Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bandırma engelliler ve engelli aileleri yardımlaşma derneği açılışı

Konular
18
Reaksiyonlar
0
3 aralık Dünya Engelliler günü Bandırm,a Eski Hal Binasında Saat 3 te açılışımız vardır Engelli ve vatandaşlarımız Davetlidir.

Engelliler Derneği açıldı

Bandırma Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği düzenlenen törenle açıldı. Açılış törenine Bandırma İlçe Kaymakamı Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel, Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Emniyet Müdürü Abdulkadir Cılman ve çok sayıda konuk katıldı.
Açılış töreninde konuşan Dernek Başkanı Hüseyin Uçar, engellilerin günlük şehir yaşantısında fazla bir yer kaplamadıklarını söyledi.

Huzurlu ve güvenli bir toplumun oluşturulmasının yolunun engelli vatandaşlarında toplumun ayrılmaz bir parçası haline getirilmesiyle mümkün olacağına dikkat çeken Uçar, “Çeşitli zorluk ve engellere rağmen hayat mücalesi veren yaşamlarını onurlu bir şekilde sürdürmek için ekonomik ve sosyal hayatın içersinde olan engeli vatandaşlarımza her fırsatta sahip çıkarak eşit ve değerli vatandaşa oldukları gösterilmelidir”dedi.

Uçar devamında şunları söyledi “Bize düşen görev engelli vatandaşlarımızın topluma birere üretici olarak katılmalarını sağlamak onlarında bir başkasının yardımına ihtiyaç duymadan yada en az seviyede yardıma ihtiyaç duyacakları şekilde yaşamalarını sağlamak olmalıdır”
Yerel yönetim olarak ilçedeki engeli vatandaşların sosyal yaşamın içersinde olabilmeleri için her türlü imkanın seferber edildiğini dile getiren Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, düzenledikleri kültürel etkinliklerle engelli vatandaşlarında bu toplumun bir parçası olduklarını gösterdiklerini söyledi. Bandırma Belediyesinin önümüzdeki günlerde ilçedeki engelli vatandaşların şehir merkezinde rahatlıkla ihtiyaçlarını giderebilmeleri için gerekli alt yapı çalışmalarına başlayacaklarını açıklayan Pekel, bu kapsamda yaya kaldırımları ve şehir merkezinde bulunan tuvaletlerin engelli vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek hale getirileceğini dile getirdi.

Törende konuşan Bandırma İlçe Kaymakamı Ali Mantı, engelli vatandaşların yılın bir gününde gündeme gelmesinin doğru olmadığını söyledi. Vatandaşlardan bedensel engellilerden değil fikirsel engellilerden korkmaları gerektiğini dile getiren Mantı, herkesin birer potansiyel engelli adayı olduğunu sözlerine ekledi.
Kaynak. ilkhaber gazetesi

ENGELLİLER MASASI YENİ YERİNDE

engelliler-masasi-yeni-yerinde.jpg

Bandırma Belediyesi bünyesinde engelli vatandaşlarımızın her türlü istek ve sıkıntılarına yönelik çözümler üretmek amacıyla faaliyet gösteren Engelli Masası yeni yerinde daha kapsamlı ve daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.

Bandırma Belediyesi bünyesinde engelli vatandaşlarımızın her türlü istek ve sıkıntılarına yönelik çözümler üretmek amacıyla faaliyet gösteren Engelli Masası yeni yerinde daha kapsamlı ve daha iyi hizmet vermeyi hedefliyor.

cDSCF2893.jpg

Engelliler Masası yeni yerinin açılışında Kaymakam Ali Mantı, Belediye Başkanı Sedat Pekel ve çok sayıda davetli yer aldı. Açılış konuşmasını yapan Engelli Masası yetkilisi Hüseyin Uçar, Engelli masasının oluşmasında gösterdiği katkılarından dolayı Belediye Başkanı Sedat Pekel’e teşekkür etti. Daha sonra açılışla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Belediye Başkanı Sedat Pekel engelli vatandaşlarımıza sadece yılın tek bir günü değil diğer günlerinde de onların sıkıntılarını giderebilecek bir oluşum içersinde olduklarını söyledi.

aDSCF2910.jpg

Pekel: “2002 yılı tespitlerine göre %12.29 oranında engelli var. Nüfusa oranlandığında 8,5 Milyon insanımız kendi elinde olmayan nedenlerle engelli durumda. Ve her sağlıklı insanında her an engelli duruma düşecek olasılığı da ortada. Bu nedenle engelli vatandaşlarımızı sadece 3 Aralık engelliler gününde hatırlamamamız gerekiyor. Biz Bandırma Belediyesi olarak Halk Masasının yanında bir de Engelli Masası oluşturduk. Dernek Başkanı arkadaşımız böylesi bir taleple bize geldi. Bizler de gerekli olan her yardımı yaptık. Bunun dışında böyle bir derneğin açılışını yaptık. Kültür sanat etkinliklerinde, fiziki engellerin çözümünün aşılmasına yönelik yeni tretuvar kaldırım düzenlemeleri başta olmak üzere gibi hizmetleri kendimize görev sayıyoruz. Buna ilave olarak engelli çocuklarımız için hizmet veren okullarımıza her türlü desteği sağlıyoruz. Umarım önümüzdeki dönemlerde de bu alanda yapılan çalışmaları daha da arttırarak daha güzel işlere imza atarız” dedi.

bDSCF2917.jpg

Hayırlı olsun. Derneğin amacı güzel. Umarım sadece sözde kalmaz.

Sevgili arkadaşım 30 yıllık esnafım Bandırma da Dernegimizin dayanışma içerisinde yüreyecegine inanmasaydım bu Dernek içerisinde olmazdım.
Bu dernek öteki derneklerden farklı niye derseniz şöyle ki bu Dernegi kurarken çok düşündük Ortapeti,Kulak,Göz,Zehinsel ve Tanımını yapamadıgımız bütün Engellileri kapsayaçak şekilde kurulmasını sagladık.
Baştan ŞAFAF ve hiç ŞAYİBEYE karışmamak açık fikirli olma kayidesi ile bu Dernegin kurulmasına karar verdik bu bir ekip işidir senlik benlik olmayaçak bir golu kim atarsa atsın önemli olan paslaşmaktır bizlerde paslaşabilecegimiz kişilerle takımı kurduk.
Kurucular Memur,İşçi Emeklisi,Avukat, Gazi hala çalışıyor işçi,Esnaf Kurucu arkadaşların 3 ünün çocukları Zehinsel Engelli onlar Engellerini başka söylüyorlar aklıma gelmedigi için böyle yazdım 2 kişide Orta peti herkesin bir yarası var ve hepsimizin gelir düzeyi yerinde Dernekten kimsenin menfat beklentisi olamaz olmaya kalkanın da boynunu ilk önçe ben koparırım.
Siyasi partiler,Esnaf Odaları,Sivil Toplum Örkütleri, Resmi Makamlar, İş Adamları ,Haktan Her kesimden fikir alaçagız çalışmalarımızda herkese kapımız açık olaçak aynen MEVLANE gibi Kim olursan ol yine gel.
Bizler en güzelini nasıl yaparızın peşinde olaçagız YÖNETİM olarak Saygılarımla.

bu güzel kareleri paylastın için tsk ederim abi bir bandırmalı olarakkkk

Bandırma engelliler ve engelli aileleri yardımlaşma derneği açılışı

Açılışımızda yanımızda olan ve bizlere destek veren Başta sayın Kaymakamımız,Belediye Başkanımız. Belediye Başkan yardımcımız, Sosyal Hizmetler Müdürümüz, Emniyet Müdürümüz,Milli Eğitim Müdürümüz,Edincik Belediye Başkanı,Aksakal Belediye Başkanımız,Siyasi Partiler,Rotar Kulübü,Esnaf Oda Başkanlarımız ,Sivil Toplum örgütleri ,Bandırma Halkı ve Aklıma gelmeyen Kuruluşlar Basın Hepsine ayrı ayrı TEŞEKKÜR Ederim .
YÖNETİM ADINA.

BANDIRMA BELEDİYESİ
HALK OTOBÜSLERİ

(0 266) 715 47 57 Engelli Aracın Tel.

Halk otobüs ENGELLİ ARACI üsteki tel. den çagrılabilir YANLIZ TEKERLEKLİ SANDALİYE KULLANAN Arkadaşlara hizmet ediyor bilginize.
Tel. ediliyor evden alınıp şehir içinde isdediği yere götürüyor .

BANDIRMA ENGELLİLER DERNEĞİ
Dernek Başkanının Hüseyin UCAR Tel.( 0 538) 760 67 78
Dernek ikinci Başkanı Ali Osman SAN Tel. (0 543 ) 761 20 76

Ulaşmak isterseniz yukardaki Tel. den ulaşabilirsiniz.

ENGELLİ HAFTASI 10 MAYIS 2011

BANDIRMA ENGELLİ DERNEĞİ,NİN POROĞRAMI

10 Mayıs 2011

Saat 10.00 Atatürk Heykeline çelenk koyma sayğı duruşu.
Saat 10.30 Standların açılışı.
Saat 1100 Engelli parkı ve Bandırma Belediyesi Engelli Masası Böro açılışı

11 Mayıs 2011

Saat 13.00 - 16.00 arası
Pisikolok ve Pisikyatari birebir çalışması

12 Mayıs 2011

13.00 - 16.00 arası
Hasta Hakları Birimi Hukukcular pisikoloklar danışma.

13 Mayıs 2011

Tiyatro gösterisi 2 gündüz çocuklara 1 gece yetişkinlere.

14 Mayıs 20011

Konser yer Ticaret odası

15 Mayıs 20011

Gezi Çanakkale ŞEHİTLİK ve kapanış.

ENGELLİ KARDEŞLERİMİZ ÇANAKKALE ŞEHİTLİĞİNDE

Bandırma engelliler derneği 10-16 Mayıs Engelliler haftası etkinliklerinin son gününde Çanakkale şehitliklerine gezi düzenle. İki Otobüs ile yapılan Gezinin organizasyonunu Bandırma Belediyesi ve Bandırma Engelli ve Engelli Aileleri yardımlaşma derneği birlikte yaptı.

Gezinin sponsorluğunu Bandırma Belediyesi Şeker piliç ve Destina turizm üstlendi. Geziye Çanakkale gelibolu Milli parklar müdürlüğü iki adet Rehber tahsis etti profosyonel rehberler eşliğinde çanakkale şehitliklerinin birçoğu gezildi.

Namazgah tabyası,Yahya Çavuş şehitliği, Morto koyu, Şehitler abidesi ,57 Alay şehitliği Anafartalar ve Conkbayırı şehitlikleri ve Kireçtepe gibi birçok yer gezildi .

KAYNAK.BANDIRMA HABER

[FONT=Tahoma][FONT=Times New Roman][SIZE=3]"Engelsiz Sevda" tiyatro oyunu sahnelendi

[/SIZE][/FONT][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=3]Bandırma’da bir hafta boyunca devam ettirilen Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde ‘Engelsiz Sevda’ adlı tiyatro oyunu sergilendi. Oyunda hayatımızın bir parçası olan engelli vatandaşlar anlatılırken, aslında herkesin bir engeli olduğu hatırlatıldı. Ankara Komedi Sahnesi tarafından Barış Manço Kültür Merkezi’nde sergilenen oyuna Bandırma’daki engelli çocuklar ve aileleri büyük ilgi gösterdi. Zaman zaman izleyenleri güldüren “Engelsiz Sevda” oyununda, insanlara engelleri bizim koyduğumuzu söylerken, “Engelleri koyan biz isek kaldıran da neden biz olmayalım?” mesajı verildi. 13.00’da sergilenen tiyatro oyunu öğrencilere yönelik verilirken, 20.00’da gösterilen aynı tiyatro oyunu ile de Bandırmalılar keyifli dakikalar yaşadı.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma][SIZE=3][FONT=Tahoma]KAYNAK.[/FONT][FONT=Times New Roman] Mar Tv & Yaşam Gazetesi & Genç FM[/FONT]
[/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][/FONT]

Ben belediyeninnn özürlülereee bu kadar ilgi gösterdiğini ve önemsediğimni düşünmüyorum.bunların hepsi gösterişş..

doğukan Belediye Engelli wc istendi yapıldı ranpalar yapılıyor Belediye Engellinin ne sorunu varsa aşarız elimizden geldiğince diyor yetkililer Başkan Yardımcısı Mirza Engelsiz bir Bandırma diyor zaman içinde bütün engeler aşılır diyorlar sayğılarımla.

Hamburg’tan başkan Pekel’e ziyaret

Belediye Başkanı Sedat Pekel, Hamburg Elele Engelliler Derneği Başkanı Ali Akdemir’i makamında kabul etti. Ziyarette Bandırma Engelliler Derneği temsilcileri de hazır bulundu.
Dernek temsilcilerinin gerçekleştirdiği ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, göreve geldiklerin günden bu yana engelli vatandaşlarımızın sıkıntılarını gidermek adına birçok çalışmaya imza attıklarını söyledi. Pekel: “Belediyeler hayatın her noktasında yurttaşlarına hizmet götürmek için sorumludur. Bu noktada biz Bandırma Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın sosyal, kültürel ve ekonomik yaşamda daha ön plana çıkmalarını hedefleyerek çalışmalarımızı bu yönde gerçekleştirdik” dedi.
Engelli vatandaşlarımız için yapılan çalışmaları dikkat çeken Başkan Pekel, 2012 yılı kadar Ulaşım hizmetlerinde toplu taşıma araçlarının engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun hale getirileceği müjdesini verdi. Hamburg Elele Engelli Derneği Başkanı Ali Akdemir, Bandırma’da Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırılması adına yapılan çalışmaların Avrupa standartlarını ölçüsünde olduğunu ifade ederek, Bandırma Engelliler Derneği ile kardeş dernek olmak istediklerini ve bu yönde yapılan çalışmaların olumlu geliştiğini söyledi.

Kaynak:İLKHABER GAZETESİ

doğukan Belediye Engelli wc istendi yapıldı ranpalar yapılıyor Belediye Engellinin ne sorunu varsa aşarız elimizden geldiğince diyor yetkililer Başkan Yardımcısı Mirza Engelsiz bir Bandırma diyor zaman içinde bütün engeler aşılır diyorlar sayğılarımla.

yaa sadece wc yapmakla,rampa yapmaklaaaa özürlülerin sorununun çözüldüğünü söylüyor yada düşünüyorsanızz o zaman sizee başka bişey demiyorum.bence onlar hiç bişeyi aşamazlarr.sadece sözdeee konuşanlardan bişey çıkmazzz.icraat yapmak lazımm.bende onlarda o icraatıı yapacakk kapasite görmüyorum.ao san bandırma sana bişey diyeyim miii sennn gel hepsini bana sorr onlarınn.neyseee iyice sinirlencem şimdiii boş ver..

456 Arkadaş senin anladığım kadar Belediye Başkanını ve Başkan Yardımcısı arasında bir alıp veremediğiniz var heralde o konulara hiç girmiyorum sizlerin sorunu sizlerin olsun kendi aranızda halledin . Fikirlerini yazda değerlendirelim.

Benim kimseyle sorunum yok arkadaşım benım sorunumm hizmett hizmett hizmet.şahsi olarakk sorunum oldugu için yazmıyorum sadece ben hala yapılan bişey oldugunu görmüyorum ve düşünmüyorum.sözümün arkasındayım tuvalet yapmakla,rampa yapmakla bu işler olmaz.ayrıca siz dernekten bahsettiniz yok şöyle dernek olucak yok böyle olucak diye,ama derneğin hiç bir faydasını yada faliyetini görmedik.ben bir zamanlar o dernek içinn alın terimi akıttım tiyatro oynadım ama ne oldu kazanılan paralar ne dernek için nede bir engelli arkadaşımız için değerlendirildi.
Benim sorunumm sadece, kendim için değil başka engelli arkadaşlarımızın sorunlarına gercekten eğilen,onlar için mücadele eden,onların dertlerine derman olan,çözüm üreten yada üretmek için elinden gelenini yapansınlar ben başka bişey istemiyorum.hepsi bu..

Derneğin çalışmalarınla ilğili ne biliyorsun hiç bir şey yapılmıyormu sanıyorsun çözüm üretilmiyormu sanıyorsun çok yeni olmasına rahmen bir çok şeyi aşmıştır bilğin yoksa bir gün Derneğe uğra da Dernek Başkanına sor neler yapılıyor ne gibi çalışmalar var o da sana anlatsında bilğin olsun birileri faydalansın diye kuruldu bu Dernek ve bir çok kişi faydalanaçak bunda destek yerine köstek olmaya çalışıyorsun tebrik ederim.

Ya allah aşkına sen neyin savaşındasın ya.bırfakın bu işleri yaa ben o derneğii senden daha iii biliyorum neler yapıldıgınıı kimlerin kendıne çıkar sağladını,o koltuğa oturanların kendinii ne havalara soktugunu.biz köstek değil her zaman destek olmaya hazırıs yeter ki faydalı şeyler yapılsın,yeter ki insanlar dernege geldiğinde sıcak bir yüz,ilgi,alaka ve yardım görsün.benim bundan başka bir düşüncem olamaz.neyse ya ben bunları dile döksem bile sen hala dediğini diceksin umarım ben yanılırım ve dediğin gibii dernek gerçekten iii bi yerlere gelirde bende utanırım.ve utanan ben olurumda diğer arkadaşlarımız mutlu olur,dertlerine derman olan bir dernek olur.biz bunlar olduğu takdirde utanmaya hazırıs..

Düşüncen ve yapmak istediğin ney bilmiyorum ama sırf muhalefet olsun diyede yazmanın manası yok . 03 aralık 2010 tarihinde kurulan bir derneğin yaptıklarını sayarsak 1.belediyeye ekip kurdurtarak kaldırımların düzenlenmesine geçildi 2. Merkezi yerlerdeki tuvaletlere engelliler için düzenleme yaptırıldı 3. Milli eğitim bakanlığı ve il milli eğitim müdürlükleri ile bağlantıya geçilerek eğitilebilir çocuklar için açılmış olan okulun kendi binasına taşınması sağlandı 4. Bu güne kadar yapılmayan ve hayal dahi edilmeyen engellilerin az bir kısmı dahi olsada 107 tanesi çanakkale şehitliklere götürüldü. 5. 19 ağustos tarihinde bandırma tarihinde bir ilk olarak engelliler insan yerine kondu ve onlara iftar verildi 6. Yine bandırmada bir ilk olan işaret dili kursları başlayacak ve tüm kamu kurmlarının temsilcilerinin katılımı sağlanacak 7. Yine bandırmada bir ilk olan işkur ile ortak meslek edi,ndirme kursları başlayacak . Bunları yazarak reklam yapmak gibi bir düşüncem yok ama sen bu derneği eski dernekle karıştırma bunun adı bile farklı iyi oku bandırma engelliler ve engelli aileleri yardımlaşma ve dayanışma derneği leke atarkende iyi düşün daha önce beraber yürüdüklerinle bu dernek yönetimini karıştırma bilen var bilmeyen var bu dernek yeni bir dernek saygılarımla

http://www.youtube.com/watch?v=CUJn8GHxEs8&feature=player_embedded

Ya bakk sen hala şunu anlamıyorsun ve bu gidişlede anlamıcaksın.ben iii ve güzel şeylerin her zaman yanındayımm,arkasındayım.benim kimseye taş koymak gibi bir düşüncem yada çabam olamaz.ben sadece engellilerinn yardım,destek ve ilgi görülmesini istiyorum hepsi bu.
Bundan sonra derneği takip edicem umarım herşey sizin dediğiniz gibi güsell olurda bizlerde bunlarla mutlu olurus.

merhaba bende bandırmada yaşayan bir engelli olarak böyle bir dernek açılışındna çok memun oldum ben araştırma yaptım ama derneğin iletişim bilgilerine ulaşamadım adres ve telefonunu yazmanız mümkünmü saygılar

SABRİ;

Bunları bulabildim.umarım işine yarar.

Dernek Başkanının Hüseyin UCAR Tel.( 0 538) 760 67 78
Dernek ikinci Başkanı Ali Osman SAN Tel. (0 543 ) 761 20 76

Sahil bandı Eti Bank Lokal karşısındaki üç çay bahçesinin yanında Engelliler Parkının yanından girilirse ilk dükkan bilgilerinize yukardeki tel. ve isimler dogru bilginize pazar günü saat 2 de açılıyor 5-6 ya kadar oralardayız sahil günler mesayi saati ile her gün açıktır .

ANITKABİR Gezisinden sonra TBMM ne 51 kişilik gurupla Bandırma Engelliler Derneği olarak gittik BALIKESİR MİLLETVEKİLİ CHP Namuk Avutca karşıladı yemekten sonra görüşmelerden sonra CHP BAŞKANI Kemal Kılıcdar makamında kabul ederek Engelli arkadaşlarımızın çeşitli sorunlarını dinlediler üzerimize düşen neyse gereğini yaparız dediler.<BR>BALIKESİR MİLLETVEKİLİ AK Parti Cemal Öztaylan ve AK Parti Engelli MİLLETVEKİLİ ilede ayrıca görüştük Engelli arkadaşlarımızın çekmiş oldukları sıkıntılar dile getirildi. Bandırma Engelliler Dernegi olarak Dosya hazırlayıp Bandırmalı olan her iki MİLLETVEKİLLERİMİZE verilecek.<BR>Sorunlarımızı isteklerimizi bizler bildireceğiz sayın Milletvekilleriz çözecek.

[h=1]Bandırmalı engellilerden Kılıçdaroğluna’ziyaret[/h]02 Kasım 2011 | Kategori: Manşet,Yerel | Yazar: admin
Bandırma Engelliler Derneği Yönetim Kurulu ve dernekle üyeleri ile gönüllülerden oluşan heyet Balıkesir Milletvekili Av. Namık Havutça’yı TBMM’de ziyaret etti. Dernek üyeleri Havutça ile bir toplantı yaptıktan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu TBMM’deki makamında ziyaret etti.
CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça “Engelli olmayı bir kusur olarak görmeyip yaşam ve insanların içersinde yaşamı paylaşmayı bir hedef olarak görmüş, köşesine çekilmemiş özgür ve çağdaş bir birey olarak “bizde varız” diye kendini ifade eden engelli yurttaşlarımıza teşekkür ediyorum”dedi.
Bandırmalı engelli vatandaşların Balıkesir’in yanısıra tüm Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma sergilediklerinin altını çizen Havutça şunları söyledi “ Çağdaş toplumlarda engelli olmak bir kusur değildir kusurlu olan engellilerinin yaşam alanlarını yaratmamaktadır. Bandırmada kabına sığmayıp Türkiye’nin beyninde parlamentoda, bu kutsal çatı altında bizi ziyaret eden ‘biz de varız’ diyen arkadaşlarımızın bu çalışmalarının bütün Türkiye’ye örnek olmasını diliyorum. Ben de CHP Balıkesir Milletvekili olarak hiç kuşkusuz partinin yetkili zeminlerinde, parlamento çatısı altında engelli arkadaşlarımızın her türlü sorunun çözülmesinde, sıkıntılarının giderilmesinde onların iş ve aş olanaklarının yerine getirilmesinde üzerime düşün her türlü sorumluluğu yerine getireceğim”.
Bandırma Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Uçar da engellilerin sorunları her platformda dile getirdiklerini belirterek, “Türkiye’de 12,29 milyon engelli bulunuyor. Uçar en büyük sorunlarından bir tanesi de eğitimdir. Belirli eğitimleri aldıktan sonra kendi ayaklarımız üzerinde durmak yaşama böyle devam etmek istiyoruz” dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Bandırma Engelliler Derneği Heyetini TBMM’deki makamında kabul etti. Dernek Başkanı Hüseyin Uçar yaklaşık olarak 30 dakika süren ziyarette engellilerin taleplerini dile getirdi. Ziyarette görme engelli Erdal Dumrul güftesini ve bestesini kendi yazdığı Türkiye Engelli Marşını okudu

KAYNAK. İLKHABER GAZETESİ

Bandırma Engelliler Derneği Kılıçdaroğlu'nu Ziyaret Etti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bandırma Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile gönüllülerden oluşan heyeti kabul etti.[/h]CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bandırma Engelliler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile gönüllülerden oluşan heyeti kabul etti.

Kılıçdaroğlu'nun TBMM'deki makamında dün gerçekleşen kabulde Dernek Başkanı Hüseyin Uçar, CHP Genel Başkanı'na, engellilerin taleplerini iletti.

Görme engelli Erdal Dumrul güftesini ve bestesini kendi yazdığı Türkiye Engelli Marşını okudu. CHP lideri Kılıçdaroğlu da CHP'nin engelli hakları konusunda çok sayıda projeye sahip olduğunu söyledi. - Ankara
(Ankara Haber Ajansı) 02.11.2011 15:33 [3101965]

KAYNAK.HABER COM

ETKİNLİK PORAGRAMI

03 ARALIK 2011 CUMARTESİ

12: 30 ÇELENK KOYMA TÖRENİ
12:15 ENGELLİ KOORDİNASYON MERKEZİNDEN Hareket
YER : CUMHURİYET MEYDANI

13: 00 TİYATRO
GURUP :BİRLİK SANAT TİYATROSU
OYUN : İKİ YÜZLÜ ADAM
YER : BANDIRMA BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ ( ÜCRETSİZ )

15: 00 PANEL
YER : BANDIRMA TİCARET ODASI KONFERANS SALONU
KATILIMCILAR
AVUKAT : LEVENT TÜRKMEN
KADIN DOĞUM UZMANI : Funda ÖZTÜRK
ŞEHİT MUSTAFA BOZ İŞOKULU MÜDÜRÜ : EYÜP TEZCAN KÖSE
HASTA HAKLARI UZMANI : NİHAYET KARAMAN
PİSİKOLOG : HİLAL AYYILDIZ ÇOBAN
PİSİKOLOJİK DANIŞMAN : İLKAY GÜVEN
ÖZEL EĞİTİM UZMANI : Filiz DİKBOZ

20: 00 TİYATRO
GURUP :BİRLİK SANAT TİYATROSU
OYUN : İKİ YÜZLÜ ADAM

YER : BANDIRMA BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ ( ÜCRETSİZ )

04 ARALIK 2011 PAZAR

13: 00 - 17: 00 YILDÖNÜMÜ BALOSU ( ÜCRETSİZ )

YER : EKEN PRESTİJ OTEL BALO SALONU

Üst Alt