öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun..
benimde kredi kartı borcum var bir kısmını ödedim bir kısmı duruyor ,borç batagına düşen arkadaşlarıma basımdan gecenleri kısaca anlatayım belki birilerine faydası olur..2011 yılında gecirdigim bypass ameliyatından sonra dükyanımı kapamak zorunda kaldım ve üzerimdeki kredi kartları tek tek patladı ,çalışamadıgım içinde ödeme şansım olmadı ,akabinde bankalar teker teker icraları yollamaya başladı ,ilk başlarda çok üzüldüm ve utandım ama elden bişey gelmedi ,tam 7 tane icra dosyası vardı ve ne yapacagımı bilmiyordum ,aynı duruma düşen bir arkadasımla dertleşirken bana sakın yapılandırma ve ana borcun altında tek seferde ödeme yollarına bak kabul ederler dedi elime bir miktar para gectigi zaman utana sıkıla dosyalarımı devr ettikleri GÜVEN VARLIK şirketini aradım,sonuç aşagıdaki gibi öededigim rakamlar..
AKBANK:ana borç 4500...faiziyle 8700...ben 1500 lira teklif ettim 3 taksitte ödeyebilirim dedim ve kabul edildi ödedim dosya kapandı..
TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI:ana borç 1800....faiziyle 2650...teklif ettigim rakam 900 ve kabul edildi tek seferde kapadım dosya kapandı..
DENİZBANK:ana borc 9000 2 tane dosyanın toplamı..faiziyle 31400..teklif ettigim rakam 7500 ...8000 lirada anlaştım tek seferde ödedim dosyalar kapandı
HALEN BEKLEMEKTE OLAN BORÇLARIM..
FİNANSBANK:2 Tane dosyanın ana borcu 9500...faiziyle 27000...5000 lira teklif ettim 11000 liradan aşagıya kapanmıyacagını söylediler anlaşma olmadı..
ŞEKERBANK:ANA BORC 5500 ...faiziyle 14700...4000 lira teklif ettim hoşlarına gitmedi sanırım dönüş yapan olmadı..
söylemek istedigim yapılandırıp ömür boyu borc ödemektense 2 sene para biriktirip tek seferde pazarlık üsülü kapamak daha mantıklı ,tabiki ev araba ,bag bahçe varsa üzerinizde pazarlık yapma sansınız olmuyor ve faiziyle hiç acımadan alıyorlar...
5 yıldır yaşadıklarım bunlar,allah hepimize yardım etsin
öncelikle Allah hepimizin yardımcısı olsun..
benimde kredi kartı borcum var bir kısmını ödedim bir kısmı duruyor ,borç batagına düşen arkadaşlarıma basımdan gecenleri kısaca anlatayım belki birilerine faydası olur..2001 yılında gecirdigim bypass ameliyatından sonra dükyanımı kapamak zorunda kaldım ve üzerimdeki kredi kartları tek tek patladı ,çalışamadıgım içinde ödeme şansım olmadı ,akabinde bankalar teker teker icraları yollamaya başladı ,ilk başlarda çok üzüldüm ve utandım ama elden bişey gelmedi ,tam 7 tane icra dosyası vardı ve ne yapacagımı bilmiyordum ,aynı duruma düşen bir arkadasımla dertleşirken bana sakın yapılandırma ve ana borcun altında tek seferde ödeme yollarına bak kabul ederler dedi elime bir miktar para gectigi zaman utana sıkıla dosyalarımı devr ettikleri GÜVEN VARLIK şirketini aradım,sonuç aşagıdaki gibi öededigim rakamlar..
AKBANK:ana borç 4500...faiziyle 8700...ben 1500 lira teklif ettim 3 taksitte ödeyebilirim dedim ve kabul edildi ödedim dosya kapandı..
TÜRKİYE FİNANS KATILIM BANKASI:ana borç 1800....faiziyle 2650...teklif ettigim rakam 900 ve kabul edildi tek seferde kapadım dosya kapandı..
DENİZBANK:ana borc 9000 2 tane dosyanın toplamı..faiziyle 31400..teklif ettigim rakam 7500 ...8000 lirada anlaştım tek seferde ödedim dosyalar kapandı
HALEN BEKLEMEKTE OLAN BORÇLARIM..
FİNANSBANK:2 Tane dosyanın ana borcu 9500...faiziyle 27000...5000 lira teklif ettim 11000 liradan aşagıya kapanmıyacagını söylediler anlaşma olmadı..
ŞEKERBANK:ANA BORC 5500 ...faiziyle 14700...4000 lira teklif ettim hoşlarına gitmedi sanırım dönüş yapan olmadı..
söylemek istedigim yapılandırıp ömür boyu borc ödemektense 2 sene para biriktirip tek seferde pazarlık üsülü kapamak daha mantıklı ,tabiki ev araba ,bag bahçe varsa üzerinizde pazarlık yapma sansınız olmuyor ve faiziyle hiç acımadan alıyorlar...
5 yıldır yaşadıklarım bunlar,allah hepimize yardım etsin