Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bası yarası yapmayan yatak arıyorum..?

hastane servislerinde ve yoğunbakımda kullanılan tüm yataklar anti dekübit (dekübit=yatak yarası) yatakalrdır ve bu yataklar sadece tıbbı malzeme satan bir yerden temin edebilirsiniz klasik yatak görünümünde olanlarıda vardır yara olan bölgeye temas eden yeri çıkartabileceğiniz yataklarda mevut

bellona memorypedic kullanmıstım, bası konusunda kesin yara acmaz diyemem ama gayet basarılı,kızarıklık bile yapmıyordu.. fakat hep aynı şekilde yatanlar için kötü, çünkü hafızaya alıyor ve yatagın bir bölümü çökük kalıyor.. artı yatakta hareket etmek ve giyinmek zor( ben OF'liyim)

merhab visco yatak imalatı yaptığınızı belirtmişsiniz.benimde 90X180 5cm veya daha fazla kalınlığında visco pade ihtiyacım var.kaça mal olacağını bildirirseniz çok sevinirim.gerekirse cep ten görüşelim.ölçüler standartmı yoksa benim verdiğim ölçü yapılabilirmi

merhabalar sayın viscominder
visco yatak imalatı yaptığınızı belirtmişsiniz.benimde 90X180 5cm veya daha fazla kalınlığında visco pade ihtiyacım var.kaça mal olacağını bildirirseniz çok sevinirim.gerekirse cep ten görüşelim.532 2141920

Bası yarası oluşmamasında yüzde yüz garanti veren yeni bir yatak sistemi var. Bu aslında sadece bir yatak değil. Elektronik sistemlerle ve devrelerle desteklenen dünyada yeni geliştirilen bir teknoloji. BedAiD Bası Yarası Önleme Sistemi dan detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Muhtemelen Tempur Medikal Yatak'tır bahsettiğiniz. Çünkü yoğun bakımlarda yatak yarasının tedavisinde Tempur kullanılıyor.

Ben bellona derim 16 yıldır yara konusunda uzmanlaştım ve havalı yatak mı nefret ederim hareket sahamı kısıtlıyor bellonadan aldığım yatak çok rahat yaram acımıyor kasılma olmuyor bellona da istikbalde aynı üretim

Arkadaşlar 155 boyunda 83 yaşında yaklaşık 90 kilo ağırlığında felçli hasta için hangi yatağı önerirsiniz. Son birkaç aydır bilinci de kapandığı için ne kadar uğraşsak da yatak yaraları oluşmaya başladı yoğun şekilde. BedAID almayı düşünüyoruz ama fiyatı oldukça yüksek, havalı yataklar fayda etmedi. SPM Sünger'in ürünleri nasıldır ( SPM ) Firmalarını aradım Cumartesi günü olmasına rağmen açan olmadı. Acaba hala çalışyorlar mı?

@SPM Sünger - Firmanıza ulaşamıyorum.

Üst Alt