Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balayına giderken trafik kazası geçirdik.. [O an]

uzungöl

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
17.06.2012 en mutlu günüm, düğünüm çok güzeldi peri masalı gibiydi...Herkezin gözü üzerimizdeydi. Ben o kadar güzel olacağını hiç sanmıyordum.Rüya gibi geldi geçti.. Ertesi gün balayına gitmek için yola çıktık. 19.06.2012 saat 04:30 da araç içi trafik kazası geçirmişiz, omurgamda kırık meydana gelmiş ve artık yürüyemiyordum,hissetmiyordum... Kaza sonrasında gözlerimi açtığımda yoğun bakımdaki 6. günümdü. Rabbim beni pamuklara sarıp yoğun bakımdaki yatağıma yatırmıştı...Acı hissetmemiştim hiç... Herkesle konuşuyormuşum, merak etmemelerini söylüyormuşum,ama ben hiç birini hatırlamıyorum, eşim hep başucumda (kendi ağrıları, ameliyatlarını unutmuş endişeyle bekliyordu). Ben olanlara anlam veremiyordum. Olayın ciddiyetinin farkında değildim çünkü hayatımda omurilik felçli bir tanıdığım hiç olmadı. Hiç bilmezdim nasıl bir hastalık olduğunu, yürüyememek nasıl bir duygu bilmiyordum.. Ama kader insana herşeyi öğretiyor. Ben hiç umudumu kaybetmedim, 45 gün sonra ayağa kalkacağım iki ay sonrada yürüyeceğim dedim.(öyle de oldu çok şükür) Çok zor günler geçirdik ama mutluydum, bir balayı faciası gibi görünse de her şerde bir hayır vardır dedim hep iyi yönlerini düşündüm. Beni gerçekten kimler seviyormuş, kimler dostummuş öğrendim.

Eşimi tanıdım kaza sonrasında... Nasıl yani dediğinizi duyuyorum, biz 5yıllık birliktelikten sonra evlendik. Ben onun bu kadar güçlü ve sabırlı olduğunu bilmezdim. O kadar narin yaklaştı ki bana bir bebekmişim gibi davrandı hep, herşeyimle o ilgilendi, yorulmadan, bıkmadan uğraştı günlerce, aylarca... Rabbim beni onun yokluğu ile sınamasın. O benim elim, ayağım herşeyim O yanımdayken her zorluğu aşacağımı biliyorum. Ki çok şükür artık kanedyenle yürüyorum evimdeyim ona yemekler yapabiliyorum, ev işlerimi yapabiliyorum, kendi ihtiyaçlarımı görebiliyorum... Rabbim herkesin gönlüne göre versin, inancımı hiç kaybetmedim herşey daha da güzel olacak ben inanıyorum... İşte bu da benim hikayem...

uzungöl;

yazdıklarınız okurken gerçekten çok duygulandım son yazdıkların adeta gözlerimi yaşarttı,ağlamamak için zor tuttum kendimi.İşte gerçek sevgi budur,eşinizin desteği sayesin de çabuk iyileşmişsiniz bence..Allah cc.eşinizle birlikte daha mutlu, huzurlu,nice sağlıklı seneler nasip etsin..

Kader işte.Allahın işi.Bir de hiç iyi etmedikleri var.Böyle bozup atıyor kenara.

Büyük geçmiş olsun umarim en kisa sürede iyileşip iyi haberlerinizi bizlere bildirirsiniz. Allah size ve eşinize bolbol sabir ve kuvvet verir inş.

değişik hissettim okurken sabırsızkla sonunu bekledim :) sonuç beni gülümsetti

Güzel dilekleriniz için allah razı olsun rabbim hepimize şifa versin..

En acısı bu ya bilmediğimiz bir hayata başlıyoruz bize sorulmadan sınanıyoruz! sizin adınıza çok sevindirici o hayatın &70ni atmışsınız Allah kimseyi başkasının elinden sınamasın zor çok zor çok geçmiş olsun. En güzel yanı hayatta ne olursa olsun insanı tamamlayan kişi ile oluyor mutluluk..

Çok çok geçmiş olsun ... İnşallah daha da düzelirsiniz .. Ben de Kanser Hastasıyım 3 yılı geçti :(
Çok sorunum var sayma ile bitmez ama ÖNEMLİ olan sizin de dediğiniz gibi İNANÇLI olmak ..
Güçlü olup İNANÇLI olmak çok çok önemli bu gibi durumlarda ...
Özellikle de yazınızın son kısımlarını okuyunca cok mutlu oldum ve sizi kendinden emin akıllı ve İNANÇLI biri olarak gördüm ve de çok sevindim ...

Allahım size yardım etsin inşallah ve Hepimize de tabiki ...

İyi günler , esen kalın ... FURKAN ...

Mutlu sona baglanması çok güzeldi geçmiş olsun tekrar allah bidaha acı yaşatmasın ....

Amin allah razı olsun biz sabredersek rabbimde ödülünü veriyor önemli olan ahiretimizi kurtarmak 3günlük dünyada çekelim bütün acıları ahirete kalmasın..allah yar ve yardımcımız olsun

NAZAR'a inanmayanlar için örnek bence..Çok geçmiş olsun.Allah bir yastıkta kocatsın sizi:)

Rabbim korusun sizi ve eşinizle hiç ayırmasın ellerinizi. Rabbim daha ilk günden öyle güçlü bir bağla bağlamış ki sizi birbirinize.. herkese nasip olmaz böyle sevgi. Rabbim sevginizi daimi kılsın inşallah.. Çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Rabbim tüm hastalara şifa versin inşallah.
Mutlu son sevindirici Allah sizi sevdiklerinize bağışlamış.
Mutluluğunuz daim olsun.

Derdi veren Allah'ım dermanını da verir mutlaka. Çok geçmiş olsun...

Cok tesekkur ederim uzun zaman oldu 19 ay oldu.. Tabiki tamamen duzelme olmadi,ayak bileklerimde hareket yok, tuvalet hissim yok yururken afo ve kanedyen kullaniyorum. Ama sanirim alistim artik, en kolay hayatimi nasil devam ettiririm onu ogrendim. Simdi 3aylik hamileyim. Zor ama benim ve esimin mutluluguna mutluluk katan bir gelisme oldu... Rabbim hepimizin gonlune gore versin saglik huzur nasip etsin.. İnsallah hersey daha da guzel olacak.. Saglikli gunler diliyorum

Üzüldüm ,balayı burnunuzdan gelmiş,arabayı kullanan eşinizdi herhalde ,keşke biraz dikkatli kullansaymış ,siz yine de iyi niyetlisiniz ki eşiniz hakkında halen övgü dolu konuşuyorsunuz ,şahsen ben balayımı zehir edecek şekilde araba kullanan birini affedemem ,tekrar geçmiş olsun

siz yoğun bakımdayken bende geldim. boynum kırıldı 23.06.2012. sil baştan başladık ilerliyoruz... eksilen yapraklarsız yaşamaya devam ediyoruz mutlulukla. çok geçmiş olsun.

Allah bundan sonra uzun ve mutlu bir yaşam versin.

SERAFİM Zaten kocası bile gitmiş bile bile kaza yapmış..hatta eşiyle birlikte karar vermişler kaza yapmaya..bir değişiklik olur hayatımızda diye..site yönetimi bu gereksiz şahsa neden bu kadar tahammül gösteriyor bir açıklama getirebilirlermi??

SERAFİM.. Eger kaderimizde varsa tabureden dusunce de kirilirdi o kemik... Senin anlamadigin biz kaderinde kazaninda allahtan geldigine inaniyoruz.. Bu kaza sadece bi sebep oldu benim kaderimde bunlari yasamak varmis ve oldu.. Cok sukur ki ona birsey olmadi hep yanimda oldu. Tabi anlaman guc boyle bir bagi yasamayan bilemez.. Bos konusmaya gerek yok...

gerçekleşince kader olur... gerçekleşmeden kader yazılmış olmasına mantığım ermiyor ozaman biz tiyatrocuyuz hani seçimlerimiz.

Liljan tesekkur edelim iyi dilekleriniz icin rabbim herkesin gonlune gore veriyo.. İyi dusunelim ki iyi olsun hersey..

SERAFİM.. Eger kaderimizde varsa tabureden dusunce de kirilirdi o kemik... Senin anlamadigin biz kaderinde kazaninda allahtan geldigine inaniyoruz.. Bu kaza sadece bi sebep oldu benim kaderimde bunlari yasamak varmis ve oldu.. Cok sukur ki ona birsey olmadi hep yanimda oldu. Tabi anlaman guc boyle bir bagi yasamayan bilemez.. Bos konusmaya gerek yok...
Peki trafik kazaları neden bu kadar çok oluyor Türkiye'de , bence dikkatsizlikten ve yolların bozuk oluşundan dolayı,herşeyi kazaya kadere bağla bağla nereye kadar <<<<<<<<<<<<

Suna Hanım öncelikle çok geçmiş olsun Allah beterinden esirgesin sizi ve eşinizi
zor anlarınız da sizin yanınız da dim dik durmasına çok sevindim eşinizin
sevginiz beraberliğiniz her geçen gün büyüsün inşallah,
sağlıklı huzurlu ömürler 'bebişinizle inşallah' :)) tebrikler.

Her şeyin daha da güzel olması dileği ile sana, eşine, sevdiklerine ve seni sevenlere esenlikler dilerim.

Allah yardımcınız olsun film gibi bi hikaye daha sabirli daha güclü daha saglikli olun inşaallah ne eşler var demekki umut kesmemek lazm haberlerde kirk yillik esini öldürenleri görünce onlar insansa sizinki melek herhalde mutluluğunuz daim olsun

Üst Alt