Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakan açıkladı: EKPSS 2018 ilk atama Haziran'da, sayı 2500

Konular
23
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 2500 kisilik kadrodan baska kadro vermeyecekler bize kafaya koymuslar merak ediyorum vicdanlari rahat mi

bu atamanın haziranda olduğu haberine nasıl ulaştınız?

Memurlar.net te yer aliyor haber girin bakin haziran ayindan sonra diyor haziran ayi bitiminde ama sayi 2500 diyor

bu seçimin erkene alınması bizi bitirdi arkadaşlar. adamlar varını yoğunu seçime verdi bizi unuttu. Cimer'den cevap bile gelmedi yolladığım yazıya. zaten 88bin kişi gözlerinde bir azınlık. milyonlarca emekli var. bunlara bayramlarda bin lira verelim oyları toplayalım mantığındalar. ayıptır ya.

seçimden sonra yani önce oy diyor sayın bakan

çalışma bakanıda yılın son 3 ayında 2500 alıcaz diyor. yani eylülden sonra

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, "Geçtiğimiz ay içerisinde Sayın Başbakanımızın katılımı ile 2 bin 500 kardeşimizin atamasını yaptık. İnşallah yılın son 3 ayında yine bir 2 bin 500 engelli atamamızı gerçekleştireceğiz." dedi.

Yukaridaki linktede aile ve sosyal politikalar bakani hazirandan sonra 2500 engelli alacağız diyor hazirandan sonra diyor ama temmuz mu olur agustos mu olur belli degil son 10 yilda 10 kati engelli aldik diyor tamam almissin birsey demiyoruz bu sene niye haksizlik yapiyorsunuz ve vicdanlarınız rahat mi acaba??

Bakanın konuşmasını bakacaksın,
Elemanların konuşmasına değil

Eğer temmuzda atama olsaydı 2019 un başında da atama olurdu, ama bakan ın açıklamaları net değil o yüzden pek ümitlenmedim...

Arkadaşlar durmadan yazalım herkes katılsın yoksa bir çoğumuz mal gibi başka alımları bekleyip duracağız gelmiyenlere puanları yüksektir kusura bakmasınlar ama bende seksen üstü bekliyorum banane diyip köşeye çekileyim

Bu sinav için ne kadar atama olacak ?

toplam 2500 mu ya da 5bin mi ?

Üst Alt