Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakan Fatma Şahin, ÖMSS sonrası atamalarla ilgili açıklamalarda bulundu

Konular
17
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar memur atmaları 7000 kişi olacak.İlkögretimler atanacak 7000 kişiye dahil degil yani alımlar bir bakıma artı.

TRT HABER izle

Ben programı baştan sona izledim daha sonra tekrarını gece 02:00 dan itibaren izledim toplam alım 7.000 kuralarda buna dahil artan birşey yok saygıdeğer arkadaşlar.

ilkögretimler den alım yapılmayacakmımış şimdi arkadaşlar. boşunamı kayıt yaptırmışlar yani.

ASi Prens kardeşim onu nereden çıkarttın :) veya nereden okudun :) ilköğretimde de dahil 7.000 alım olacak :)

Arkadaşlar memur atmaları 7000 kişi olacak.İlkögretimler atanacak 7000 kişiye dahil degil yani alımlar bir bakıma artı. ben burdan bunu çlkartım (yukarıda konuyu açan arkadaşın yazısına öyle anladım kusura bakmayın 7000 kişiye dahil değil kelimesi benim kafamı karıştırdı.)

Ya kısaca anlatsanıza ben izleyemedim ne dedi Fatma Şahin?

Genelde kadına şiddet, kadın hakları, kürtaj ve sezeryandan bahsettiler, sunucu bir ara baktı ömss konusu açılmayacak ve soru sordu FAtma Şahine
Atamalar ne zaman ? Sistem nasıl işliyor gibi ? Fatma Şahin yine dünyada bir ilk olduğunu kmsenin yapamadığını yaptıklarını söyledi, klasik cümleler yani, alımların ilk başta 3 bin civarı olduğunu daha sonra başbakanın talimatıyla 7 bine çıktığını söyledi ve ilkokul mezunlarıda bu yerleştirmede atanma şansları var kura ile dedi herhangi bir sayı vermedi toplam alımın 7 bin olduğunu belirtti ve herhangi bir tarihte vermedi koskoca programda ÖMSS ile ilgili 1 dakika bile konuşulmadı. konuşulanlar kısaca böyleydi.

ANLAŞILAN SÜREÇ 2013 BULACAK...YEREL SECİMLERE NE KALDI...OYALAMA TAKTİĞİ BAŞTAN SONA ELLERİNE YÜZLERİNE BULAŞTIRDILAR...ÇOÇUK ÖLÜ DOĞDU RUHUNA FATİHA...AMİN...:mad:

biraz daha sabredelim bakalım hayırlısı inş.

mehmet111;

Yahu abi bunu nereden çıkartıyorsunuz ben anlamıyorum ki :) bakan öyle birşey demedi ki öyle birşeyi hissettirmedi bile şimdi herkez sizden görüp yine birbiriyle tartısacaklar. Lütfen kaynak söylermisiniz ? MEhmet Bey

Ben baştan sona 2 kez izledim ama öyle birşey duymadım zaten 1 dakika ancak konuştular ömss hakkında ve böyle birşey demedi bir yanlış anlaşılma olmasın ? Link verilmiş ama siz izlediniz mi bu linkteki videoları ?

İlkögretim hariç 7000 kişi şansımız yüzde 10 artı galiba

Eğer gerçekten öyleyse hepimiz için daha iyi olur. :D

arkadaşlar burda kuraya giren arkadaşlarımızda var diyor yani 7000 binin içinde Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah.

yahu arkadaşlar siz bu fatmayı niye okadar ciddiye alıosunuzki sınavı yapan ösym deelmi yani benim bildiğim kadarıyla bakanlıklar ösym ye karışamazlar ösym nin yaptığı sınavlar belli kriterleri belli yani bu fatma ne konuşuyor okadar madem konuşuyor neden ösym ye yaptırdılar sınavı bekleyelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler

kaç kişi net bir açıklama 7000 kişi içinde kura alımı var mı yok mu ÖMSS sadece sınava giren arkadaşlara mı yarayacak

Erol_TAŞ;
ösym'e sınavı yapar alıma karışmaz, alımları devlet belirler ösym değil.

kadran;
Ben çözemedim vallahi ama öyleyse çok mutlu olurum en azından adı üstünde sınava girenler alınır. Ama bence dahil gibi konustu.

Samimiyet yok...Nedemek yahu devlet 3512 kişi alacaktı...bir telefon trafiğiyle 7000 çıkardık diyo...Bu devlet telefonla mı yönetiliyo...Kuralları yok mu? kurallara uymayanı niye cezalandırmıyosun seni oraya bostan korkuluğu olsun diye mi dikti bu millet.....:mad::mad::mad::mad::mad:

valla arkadaslar videoyu bende izledim evet bakan ilk etapta 7 bin kisi alacagız diyor yaptıgımız sınavla tamam ilkokul dahil degil gibi anlasılıyor ama o anlık heyecanla demişte olabilir gibime geliyor ama gerceklik payıda yüksek hani

designer__07;

Katılıyorum.Bu açıklamalardan sonra engelliler yine oy verir mi düşünmeden edemiyorum!

Bu kadının sözüne tamah etmemek gerekir ilk başta da 20 bini kişilik kadronun tamamının istihdam edileceği söyleniyordu.Ama buhar oldu uçtu.
Önemli olan basın açılamaları değil.Resmi alınan kararlardıri.

ozaman yazık oldu ilkokul ögretim arkadaşlarımızın birde 10 lira parasını aldılar laaaaaaaaaaaaaaan verin paramı okadarda zamanımı verin geriyeeeeeeeeeee herhalde herhalde kuraya atanacak arkdaşlardan devlet zaten engelinin maaşını çıkardı desenize:D:D:D

Sayın bakan bence elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor şöyleki merkezi özürlü sınavını dahi sayın bakanımız zamanında yapılmadımı ne kadar alınırsa alınsın her halügarda bu kadrolar dolacak ama geç ama cobuk beniim tek istedigim mulakat falan olursa torpil olayının olmaması olursa zaten sınavın hükmü kalmaz Allah her şeyi n hayırlısını en güzelini nasip etsin cümlemize

Hayır bee kuraya katılanların ataması da olacak ama kaç kişi olur o bilinmiyor. 7000 olan kısmı da sınava girenler sadece.

o işn şakasıydı arkadaşım tahminim 1000 civarı alım yapılır kura atımından hizmet alımını yapmam diyen arkadaşlar varya lise mezunu adam gidip şimdi hademelik yada sınıf temizlemezlerya bunları kesin kura yla alırlar diye düşünüyorum burda tabbikide ilköğretimli arkadaşlarımı küçümseme adına söylemiyorum bende aynıyım çünkü ama öyle gözüküyor.

asi prens; Hee tamam şimdi anladım seni şakacı arkadaşım :D

Tam olarak 7.000 verildi ise (şayet eminiz diyelim); atama tercihlerinde illaki boş kadrolar kalacaktır. Örneğin; Türkiye geneli yapılan atamalarda 6.885 kişi tercih sonucu atandı. Geriye kalan 115 kişi kura ile atanacaktır. Bu da ÖSYM nin atama statüsüdür...

Üst Alt