Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Banka ve Sigorta Bölümü mezunuyum. İş arıyorum

yürüyensolucan

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar

İsmim ; Uğur 1996 Samsun doğumluyum ve Samsun'da ikamet ediyorum . Şuanda kurumsal bir bankanın çağrı merkezinde 4 yıl 4 aydır hizmet vermekteyim . 3 Ay içerisinde iş çıkışım olacağın dan kaynaklı olarak yeni bir iş arayışındayım . Çalıştığım sektöre yönelik olarak , çağrı karşılama , ürün yönetimi , satış , ikna' ya dayalı işler alanında oldukça başarılı olduğumu düşünmekteyim . B ehliyetim mevcut
2019 yılında On Dokuz Mayıs Üniversitesi Banka Ve Sigorta Bölümünden mezun oldum.

Eğitimim süresince aldığım temel bilgiyi Banka, Çağrı Merkezi ve ikna' ya dayalı olarak yapılan işlerle birleştirerek kariyerimi geliştirdim.

Ek bilgi ;

%45 engelli Raporum mevcut .

Engelim , Osteosarkom adı altında Kanser hastalığı atlattığım için% 40 Onkoloji %5 ortopedi olarak engelim mevcuttur. Sol bacağımda 2cm kısalık mevcut yürümeme engel değildir. Araç kullanabiliyorum.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

İletişim : ugurmurat55@icloud.com

Saygılarımla,

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri