Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakan'dan 38 bin özürlü vatandaşı sevindirecek haber
Doğrudan atama olacaksa mesela herkes aynı şehirde,aynı yerde çalışmak isterse ne olacak o zaman? Ayrıca bu tür haberler memurler.net,gazete sitelerinde yayınlandı sık sık,cayarlarsa bizi kandırdığı ortaya çıkar zaten ama bence engelli alımı yapılacak gibime geliyor.Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin’in zihinsel özürlü oğlu varmış,bu konulara daha duyarlıdır...
Doğrudan atama diye söylenenlerin bi yakini mi var???öyle bişe mümkün mü acaba ne ile yapılacak bu işe alım_? özür grupları vardır.bi yer engelli beden işçisi istiyorsa o yere ayaklarından yoksun bi engelliyi atayamazlar her halde dimi.özür gruplarına ayrıldıktan sonra eğitim seviyesine.hangi fonksiyonlarda çalışacağına.ne özellikleri olduğuna bakılır:bilgisayar.ehliyet,daktilo,muhasebe...gibi ondan sonra atama yapılır.tabi sınav yapmazlar ise.
----------
ya sahte engelli raporu alanların zaten devletle ,iş ile maaş ile ilikisi pek yoktur...onlarınderdi sağlanan haklar...vergiden muafiyet,arabada indirimleri kullanmak,hava yolları indirimleri,vs işler için alır...sahteyi ya çok parası olan alır,yada aşiretlere yakın olanlar...
----------
YAPACAK BİŞE YOK Kİ!!!FAKİRİN EKMEĞİ UMUT,ENGELLİLERİN EKMEĞİ İŞŞŞ...
Arkadaşlar ben 19 yaşında lise mezunu ve 2 yıldır evde boş duran özürlü bir vatandaşım... Özürüm bacaklarımdan ve yürümekte zorlanıyorum fakat bastonlarla azda olsa yürüyebiliyorum... Bu haberi duyduğumda çok sevindim... Ama bu alımların nasıl olcağı hakkında bir bilgim yok... 2008 senesindeki KPSS sınavınada girdim ve 78 puan aldım... Fakat hala işsizim... Sizden ricam bu alımların nasıl yapılacağı, eğer başvuracaksak nerelere başvurucaz, bu 38000 şanslı kardeşimizin arasına girebilmek için ne gibi bir yol izlememiz gerekiyor bilen varsa yazabilirmi? Yada bu konuyla alakalı bir haber çıktığında burada paylaşırsak sevinirim... Çünkü neler yapmam gerektiğini bilmiyorum ve çok heyecanlıyım çok istiyorum bi işe sahip olmayı... Herkeze iyi akşamlar... Saygılar...
Merhabalar
Ben işitme engelliyim özür oranım %69, Gazeteden okudum 2010 sonra 38 bin özürlü kamu alabilecek diye falan 2010 sonra olursa nasıl dikkat etcez??? şimdiden teşekkürler
günüm alım ilanları takip etmekle geçiyor merak etmeyin oldugu an haberiniz olur mesela 2 gün önce yine bakan aliye kavaf dile getirdi doğruluk payı var bence çünkü olmayacak olsa bu kadar dile getirilmez 3 aralıkta söylenir ve konu kapatılırdı 3 aralıktan sonra 3 kere gündeme geldi
vallahi arkadaşlarım bile diyorki beynimizi yedin memur olcam diye artık ümidi kes şubat1e kadar olmazsa daha konusunu bile açmıyam diye söz verdim alay konusu olduk yaff
Herkes seçim için şu için falan diye sonuçlar çıkarmış bile. evde bakım aylığını çıkaran bu hükümet deilmi.Özürlü Aylıklarına 7 Yılda Yüzde Bin Zam yapan kim, fizik tedaviye sigortası olmayan gidebiliyomuydu bakın artık gidiyo. bunları kim yaptı akp yptı. bunuda laf olsun diye oy için falan söylemediklerine eminim..
Olmas Tabi Ama Aklım Almıyor 38000 kadronunda dolacağının. ondan dolayı ...
benimde evde bakım için yaklaşık 220 bin kişi ye aylık 477 veriliceyi aklım almıyordu devlet vermez diyordum şimdi helal olsun diyorum yanıldım umut fakirin ekmeyidir kardeş