Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bağkur'dan önce sakat olduğum için 28. maddeden erken emeklilik başvurum reddedildi?

Oh be! :) Hayırlı olsun...

Prim borcu dedikleri, emeklilik başvurusundan sonra geçen süreye ait prim borcu mu? Böyleyse, emekliliğe başvurduğumda bağkurluluğumun da sonlanmasını istemiştim, sonlandırmamışsanız, hatalı işlem yapmışsınız demektir, diye diret...

Hele şükür bağ-kur artık yola gelmeye başladı yavaş yavaş....:)
Emekliliğiniz hayırlı olsun

Yola girdi de İlker kardeş hala katakülli peşindeler baksana daha emekli yapmamışlar prim borcu istiyor sonra emeklisin diyor,Emeklilik işlemlerine başlarken hiç borcun olmaması lazım.1 lira bile olsa borç işlem yapmazlar.OturanBoğa haklı hatalı bir işlem söz konusu....

iyi akşamlar evet temmuz ayına ait borc 267tl bende şok oldum ne yammam gerekir arkadaşlar

Ödemeniz gerekli ...
Borcu ödedikten sonra emeklisiniz inşallah az bir gayret daha az kaldı...

gunaydın arkadaşlar maaşım baglandı 530tl işyerime devam ediyorum

allah herkese nasip etsin sizlerin yardımıla mutlusona ulaştım hepinize tşk ediyorum.
yalnız anlamadıgım gecmiş üc ayın maaşımı alacak mıyım acaba.

Emekliliğini onaladıkları tarihten geçerlidir.....Haydi hayılı olsun....

iyi akşamlar arkadaşlar 27 sinde iki maaş aldım herkese kısmet etsin hepinie tşk ederim.

Emekliliğiniz tekrar hayırlı olsun maaşınızı da güle güle harcamak nasip olsun

arkadaşlar SGK emekli olamazsınız demesine inanmayın.....
Bana da ilk gittiğimde 4-b (bağ-kur) kapsamındayım emekli olamazsın demişlerdi. Oysa şimdi emekliyim 2010/6 tarihi ile emekliliği haketim ve ücreti aldım.
Sadece uğraştırıp hak kaybettiriyorlar.Dava dilekçesi hazırladım şimdi dava ediyorum.Ay kayıpları olduğu için.Herhangi biri emeklilik talep ettiğinde 10-15 günde emekli olurken bizda gel git uğraştırıp tekrar tekrar rapor aldıyorlar ve daha sonra borç çıkarıyorlar ve en son bıkmadı isen emekli ediyorlar...
Lütfen başvururken sitedeki yazılara dikkat edin ona göre davranın...5510 sayılı yasanın 28.maddesi (bağkurt ssk emekli sandığı)4-a 4b 4c hepsini kapsıyor

Üst Alt