Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Balayına giderken trafik kazası geçirdik.. [O an]

ayışıgıı, yorumun icin tesekurler.. rabbim herkese benim esim gibi bir es nasip etsin.. benim elim ayagim kalbim herseyimdir o. o yanimda olmasaydi benim iyi olma gibi bir ihtimalim olmazdi. rabbimin bana ilk hediyesi o, ikinci hediyesi de henuz 3gunluk olan oglum :) ben her serde bir hayir olduguma inandim rabbimde bana mukafatini kat kat verdi. cok sukur bugunumuze...

3 günlük mü :) Allah bağışlasın ne kadar güzel benim mutlu evliliğe inancim yoktu pek cogu örnekler kötü ama bi arkadasim var bu yil tanistik o da cok mutlu ve iyi bi esi var siz de mutlu ne hoş zaten bi erkek eşinin her zaman hayatini kolaylaştirmali ne diyoruz iyi günde kötü günde ve Allah'in kadina verdiği önemi değeri bilmeli çoğu namaz kilan camiye koşan erkek bunu bilmez ve ben de hep yalnızdım bana da sağlık başarı huzur diye dua edersen sevinirim ben de size ederim başkasinin duasi daha cabuk gecer :) taze anne

allah yardımcınız olsun inşallah acil şifalar versin insallah

Çok geçmiş olsun.!!! rabbim yardım ediyor işte... birde her şeyi kadere bağlamayın... tılafsınlı benim hikayeyide ekle kitabına hem komik hem hüzün..

Üst Alt