hayat52;
Avukatmısın ? Öbür tarfda cehennemde bol bol avukatlık yaparsın ...
Sen benimle ve kolu bacağı olmayan duymayan yürüyemeyenle eğleniyormusun!
İşitme cihazı, protezi, ortez spor aletimidir? Sğpor aletlerinin ödemesinide gündemine almış muş...
Hakkımı çalıyorsun 1 milyonluk lüks araca biniyorsun bide utanmadan spor aletlerini gündemimize aldık diyorsun!
ALLAH sizin gibi fakirden vergi alıp zenginlere aktaranlara hesap sormaya kadirdir.
Ama bu deprem olur. Ama bu başka doğal felaket olur! Belki Amerikan bonbası olur.
ALLAH öteliyicidir. Ama mazlumun ahı yerde kalmaz... Elbet içinizdeki mikrop hak yiyiciler yüzünden içinizdeki iyi masum insanlarda zarar görecektir....
Bekleye durun ama bugün ama yarın...
biyo;
Devlet öyle uyanıkki tek ekonomisini iyi ettiği sınıf memur sınıfı!!
Öyle ya yarın mısır, libya, suriye gibi ayaklanma olursa iyi maaş verdiği memuru silahı, tankı, tüfeği alıp gariban fakir halkı hunharca katledicek!
2*2=4 asgari ücretin 600 tl olduğu bir ülkede halkın vergisi ile devlet memuru ne hakla öyle yüksek maaş alabilir?
Ben sizin yarı paranıza çalışacak sizden daha donanımlı kalifiye elemanlar bulurum hodri meydan!!!
Vatandaşı bu kadarda enayi yerine koyamassınız!
Petrol fiyatının hükümet zamannında 100 dolarları geçip de fiyatların tekrar 70 dolarla düşdüğünü ve fiyatların düşmediğinide bilirim...
Hikaye anlatmayın!!! Açlık sınırı kaç para asgari ücret kaç para ona cevap verin!
Benim vergimle ekmek yiyorsun patron benim!
Haddini bil senin yarı fiyatına çalışacak milyonlarca kalifiye adam var! Yeterki halk uyanık olsun... Dokunulmazlık zırhına sığınıpta burda masal okuma!