Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakan Ayşenur İslam'ın açıklaması: EKPSS'ye katılanların sayısı 66 bin!

ataması yapılmayacak olanlar emekliler ve calısanlar , hızmet sınıfı yukseltenler hariç herhangı bır sekılde kadro ısgal edecekler mı ?

onların hepsi girer sanırım sınava iyi puan alırlarsa artık istifa eder çalışanlar..emekliler de çözüm buldu yani değişen çok ibşi olmadı sanıyorum

başvurular ne zaman ve nereye acaba kurra ile alım yapılıcakmı bilen biri beni aydınlata bilirmi acaba

2012 ÖMSS sınavındaki gibi salonda çok fazla engelli göreceğimi düşünmüyorum!

benim dışarıdan şükür görünen bi engelim yok ama bu engelli olmadıgım anlamına gelmiyor o yüzden önyargılı olma

karargahx arkadaşım tebrik ederim seni. Seninle aynı durumu paylaşıyorum ben ms hastasıyım dışarıdan görünen hiç bir şeyim yok ama sağ elimle cay bardağını tutamıyorum kendiliğinden düşüyor. Dışarıdan görünen ile yapılan kesinlikle YANLIŞ değerlendirme ve düşünce.

arkadaşlar ön yargılı felan değilim. işyerimde çalışan fiziksel engeli görünmeyen çok sayıda engelli var durumun farkındayım ama girdiğim salonda yaklaşık 30-40 kişi vardı ve benim dışında kimsede herhangi bi fiziksel engel yoktu demek istediğim dolaylı yollardan rapor alanlar vardı hakkımızı gasp edenlere sözüm sizlere değil.. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim sağlıcakla kalın..

serhat0691;

yanlışş anlaşıldıysam özür dilerim dreken bile yanlış yapıyorsun arkadaşım. bak burada sende engellileri ayırıyorsun fiziksel engeli yoktu diye.. illa fiziksel bir engeli olmasımı lazım rapor alanların?? öyleyse zihinsel engeli olanları yada akciğeri böbreği vs alınanların raporlarını iptal etsinşer. şekeri olanların raporlarını iptal etsinler. fiziksel bir engel yok nasıl olsa onlarda da değilmi??

40 kişinin fiziksel görünüm olarak engeli yoktu. zihinsel engelliyi vs az çok anlarsın baktığında. Fiziksel engelli demek istemedim yanlış anlaşılmışım. Ayrımcılıkta yapmıyorum niye yapayım yanlış anlaşıldım sadece neden bukadar büyüttünüz anlamadım. benim lafım sadece dolaylı yollardan rapor alıp hakkımızı gasp edenlere.

Sen o 40 kişinin dolaylı yoldan rapor aldığında yanındamıydın arkadaş. Ya amatörce iş yapmayın. İgneleyici laf sokup sonradan ben söyle demek istemiştim demeyin.O zaman beni görünce de engelli saymazsın.Kalp hastasiyim en yüksek raporda bende üstelik.

Herkesin engeli kendine zor. Yaşam süresini kısaltan ve yaşam kalitesini düşüren olarak ikiye ayırabiliriz.

Bakan ;"[FONT=Arial]Sınav sonucunda memuriyete yerleştirilmede mezuniyet durumunun oldukça belirleyici olduğunun görüldüğünü belirten İslam, engelli memur adaylarının memuriyete katılma şanslarını arttırmaları için eğitim seviyesini yükseltmeye önem vermesi gerektiğini kaydetti."

diye açıklama yapmış bu lisans mezunları daha kolay mı atanacak demektir ve ya da en çok lisans mezunu ve üssü mü alım olacak demiştir sayın islam?[/FONT]

lisansların genelde çoğu atanıyor ve puanlar düşük o yüzden öyle kullanmış olabilir

arkadaşlar bugün aile sosyal politika il müdürlüğünden aradılar beni. sınav yerine nasıl gideceksiniz kendiniz ulaşımı gerçekleştirebilecek misiniz diye. sanırım gidemicem deseydim araç falan tahsis edeceklerdi. sizi de aradılar mı ?

memur kontenjanı 25 bin bunu kaç yıla bölerler artık allah bilir bunu geçtik,sözleşmeli alımları ne durumdadır,kurumlar memur alımından çok sözleşmeli alımı daha çok yapar bence,bakanımız ayşenur islam bunuda açıklasa

bnce çoğu sınıfta tek kişi girişti, işaretliyici, yok okuyucu, bunlar 30 kişinin olduğu bir sınıfta olmaz.

evet bencede öyle oldu senin nasıl geçti sınavın

kim ihtiyacı varsa allah ona nasip etsin .

nurse1988;

Matematiğe bakamadım bile. O kadar matematik çalıştım ki 5-6 soruyuda yapardım ama süre yetmedi, hiç matematik yapamadım. Orta halli geçti diyebiliriz.

senin nasıl geçti ve öğrenim durumun ney

1 kişilik salon vardı her okulda mutlaka vardır böyle.

ben kamu mezunuyum benim 12 yakın boş.20 yakın yanlış var...kötü geçti zordu sınav

evet 66,000 kesinmiş biri söylemiş memurlar nette ben abarttım olayı

12 boş desek 20 yanlış 5 doğruyu götürdü desek. Geriye 23 net kalıyor. Lisans olduğun için yerleşirsin gibime geliyor.

en fazla 5 bin kişi alırlar görün bakın 25 bin kişiyi bir anda alamazlar

suskun62;

bende senden matematiksiz olcak mı :)

suskun62;

sen daha önceden girdin mi ? bende 35-40 arası net bekliyorum nasıl bi sonuç gelir lisanstan atanır mıyız ,kaç puanları görürüm tahminen ?

lisanstan kaç başvuru var ? ve kaç lisanslı alınacak ? bilen var mı?

Üst Alt