Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi hukuki süreç başlatabilir miyim?

Vasi kararına mahkeme karar verecek, ama hastanede olumsuz bir şey olmaması çok iyi bir şey tabii

@OturanBoğa Abi, Adli tıp raporu çıkmış, raporda TMK'nın 405. Maddesi gereğince vesayetin söz konusu olmadıgını fakat hastalıgın ataklar halinde tekrarlayıcı doğası gereği TMK 429. Maddesi gereğince kendisine yasal danışman atanmasının uygun olacagı kanatine varılmış şeklinde rapor düzenlenmiş. Bu ne anlama geliyor

Bazı konularda atanan danışmandan görüş alman gerekecek. Bir orta yol gibi düşün. Danışmanla uyumlu çalıştığında hiç bir sorun olmaz.

evlilik konusu başka bir şey. o tümüyle hakim değerlendirmesine bağlı.

@OturanBoğa, yok abi evliliğin üzerinde hiç bir etkisi yokmuş. Chatgpt'ye sordum. Sadece mahkeme esnasında davadan vazgeçme, mahkemeye dilekçe verme vs. danışmandan icazet almam gerekiyormuş bu karara hiç ihtiyacım yok. Çok kötü oldu benim için şimdi danışmanla muhatap olmak zorunda kalcam ailem de izmirde ailemden biride olmayacak maalesef. Üfff uğraş dur işin yoksa.

Rapor bundan sonraki süreci kapsıyormuş boşanma safhasında hiç bir etkisi yokmuş. Sinirden kuduruyorum resmen. Boş yere başıma iş açtılar rapora itiraz etcem bi de onunla uğraşcam

@sucre_, Hiç girismeseydin vasi kaldirmaya olmayacakti bunlar,hayırlısı olsun artık çokta sinirlenme boşver

@OturanBoğa, tamam abi sağol.

@samedo99, herşeyim alt üst oldu. Aile mahkemesi anlamadan dinlemeden sulh hukuk mahkemesine sevk etmiş. Raporda remisyon altında olduğumu belirtmiş, geleceğime yönelik şerh düşmüş. Madem öyle 2023 yılında hastanende yattım o zaman yasal danışman atasaydın şimdi neden atadın? 2023 yılında yapmadığın şeyi şimdi neden yapıyosun? Yasal danışman olacak kimsem yok. Rapora itiraz edip üst sağlık kuruluna sevkimi istiycem. Başka bir hastaneye mi sevk ederler bu durumda bilgisi olan var mı?

Üst Alt