Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakan Fatma Şahin'in açıklaması: ÖMSS'ye 400 Kadro Daha Eklendi, Sayı 10 Bini Bulacak

3 nisanda son yerleşmelerin reklamını yapacaklar yani yani alımlarla ilgi bir durum yok malesef

umarim diyenet kadrolarida unutulmaz

unutucaklarını pek sanmıyorum, inşallah arada biz düz memeurlarıda alırlar....

Bu kadar kısa arayla atama yapılacağını sanmıyorum ama inşallah olur..

bahsettiğin ben de anlamadım ama ataması yapılanları yerinin belli olmasını mı kasdediyor yoksa yeni bir alım mı anlamadım..

aynen öyle biz 8000 engelli aldık söyle yaptık falan filan reklam yapacaklar yani yeni bir atama yok gibi bence

bu 2 nisan olayını bilgisi olan açıklayabilir mi...

Yeni kadro filan yok sadece atananların üzerinden reklam yapacaklar yani kamuoyunda göz boyaması yapacaklar yine anahaberlerde iki gün sürekli olarak verilecek kamuya 8000 engelliyi atadık diyerek milletin gözünü boyayacaklar yeni birşey yok yani bir atama yok atananlarla güzel bir reklam yapacaklar bu kadar

Aybaroğlu seçim yakın olsa ne olcakki türkiyede toplam engelli sayısı 10 milyon diyelim zaten 5 milyonunun durumu iyi geriye kaln bir 5 milyon var seçime 6 ay kalası biraz kömür biraz gıda birazda para verince birazda yalandan bol keseden boş vaatlerde bulunursa garanti 4 milyonun oyunu alır işler aynen devam eder gider
BENİM BU SAYDIKLARIMM YARDIMLARI ALMAYAN KAÇ ENGELLİ OLUR SENCE BENCE HEPSİDE ALIR HATTA ALMAK İÇİN KUYRUĞA BİLE GİRERİZ ADAMLAR HERŞEYİ EN İNCE AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜYOR 5 SENEDE BİR SEFER BÜTÜN ENGELLİLERE 1000 TL VERİNCE SANDİIKTAN BÜTÜN ENGELLİLERİN OYNU ALARAK ÇIKACAKTIR HİÇ ŞÜPEN OLMASIN...

Sınav yapmadan alınırsa eğer çok büyük tepki çeker yeni mezunlar ne yapacak bunlar hiç düşünmüyormu be

TOLGA_HAN;

hoca doğru söylüyorsun para tamah eden engelli olduğu sürece burada körler sağırlar birbirini ağırlar misali konuşuruz dururuz...

Üst Alt