iyi günler;Her iki kulağımda % 100 sağır 120 db üstünde ssk başlangıç1989 2008 den buyana bağkur devam ediyorum. eylül 2015 te ben sağırım emekli olmak istiyorum diye manisa salihli ilçesinde sgk ya dilekçe yazdım kurum beni manisa celalbayar hafsa sultan üniversite hastanesine sağlık raporu için gönderdi işim biraz uzun sürdü ama raporum cbü den izmir bölge sgk ya gitmiş oradan 25 madde malülen emeklilik başvurunuz engeliniz % 60 altında olduğu için reddedilmiştir diye 23, 02, 2016 tarihinde yazı geldi
Bende tekrar dilekçe yazarak07-03-2016 tarihinde 28.madde olarak değerlendirmesi istiyorum diye ankaraya gönderdim şu an; (ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1) de benim sonuç ne olur ve yaklaşık sonuç tarihi ne zamandır.şimdiden teşekkür ederim...
iyi günler
Bende tekrar dilekçe yazarak07-03-2016 tarihinde 28.madde olarak değerlendirmesi istiyorum diye ankaraya gönderdim şu an; (ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ-1) de benim sonuç ne olur ve yaklaşık sonuç tarihi ne zamandır.şimdiden teşekkür ederim...