bu kremlerde bir şey dikkatimi cekti. ilkinde cok etkili sonradan yaraları kapatmada etkisi azalıyor. dermobor. piyasadan kalktı sanırım . ben en son ( Enzycure 50ml Bariyer Krem) bu kremi kullandım 3 kutuyu sipariş gectim. cünki cabuk bitiyor..
ben diyabetik ayak yarasında kullanıyorum. kapanıyor. başka yerden gene cıkıyor. şunu net gönül rahatlıgı ile söyliyebilirim. bu ilk seferinde yarayı kapatıyor.
ama bu kremi sitesinden alın ben fabrikasından probiois ten alıyordum. 149tl.
https://www.enzycurekrem.com/ sitesi resmi bu krem yara derinde olsa kapatıyor. ama 3 kutudan sonra etkisi zayıflıyor. gibi geldi bana. şaşırmadım!
oturanboğa ustadımın tavsiye ettigi bir merhem gözüme carpmıştı .onu da bir denemek için girdim siteye.de. etkisini yok gibi restorem konu başlıgında bir sipariş bende geceyim. acaba her bünyede aynı olmıyabilir. sulanma filan. ben tedbirli. satıcıdanda garanti istiyerek bi deneme yaparım. . geri dönüş söz vermiyim. ama yaparım. olumlu olumsuz.
spreyide gerekiyor.onu epey bir incelemiştim. sonucu benide şaşırttı.
kolay gelsin cümleten. oturanboğa kardeşimede cok cok selamlar saygılar sevgiler.
not bu yara konusu ile başı sıkıntıda olan arkadaşlara benim önerim eczanelerden flaster gazlı bez.pamuk özellikle. kareli.olanları. bunları.gittigidiyor. hepsiburda. gibi sitelerden cok daha ucuza alabilirler. toplu almanızı öneririm. zaten devamlı oluyor.! kolay gelsin.