz edebilir miyim? Edebilirsem izleyeceğim süreç ne olmalı ?

Şimdiden teşekkürler.

Üst Alt