Sadece şunu düşünmeni rica ediyorum sen şu an bu kafa ve mantalite ile bu ülkenin lideri ve karar vericisi olsan acaba sonumuz ne olurdu? Bunu düşün ve gerçekten samimiyetin ile cevap ver.!
Savaşa sokmam korkma!
Önce iç barışı sağlarım! İçerdeki refahı sağlamadan dışarıya açılamassın!
İç huzurumuz da tamamen duygusal sebeplere bağlı...
Şu an için ilk recete bu!
Bırakın bu işleri derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Üzüm yedirecek adam varda biz görmüyoruz yani
Bak ben üzüm yedirecek adamı bilirim. Bunlar bağı soydaşlarına yediriyor. Halka bişey yedirdikleri yok!
Asgari ücret 630 tl
O adam ın yaptığı ahmaklık o cahil adam özür diese özrü kabul edilmez... Adam beyinden sakat mahkemeye çıkarsalar o bakana hakim güler!
Bu adam kafadan sakat der salar zaten.
Maaşını aldığın seni oraya oturtmuşlara sana para veriyoruz diyene gülerler heralde
Çalıştığı yerin sahibi olduğunu sanana gülerler ancak.
Özel işyerlerindede böyle tipik müdürler vardır.
Ego tatmini gider başbakandan fırca yer sonra gider başkasına fırca atar...
Başbakan bunu fırçaladı bu bilinen bir hadise.. Millete bir sürü aşı şırınga ettiler...
Bütün engellilere meclis hergün sövüyor zaten!
Engellinin hakkı olan kaynağı maliye bakanlığı kim bilir nerelere aktarıyor.
Sen hastaneden alınan %60 raporların maliyehastane bakanlığından hastayı görmeden müneccimce tavırla %40 ın altına çekildiğini biliyormusun?
Firavun yanında olan yandaş firavun uşağıdır!
Ak yalaka malaka bana uzak terimler. Ben firavunun uşakları diyeceğim şakşakcılara!!!
Bırakın bu işleri derdiniz üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Üzüm yedirecek adam varda biz görmüyoruz yani
Bak ben üzüm yedirecek adamı bilirim. Bunlar bağı soydaşlarına yediriyor. Halka bişey yedirdikleri yok!
Asgari ücret 630 tl
O adam ın yaptığı ahmaklık o cahil adam özür diese özrü kabul edilmez... Adam beyinden sakat mahkemeye çıkarsalar o bakana hakim güler!
Bu adam kafadan sakat der salar zaten.
Maaşını aldığın seni oraya oturtmuşlara sana para veriyoruz diyene gülerler heralde
Çalıştığı yerin sahibi olduğunu sanana gülerler ancak.
Özel işyerlerindede böyle tipik müdürler vardır.
Ego tatmini gider başbakandan fırca yer sonra gider başkasına fırca atar...
Başbakan bunu fırçaladı bu bilinen bir hadise.. Millete bir sürü aşı şırınga ettiler...
Bütün engellilere meclis hergün sövüyor zaten!
Engellinin hakkı olan kaynağı maliye bakanlığı kim bilir nerelere aktarıyor.
Sen hastaneden alınan %60 raporların maliyehastane bakanlığından hastayı görmeden müneccimce tavırla %40 ın altına çekildiğini biliyormusun?
Firavun yanında olan yandaş firavun uşağıdır!
Ak yalaka malaka bana uzak terimler. Ben firavunun uşakları diyeceğim şakşakcılara!!!