Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakım maaşının bakıcı değişikliğinden dolayı kesilmesi..?

hesap açın derlerse olumludur yoksa neden istesinler ki..
bana da aynısı oldu hesap açın dediler şu günü gelin dediler biz de hesap cüzdanının fotokopisini teslim ettik,maaşı bağladılar.

kalem abla durumu anlattım biliyorsun maaşın tekrar bağlanması için bakıcı değişikliği dilekçesi vermiştik yetrli bir dilekçe dedin peki eski bakıcı ile yeni bakıcının kuruma beraber gitmesi gerekiyor muyddu dilekçeyi vereli yaklaşık 1 ay oldu acaba nasıl öğreneceğim durumun hangi aşamaada olduğunu ya da hangi işlemlerin sürdüğünü?

eski bakıcının gitmesi gerekmiyor ablası. onluk iş yoktu.
senin için rahat değil ablam beni de şimdi kuşkuya düşüreceksin. sen il müdürlüğünü ara ya da git durum ne aşamada ögren.
"evde bakım aylığı kesilmişti. dilekçe vermiştim ama halen ses çıkmadı, durumum hangi aşamada?" diye sor. yapman gereken bir şey olup olmadığını da sor. varsa onlar sana yardımcı olur.

kurumda hangi işlemi yaptınız bilemeyeceğimden işi sağlama alalım biz ablası. il müdürlüğüne git en kısa sürede benim yukarda yazdıklarımı sor ve ögren. sonra beni haberdar et.

en son kesildiğini öğrenmiştik işte dediğim gibi öğrendiğim anda da dilekçe verdik onlar dedi yaklaşık 1 ay oldu yaa bu iş çok uzayacak sanki başka da işlem yapmadık

bakıcı dğişikliği dilekçesi vermiştik

gittiğim zaman orda memur bilmiyorum diye tutturuyor rapor ağır ve sürekli olmasına rağmen sen yinede yenilemeye çalış diyor

halbuki bakıcı değişikliği dilekçesi verdiğimizde raporun aslınıda verdik dosyaya koydu tamam işiniz bu kadar gidebilrsiniz dedi raporu aldı ama 10 gün sonra gitmiştim her ihtimale karşı yeni rapor çıkar falan birşeyler dedi kabul etmişti halbuki anlam veremiyorum memura başından salıyor

en son bunlar oldu işte 16 ekimde vermiştik dilekçeyi

hayır, sakın rapor yenileme. buna lüzum yok. memur yanlış biliyor, sakın ha!
sen il müdürlüğüne git müdüre vs sor. Kaygılandığını,, ihtiyacınız oldugunu söyle, hangi aşamada olduğunu söylesinler, süreç hakkında bilgi versinler sana.

bende bundan korktum işte rapor 2008 mayıs ayına ait ya yenisi sürekli olmazsa diye endişelendim ama memur işte bilgi vermek istemiyor

yok o açıdan korkma ablası. rapor istenemz senden tekrar. sen dediğim gibi il müdürlüğüne git süreç hakkında bilgi al.
her memurun dediğine de inanma. sakın rapor yenileme, o memura uyup.

o zaman dilekçenin akıbetini soracam bi de süreç çok uzayacak gibi 1 ay oldu dilekçeyi vereli

eğer memur yine bilmiyorum derse bu sefer m,d,rle görüşecem yaa

evde oturmakla olmuyor. bi sor için rahatlasın.

ben yarın uğrayacam abla bakalım ne olacak durumdan haberdar edecem dediğin ssoruları da soracam

tamam ablası, haber bekleyeceğim senden.

kalem abla gittim dosya bulunduğumuz ilçeye gönderilmiş dedi işlem yapılmış dilekçe işleme konmuş yani şimdi ilçedeki heyetin keşfe gelmesini bkleyeceğiz 15 20 gün sürebilirmiş gelmeleri acaba ilçeye gidip konuşursam hızlanır mı

hah için rahatlamıştır ablası şimdi:)
ilçeye git, süreci hızlandırmalarını talep et tabi. denemekten zarar çıkmaz:)

gidip söyleyim dediğin gibi arayı iyi tutalım onlarla inş geldiklerinde hazırlıksız yakalanmayız

kalem abla incelemeye gelmediler daha bu arada çocuğum doğdu çok şükür 5 kişiyken 6 kişi olduk bunu kuruma bildirmelimiyim ama heüz bakıcı değişikliği için incelemeye gelmediler.

öncelikle hayırlı olsun ablam, Allah analı babalı büyütsün:) benim yerime yavrunu öp lütfen:)

hayır ablam, henüz zaten heyet gelmemiş. ayrıca bildirmene gerek yok. Heyet geldiğinde gereken güncellemeyi yapar. sen bu arada nüfus işlemlerini hallet.
Heyet geldiğinde onlara çocugundan bahsedersin onlar kişi sayısını günceller.

sağol ablam olur öperim :) kimliğini çıkardık zatn haneye ait artık :) geldiklerinde çocuğu söylerizde ya anne doğum yapmış çocuğuna bakacak bakıcı olmaz derlerse

ablacım doğum yeni olduğu için elbette şu an bakamaz. ama geçici bir durum bu. eşin iyileşince bebekle kardeşine bakabilir. heyet bunun degerlendirmesini yaoar rahat ol. sonuçta eşin toparlayacak kendini ve iyileşecek. olumsuz karar vermezler merak etme:)

eşim iyileşti çok şükür heyti bekliyoruz bi türlü gelmediler 1 buçuk ay oldu dilekçeyi vereli

Üst Alt