Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakan Fatma Şahin, ÖMSS sonrası atamalarla ilgili açıklamalarda bulundu

fullmoongokturk;

benim canımı sıkma nereden biliyorsun saten moralim bozuldu

kadran;

arkadaşım hakkın yok işte üzülmeye nedenmi sen neden lisans yapmadın yada lise okumadın kim bakar senin yüzüne sen ilkoku u okumuş birisin senin ailenin durumu olmayabilir okumayabilirsin durumunuz elvermeyebilir ama banane ya okusaydın işte yada dayın olacaktı ama sahipsizsen yapacak birşey yok engeli de olmasaydın saglam olsaydında işbulup çalışsaydın anlayacan senin hiçbirşeye hakkın yok burda okadar lisans yapmış okul okumuş insanlar duruken senin ne hakkın var kurayla atanmaya anlatabilmişimdir. umarım ama şunu unutma derim herşey nasip hiç olmayacak birşey düşünürsün olur. ama olacakmış gibi beklersin olmaz. umarım ne demek istediğimi anlamışsımdır arkadaşım. ne yaparsın herkes bencil olmuş kendini düşünür sen kimin umrundasın.

Kardan ve asiprens;

Ben zaten bir devlet memuruyum. Sizlerin önüne geçerek atama bekleyen art niyetli biriside değilim.

Ayrıca isterim ki keşke herkes atansın, hatta Allah muhtaç olana öncelikle versin dileklerimle temenni ederim. Ama demiş olduğum gerçek.. eee birde şu var doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. neyse kötü konuşmayacağım hakkınızda hayırlısı olsun ama ÖSYM böyle öngörüyor. Rektörlük ÖSYM bürosunda çalışan ve bu işlemlerle uğraşan arkadaşımda benim düşündüğüm gibi düşünüyor. Ayrıca hatırlayın 2 yıl önce yapılan MEB sınavında da kontenjan 2.000 + 2.000 + 1.000 idi. Boş kontenjan kalırsa kura ile doldurdurulacaktı ve aynen öyle oldu. Tercih dışı atanmayı taahhüt edenler ilk 5 tercihine yerleşemeyince ve açıkta (revaçta olmayan iller) kalan (genelde nüfusu az ve doğu illeri) bulunan yerlere 2.000 kişiyi tamamlamak için bu yolu tercih ettiler. 68 puanı bulunan kişilerden yerleşemeyen bazı kişileri Tercih dışı atanma taahhüdü ile boş kalan yerlere atayarak ilgili 1000, 2000 kişilik kadroları doldurdular... Tekrar söylüyorum; yarın 2 gün sonra kadrolar açıklanır, atıyorum 7518 kişi ve tercih sonucu 7200 kişi atandı diyelim, geriye kalan 318 kişi kura ile atanır. Bu durumada imzamı atarım ki böyle olacak. Bu durum iyi bir şey değil ama ne yapalım böyle oluyor işte. İstediğiniz gibi düşünün ama sonuç yine benim dediğim gibi.

Geç olsunda güç olmasın ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin

fullmoongokturk;

1996 1997 yılında tansu çiller (allah belasını ...) zamanında hafızlık yaptığım için açıkta kaldım yaşım gereği orta okula alınmadım şimdi ise saglık nedenlerimen dolayı işyerimi ve bagkurumu kapattım işssizim ve iki cocugum var dunyalık onlarda kalır ama ahırette kimin üstünlüğü belli olmaz

kimsenin gururuyla oynamayın üstadlar kimi ilkokul kimi lise kimi lisanslı olabilir herkesin burada bir umudu var sabahtan akşama kadar kimsenin gururuyla umuduyla oynamayın millet çaresizlikten buraya geliyor üç beş bilgi öğrenmek içinde bazıları insanı çileden çıkaran yorumlar yapıyor kimseyi küçümsemeyin ve bilgisi olan konuşsun lütfen...

iyi dinleyin arkadaslar kura ile atanacaklar için kadro calısması var dedi yanı 7000 dahil degil

Kardan; Her insanın başından geçen bir olay vardır. İş olmasa ekmeğin olmadığı gibi, hüzün olmasa da mutluluğun kıymeti olmaz.

Allah yardımcın olsun. Ayrıca imkanın varsa Açık öğretimden eğitimini tamamlamanı tavsiye ederim.

ya arkadaşlar kura çekimi hariç 7000 kişi alacaklar lise,önlisans,lisans

hani 25.000 di???????????????

bu kadar terbiyesizlik olmaz, o kadar insanı umutlandırdılar

fullmoongokturk;

aminn inşallah 2003 ten bu yana ilkokuldan sonra ilköğretimi dışarıdan bitirdim şimdi ise lise neredeyse seneye bitecek

Üst Alt