Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bankalar emeklilere verilen promosyonu arttırıyor

Epeydir foruma girmemişdim herkeze iyi akşamlar Ben ziraat bankasımdan maaşımı alıyorum 2021de kıredi kullandım 2024 bitiyor..kıredi bitmeden banka değişdiren arkadaş varmı?

Dün maaşımı atemeden cekerken ekrana promosyon tahatüd düşdü bende mart 2023 daha zaman vardiye ret verdim .

benim maaşım 4687 tl ziraat 3500 tl veriyor Bilen arkadaşvarsa cevap yazarmı 3 yıl mart 2023 dolu 5 ay önceden verdim diye para keserlermi ?.

Eğce
Evet şuanda promosyon başvurusu yapabilirsiniz,1 Kasım'da 3500 TL promosyon ödenmesinden Kalan 5 ay sürenin parası tahminen 200 TL gibi para kesilip Kalan tutar promosyon ödemesi yapılır

[FONT=sans-serif]
3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.
Teşekür ederim benşimdi gördüm banka yazmış zaten mart 2000 / 675 tl almışdım yıllık 225 tl

1 kasım 2022 hesaba yatacaksa mart 2023 / dört ay kalıyor ben aya bölünce 95 tl kalıyor.

Annaşılan krediler bitmeden bankayı değişdirenyok....[/FONT]

[FONT=sans-serif]
Annaşılan krediler bitmeden bankayı değişdirenyok....[/FONT]

Aslında bu yönde, yani krediden veya borçtan dolayı Emekli maaşlarına bloke koyulamaz diye Yargıtay hukuk genel kurulu kararı var ama ülkede adalet olmayınca kanunlarda uygulanmıyor kimse takmıyorum

ziraat bankası promosyonu hakkında

annemle ben ziraat bankasından emekli maaşı alıyoruz 3 yıllık promosyon için 4757 ye mesaj attık ama bu yeterli mi yoksa başka bir işlem yapmamız gerekiyor mu

Ben ne yazdım siz nereye attınız bu promosyon başka promosyondur.

Maaş aldığı bankadan kredi çekenler ,kredi taksit odemeleri bitmeden başka bankaya maaşını taşıyamıyor çünkü banka maaşa bloke koyuyor..kredi toplamının tamamını öder ve kredi borcunu kapatırsa bloke kalkıyor.kredi işini hallettikten sonra bankaya promosyon iptali yapılıyor, kalan ayların geri ödemesi yapılıyor.3 sene için 3 bin tl alan 6 ay kala iptal etmek isterse bu altı ay icin yaklaşık 500 tl geri iade yaparak promosyon iptali yaptırıyor.tasidigi bankadan ilk maaşını aldıktan 3 gün sonra promosyonu alabiliyor.butun bankalar sgk ile anlaşma yaptılar en az verilecek rakamlar belli oldu fazla vermek isteyen bankalar serbest bırakıldı. Ortalama şuan 7 bin 8 bin tl veriyor özel bankalar.

yarın büyük gün bakalım özel bankalar şaha kalkar umarım da 12 bin falan yaparlar emekli promosyonunu :)

HakanEs26 nerdeeee o günleeeeerrr. zor kanka zor.. yapıkredi dedikodu geziyor 8000 TL anca olacakmış..

bizde bugün son gün olmasına rağmen başvurmadık bence devlet bankalarıda bi atağa kalkacak gibi bütün herkes özel bankalara geçti

[FONT=sans-serif]Ziraat Bankası emekli maaş tutarına göre promosyonunu .
[/FONT]
[FONT=sans-serif]
promosyon ödemeleri ise 01.11.2022 tarihi itibari ile gerçekleşecektir.
Benim promosyon ödemesi yatmamış ziraat den promosyon hesaba yatan varmı?...

[/FONT]

Benim promosyon 3500 TL yattı Sabah 9 da Ziraat Bankası

geçmiş olsun oldu bittiye getirip indirmişler promosyonları

HakanEs26 kanka Yapıkredi 😁😁😁
Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 3.499 TL'ye kadarsa 4.200 TL; 3.500 TL-7.499 TL arasındaysa 4.900 TL; 7.500 TL- 9.999 TL arasındaysa 6.300 TL; 10.000 TL’ nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir.. Bizlerin 2 ay önce aldığı 7250 TL en düşük emekli maaş 10.000 TL oldu😁😁😁

Geçmiş olsun emeklilerin promosyon devri kapanmıştır...

teb emekli promosyonu ne kadar şuan acaba ve devam ediyormu başvuru

fiyat yükselirmi diyorsunuz tekrar ay başında evdeki bulgurdanda olduk 8 bini beğenmeyip :D

Eree

özel bankalara talimat geldi herhalde yarıdan fazla indirmişler

Hayırlısı olsun artık. 2023 ocak ayında en düşük emekli maaş 5500 TL olacak o kesinde. Bankalar tekrar yarışa girermi bilmem.

deasn12

Başkan aralıkta başlar furya yine buraya yazıyorum :)

Vakıfbank ne kadar

bu kadar

3.500.-TL ye (3.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 3.000.- TL,
3.500 - 7.500.-TL (7.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 3.500.- TL,
7.500 – 10.000.-TL (10.000.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 4.500.- TL,
10.000.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 5.000.- TL
3 (üç) yıllık süre için peşin ve nakdi olarak promosyon ödemesi yapılacak.

Ben dün garantiye gittim, Kasım itibariyle baya düşmüş promosyonlar, 4000 ile 4500 arasında bişey verdiler, ilk maaşım yatınca yatacakmış, bir de 2 otomatik talimat ile 500 lira kredi kartı harcaması yaparsam 1500 daha verecekmiş

arkadaşlar aralıktan sonrasını bekleyin promosyon işleri gene yükselcek bekleyin maaşlara %50 civarı bir zam gelcek ek ödeme flaan hepsi o yuzden 5500 tl alanlar 9000 bin tl kadar cıkıcak maaş asgari ücret 9200 civarına dayancak herşley pahalı bir ev krası olmuş 2+1 5000 bin tl 3 parca şey alıyorsun marketten 500 tl gidiyor tabi bunu manda kafalılar anlamaz varsa yoksa partcilik le olcak iş degil inanın kiralar ve giderler maaşı yetmiyor bile yetmedi gibi kart harcaması o bu derken aşıyor ödemeleri ha durumu iyi olan icin mesela o almanyada olan g..... ler varya onlar icin iyi ama burdakiler icin kötü muhakkak düzenticekler ayrıca 2008 sonrası ve öncesi icinde maaşlardaki dengesizli düzerlticekler 3500 tl alanların maaşıda 6200 tl cıvarında olcak eyt cıkıcak oda beşbin günle yaş hepsi emekli eksik olanlarısa ise beşbinden onlarda bankaya borclanarak emekli edilcek. o yuzden 2023 ocaktan sonra bankalar promosyon larıda yükseltcekler mecbur emekli demek onlar icin can demek

Valla enflasyona göre hareket edilecekse emekli maaşlarına zam oranı %15 yada %20 de kalacak gibi görünüyor. En düşük emekli maaşlarını çok merak etmeye şimdiden başladım. En düşük asgari ücretin 8500 TL olması gereken bir zamanda yaşıyoruz artık.

deasn12 kardeşim enflasyona göre yapamazlar ortalık yangın yeri kaldıki diyorumki 2+1 ev 5 bin tl orta mahallelerde kaldıki daha iyi yerde oturmak istesen aynı ev 8 bin ve 10 bin tl bu nedir ya cocuk oyunca değil kardeşim kaldıki en emekli aylıklarına 2500 tl bi zam gelir fazlası olur ama eksi olmaz mecburen saten 2023 ün 4 düncü ayda secim olcak o yüzdende mecburen verilcek ama secimden sonra temmuza kadar enfkasyon cok yükselkce düşer deniliyor ama sanmam düşceni yüselicek dahad bizde üretim desen yok o yuzden ithal oldu sürece dolara dayalı aldımız içinde mecbur böle ama yapcak bişe yok secimi beklicez artık kader bizi nereye götürür bilemeyiz dedim gibi asgari üçret maaş ve gelir düzeyi yükseltilcek bana kalırsa emekli ve memurlara %60 şa dayalı zam gelir rafah payı ve ek ödeme artar

[FONT=TwitterChirp]Şekere : %555 zamDoğalgaza : %300 zamKırtasiyeye: %284 zamEkmeğe : %276 zamElektriğe : %260 zamUlaşıma : %242 zamMotorine : %235 zamEte, süte : %215 zamPeynire : %208 zamAyçiçekyağı: %210 zamMutfak tüpü:%122 zamEnflasyon: %85.51[/FONT]

HakanEs26
aralıkta sanmam yapsınlar ocak sonrasına şubat ve mart ayı yüksek cıkıcam promosyon

Üst Alt