Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakan Ayşenur İslam'ın açıklaması: EKPSS'ye katılanların sayısı 66 bin!

25 bin alım çok iyiymiş :) 66 binde normal zaten ömss dede o civardaydı sınavın seviyeside ona göre olur sanırım.

25000 alım değil boş kontenjan karıştırılmasın.Hepsini almaz.

evet hepsini almaz alacağı 7-8 bn adet max 10 bn

bu 10 binin kaçı lisans kaçı ortaöğretim olur tahmini ?

10.000 alırsa max sıctık demektir. Alsın hepımızı iştre.

deişen bişe olmaz ilk alım aşagı yukarı lise iki,üç bin arası,önlisans 2 bin gibi,lisans da bin kişi alım yaparlar bence..hükümet az alımla arada gövde gösterisi böyle yaparak prim yapar..akıllı adamlar

İlk hafta 9 bin :D ikinci hafta 57 bin kayıt :D

bu güzel haber lisans 5500 civarında başvuru vardır 1500 kadro verirlermi ilk atamada lisansa

Yahu Şu Hükümete Nasil Saldiracagini Şaşiran Kardeşlerime Sesleniyorum Yapmayin Bunu Allah Aşkina Başvuru Sayisi Açiklanmadi Deyip Hileyle Çok Başvuran Var Ondan Açiklamiyorlar Dersiniz Açiklanir Basvuran Sayisi Diger Sinava Gore Ayni Oranda Olur Bu Sefer Alimlarla İlgili Karalarsiniz .Bu Hukumet Daha Ne Yapsin Dunyanin Hic Bi Yerinde Engellilere Boyle Bi Sinav Yapilmiyorken Ülkemizde Yapilmasi Hukumetin Bu Konuda Ne Kadar Duyarli Oldugunun En Somut Gostergesidir.

gecen sefer ılk oldugu ıçın okadar alım olmuştur. bu sefer 3defa olmaz oda 10.000 i gecmez . butçe dıye bışey var devlette sınırsız para yokkı secım dolyısıyla cok para harcandı devlet kasasından ama partı aracılıgıyla degıl ayrıca para harcandı.ayrıntıları ekonomı sıtelerınde bulabılırsınız(cari harcamanın nereye gıttıgıne bakın, yatırıma degıl yalakalara verılmış para)..25.000degıl 50.000açıkolsa boş oransal bı alım yok çunku kafalarına gore takılıyolar, alınmış gıbı gorunenlerıde cıkarmak lazım bu hesaptan eksık evraktan bı suru kışının alımı yapılmamış Ama rakmalar gore alınmış gozukuyo...
(1,1,2015 den sonra ılk bızım maaşlara yapışakcaklar en gucsuz kımse once onun malını yerler bu ulkede boyle.)

66000 rakamına gore %on luk artış varsa ;
53000 lıse 7500ö.lis.5500 lısans demektır.en şansızlar lıse olcaktır gene .

Son düzenleme:
evet bence güzel haber arkadaşlar. Allah çalışana hakkını verecektir.

Ösym değilde bunu bakanın açıklaması çok tuhaf.. 66 bin hiç gerçekçi gelmiyor

ortaokul mezunları katılabilirmi?nereye başvurmalıyız?

baris33;

Bir aydır Twitter üzerinden sürekli soruyorum. Bimer aracılığıyla başvurdum. Bunların sonucu açıklama yapılmış olabilir.

hangi ile ne kadar ve ne kadrosu verileceği bilgisi de olsaydı iyi olurdu. ayrıca o kadar engelli alınıyor işsiz engellilerin sayısında neden azalma olmuyor?

ortaokul mezunları katılabilirmi?nereye başvurmalıyız?kura ile mi? nereye başvurmalıyız?

Maşallah 2 senede bayağı bi artış olmuş. 60 bin başvuru vardı geçen sınavda şimdi 66 bin olmuş. Bu rakam ilkçğretim mezunlarıyla beraber 75 bini geçer. Artık 85 ve üstü puan alamayan açıkta kalır yine.

ilköğretim mezunları 2012 de 65 bin kişiydi 65+60=125 bn kişi girdi toplamda

bu kurayla atananlarda ekpss ile ayrılacak kadrolar ortakmı oluyor :l inş ayrıdır

Mühendis desene işimiz tümden zorlaştı. artık 85 puan alanlarda açıkta kalacak demektir. 88 ve üstü puan alanların atanma şansı olacak demektir. Rabbim hayırlısını versin.

lisans atması çok yapılacak olsada meslek sınıfı dıgerlerıne gore daha fazla oldugu için duz memurluk sınıfında puanlar çok yuksek 1,2 kışının alındıgı kurumlarda 75 p ama sgk ,khtk ,meb,vs gıbı fazla alım olan kurumlarda puanlar 80-90 arası oldugu gozukuyo(2012sayısal verıler lisans)bırde 10 luk artış var ılk atama sankı lısans için 80-85 gıbı gelıyo bana.

memur olupta tekrar tekrar girenler oldukça biz 70 binleri bile buluruz

ilk bu sorunu cözmesi lazım devletin ...

inanırmısınız bunun 20 bini memur , emekli olmasına 1 yıl kalmış insanlardan oluşuyor

ben burdan haykırarak söyküyorum ..

gece gündüz demeden ders calısıyorum gözlerim agrıyor artık kim bizim önümüze geciyor

memur oldugu halde isini sevdigi halde tekrar tekrar giriyosa hakımı helal etmiyorum :(

cünkü aldıgım puanı etkiliyor sıralamamı calıyor HIRSIZ diye haykırmak geliyor içimden

muhabetci;

Dilediğin kadar haykır sevgili kardeşim zira aynen dediğin gibiler !........

muhabetci;

yeni kanun ile memur olan memur olamıcak yükselen hariç ayrıca emekliler girsede atanamıcak..ama genede giriyorlar bende şunu demek istiyorum b..mu varda giriyorsunuz? işinizden memnunsanız yerinizden memnunsanız kendimi bir deneyim diye girmeyin burdaki insaların hayalleri ile oynamayın!!!!!!

atanan arkadaşlara bakıyorum çogu diyorki dayanamıyorum nasıl emekli olurum nasıl başka kuruma geçerim nasıl tayinimi aldırabilirim genelde böyle yav kardeşim burda çok afedersiniz diyoruz yapamıycaksanız tercih yapmayın bak zor diyoruz herkes her kurum anlayışlı olmaz afedersiniz g... yırtıyoruz çıkıyorlar yok istemiyorsunuz yok kimsenin aklını çalmayın yok uyanıklık yapıp tercih yaptırmamak düşüncesindesiniz die yırtınanlar var burda,emeklilere ve çalışan memurlara (yükselecekler hariç) burdan diyoruz olmuyor yırtınmayın zorlamayın sınırlarınızı başvurmayın ama adamlar bildiginden şaşmıyor götünün üstüne oturdumu pardon bilmiyorduk ulan diyecem moralini bozuyorlar adamın ya ne yaparsanız yapın..

hırsız var .hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var hırsız var :((

meclisten çıkan karara göre engelli alımı askeriye alımı ve polis alımında kısıtşlamaya gidilmeyecek die bir kanun çıktı 66 bin kişi başvurmuş bunun 10 bini çalışan olsa bunların ataması olmıçanı düşünsek 55 kişi yaklaşık kalıyor 25 bin kadro varsa ve bunun ataması yapılırsa güzel rakkam zaten ilk atamada maksimum 7-10 kişi olur çünkü bu sınavda 4 atama olcak ayrıca bu rakkam memeur açığı belediye ve işçi alımları bu 25 içinde yok 3-5 bin de bu olsa olur işçi alımlarında bu sınav geçerli olacak die kanun çıktı oyüzden yok şuymuş yok buymuş die dırdır edileneceğine bol bol ders çalışmak lazımmm

İşçi alımları ayrı, yalnız bu sınav puanına göre alınacak yani orda biraz iş sanırım torpile dönüşüyor .....

Üst Alt