Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bası/Yatak yarası tedavisinde bir krem: Restoderm Cilt Onarıcı Bitkisel Krem

kremi sipariş etmiştim küçük bir yaram için. kargo 10-15 gün kadar gecikti maalesef. ben de krem gelene kadar boş durmamak adına ilk kez comfeel plus yara örtüsü kullandım https://www.engelliler.biz/forum/sa...alarini-iyilestirmede-kullanilan-urunler.html. krem geldiğinde yara toparlanmıştı. o yüzden yaraya iyi gelip gelmediği ile ilgili bir şey söyleyemeyeceğim. ancak deriyi besleyip,eski haline dönmesi konusunda iyi geldiğini söyleyebilirim.

ilacı 1 haftadır kullanıyorum hiç bir faydası olmadı hatta sulandırdı akıntı oluyor biraz bu kremden fayda görenler yorum yapabirmi

serkanmugla

Nasıl bir yaran var? 1 haftada kendini iyi yönde belli etmesi gerekirdi işe yarayacak olsa.

Sağ kalçamda küçük bi yara vardı 1 hafta kullandım dahada kötü oldu sulanmaya başladı

kesinlikle cok etkili . izetonik su. kurşunlu su . dermobor krem. onu telefonla ..üreticisinden aldım 100tl ama 2 ayda düzelmyen yarayı 2 haftada kesinle cukur oluşmuş yaralarınn kapanmasında cok etkili bir merhem! birde oturanboğanın. bahsettigi kurşunlu su. şaşırtıcı. ve cok etkili. tertemiz kesinlikle . ben kendimde denedim. cok etkili ve yara 2 santimdi.15 sürmedi. kapattı.. 2 aydır kapatamadı doktorlar! ondan . ciddiye alın derim!'bülent kardeşimdende CC ALLAH bin kere razı olsun.

serkan doktora gitmeyi ihmal etmede ordan sonuç almaz isen. oturanboğanın tavsiyesi. bende doktordan daha yetkin .cünki saha tecrübesi diye bişi var .kesinlikle tavsiyelerine kulak ver derim.

Amelyat oldum yaradan malesef dr birdaha açma dedi çünkü aynı yerden 13 kez olmuştum şimdi bu deriyi besleyecek bildiğiniz merhem var mı ben şu an madecosol kullanıyorum

serkanmugla

Kesinlikle ama kesinlikle ama kesinlikle yarayı basınçtan arındırman gerek. Yatarken de otururken de transfer esnasında da basınca maruz kalmamalı. Star havalı minder kullanmalısın. Hatta Starlock model almalısın ki riskin olduğu yeri boşaltabilesin.

2 ay önce ameliyat oldum starlock minderide aldım inş bundan sonra yara çıkmaz

bu kremlerde bir şey dikkatimi cekti. ilkinde cok etkili sonradan yaraları kapatmada etkisi azalıyor. dermobor. piyasadan kalktı sanırım . ben en son ( Enzycure 50ml Bariyer Krem) bu kremi kullandım 3 kutuyu sipariş gectim. cünki cabuk bitiyor..
ben diyabetik ayak yarasında kullanıyorum. kapanıyor. başka yerden gene cıkıyor. şunu net gönül rahatlıgı ile söyliyebilirim. bu ilk seferinde yarayı kapatıyor.
ama bu kremi sitesinden alın ben fabrikasından probiois ten alıyordum. 149tl. https://www.enzycurekrem.com/ sitesi resmi bu krem yara derinde olsa kapatıyor. ama 3 kutudan sonra etkisi zayıflıyor. gibi geldi bana. şaşırmadım!

oturanboğa ustadımın tavsiye ettigi bir merhem gözüme carpmıştı .onu da bir denemek için girdim siteye.de. etkisini yok gibi restorem konu başlıgında bir sipariş bende geceyim. acaba her bünyede aynı olmıyabilir. sulanma filan. ben tedbirli. satıcıdanda garanti istiyerek bi deneme yaparım. . geri dönüş söz vermiyim. ama yaparım. olumlu olumsuz.

spreyide gerekiyor.onu epey bir incelemiştim. sonucu benide şaşırttı.

kolay gelsin cümleten. oturanboğa kardeşimede cok cok selamlar saygılar sevgiler.

not bu yara konusu ile başı sıkıntıda olan arkadaşlara benim önerim eczanelerden flaster gazlı bez.pamuk özellikle. kareli.olanları. bunları.gittigidiyor. hepsiburda. gibi sitelerden cok daha ucuza alabilirler. toplu almanızı öneririm. zaten devamlı oluyor.! kolay gelsin.

Sevgili OturanBoğa deri güçlendirme için 1. Sayfada bahsettiğiniz krem i bulamadım. Bunun alternatifi var mı acaba?

OturanBoğa gelince haber ver butonu aktif maalesef. Alternatif var mı acaba? Yara olup zaman zaman tekrar yara olan yerin derisi sanki yanmış sonra iyileşmiş gibi ince bir deri var!

Üst Alt