Ömss ' de Geçmiş Hatalar Tekerrür etmemeli
Ömss de Adaletli ve şaibesiz Bir Atama yapıla Bilmesi için; Düz Memur kadroları yada özürlülerin genelinin sahip olduğu sertifika - yeterlilik vb belgeler istenmeli....
Ömss atamalarında farklı Bir Belge istenecekse ; Böyle Bir Belge sertifika isteneceği mahiyeti son güne kadar gizli saklı tutulmak yerine ,isteyen özürlülere Bu Belgele sahip olacak kadar vakit ve işkur ve halk eğitim tarafından eğitim verilip başarılı olan arkadaşlara Bu belgeler verile bilir ...... En Çok tartışılan Konu diyanete yapılan Alımlar Aslında Bu tartışmalr bir kaç gerekli önlemle hiç olmazdı
Biz özürlülerin En büyük sorunu , sıkıntısı sorunlarımızı medyada veya mecliste vayada başa plotformlarda doğru dile getirecek kimsemiz yok...Diyanetin bu kadrolar gerekli çaba gösterilse inanın özürlülere büyük bir hediye ve fırsat olurdu...Artık diyanet işleri bakanlığımızın atamaları için geçkalındı fakat bu durum örnek alınarak diğer atamalarda aynı durumun yaşanması önlene Bilir.......
saygılarımla Kalender ŞAH
Dua edelim de Kadro sayısı bira artsın
ALLAH cc Nasip ederde işallah yine 7- 8 bin kişilik 2, bir atama yapılırda içerisinden 3 bin 4 bin kişi arası yine lise mezunu memur alınırda...... Atama puanları 80 puana kadar düşer ve nerdeyse 80 puana kadar da atanmayan kalmaz .... ozaman ömss de taban puan 80 Altı puanları da görür.....80 puan altı arkadaşlarda atanma şansı bulur ... bu matamatiksel bir hesap ve matamatik yalan söylemez ...Hepiniz ALLAH'a Emanet olun ...duvalarınızı önce kendiniz ve yanısıra benim ve hepimizin iyiliği için eksik etmeyin ....