Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
saolun arkadaşlar kelimelerin anlamsız ve
tükendigi yerdeyim şuan
sabır bumu eger buysa ben bu sabrı istemiyorum kzıımın ardından doya doya aglayamamak,isyan etmiyorum ama böle giderse deliricem
Sevgili mernih yaşanan kolay bir acı değil allah sabır versin başınız sağ olsun Ama şunu unutmayalım lütfen isyan bizlerin düşmanıdır, minik meleğiniz şu anda cennet bahçelerinde Allahım ona en güzel yeri bahşetmiş. Bizler ki birbirimize destek olması gereken insanlarız hep beraber acınızı paylaşmaya hazırız.
Merak etmeyin minik yavrunuz hep sizinle yeter ki ona ulaşmasını bilelim. Allah bizler için hayırsız olan hiç bir derdi bize vermez her şerde bir hayır vardır dedikleri de bu işte.
arkadaşım iki evlat sahibi bir anne olarak acını çok iyi anlıyorum kelimeler bu durumda yetersiz allahım yardımcın olsun sabırlar versin yavrumuzda rahat uyusun işallah kendine iyi bak
allah rahmet eylesin gerıde kalanlara sabırlar versın ki verecektır de inşallah.cennette oldugunu ve bırgun sonsuza dek onunla olacagınızı bılmek guzel dimi!!