Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başına Gelene Üzülmekten Vazgeç!

Engelsizbiz , size katılıyorum.her muhabbetin içine bir din serpistirilince insana bıkkınlık veriyor artık. Huzuru bu şekilde buldum diyenler , belki de bulduğunu zannediyor ve belki zamanında inandıkları şeyi huzur diye kabul ettirdikleri için öyle sanıyorlar. Bu benim şahsi fikrim tabi. Herkes aynı şeyleri benimseyip sevecek değil.

Ayrıca dünyada islami benimseyen ülkelere baktığımız zaman, hiçte huzurlu görünmüyor. ...

Huzuru değil de doğruyu bulmak lazım. Huzur İslam'da diyerek huzursuz olan insanlar tanıdım ben. Doğru olduğuna inandığımız şey bizi mutlu eder. Önemli olan en güzel doğruları bulmak. İslam'ı da doğru yaşamak önemli. Abartmadan, içine bir şeyler katmadan...

üzülmek insani bir duygudur, neden karşısınız acep... abartmamalıdır elbet Allah tan gelene incedir boynumuz kıldan...

Kuran okuyun - uygulayın, Kuran şifadır deneyin görün. Huzur İslam da evet peki İslam da Huzur da olmakta desek doğru olur mu acep... Namaz da Huzur u İlahi de olmak, secde etmek, dua etmek ne de güzeldir yapabilene.

İslam+Huzur+Namaz+İnsan... Hayırla kalın dostlar , selametle...

Bence huzur islam da değil,

Çok yanlış düşünüyorsunuz.Böyle düşündüğünüz sürece mutlu olmazsınız.Bi düşünün bakalım kendi kendinize bi sorun;biz bu dünya ya neden geldik.Ve neler yapıyoruz.Bize fayda olacak şeyler: Allah cc.için neler yapıyoruz onlar başka hiçbirşey değil,inanın buna....

Hayatla mücadele etmek,acıya göğüs germek bize yakışır.Allah cc.taşıyamacağı yükü kuluna vermezmiş.İsyan etmeyiniz çok günah,bazen çıkmazlara girip bende ettiğim oluyor ama sonrasında,yanlış yaptığımı farkına varıyorum,sonra Allah cc.den af diliyorum.Hepimiz insanız tabi ki bazen hayatta yenik düşebiliyoruz ama inanın sabırdan,şükürden ve dua etmekten başka çaremiz yok maalesef.Allah cc.sağlık,sıhhat hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Dua her kapıyı açar,yeter ki sizler inancınızı kaybetmeyin.

Son düzenleme:
Hepimizin aynı güzel şeylerden bahsettiğini görüyor ve hissediyorum.
lütfen hiç birimiz sağa sola çekmeyelim isteyen istediği yerde huzur bulsun ve huzur bulduğu yeri söylesin hepimizde bize verilen akıl kadar ölçüp biçip kabul edip uygulayalım yada etmeyelim.

Saygı ve sevgi olmadan huzurdan bahsede bilir miyiz?

Müslüman olmayan inançlarını bilmediğimiz insanların birbirlerine hatta doğaya hayvanlara gösterdikleri ilgiye çoğu zaman hayran kalmıyor muyuz?

En doğrusunu bilmekten öteye geçemeyen hayatlar yaşıyoruz kral daha kralız belki de. sormak sorgulamak yok hep bana hep bana, yeter ki işimiz yürüsün... ya işini yürütemeyenler. sistem böyle dediğinizi duyuyorum bu sistemi maalesef biz bu hale getirdik. dini bile bu hale getiren insan değil mi?

tsrahman, ne kralız,ne de kralice artık, kralcı olmuşumz. Şarlatanların manevi değerlerimizi tüketip , maskara etmesine seyirci kaldık. Ve artık büyü bozuldu.maneviyat zayifladi. .. inandırıcı gelmiyor bu şekilde huzur bulmak....

Huzurun islamda olduğunu düşünenler Hıristiyan Papaz yada yahudi Haham olupta bunların hepsinin huzursuz olduğunu düşünüyorlar herhalde dini görüşün hatalı olabilir yada bu dinler insanlar tarafından değiştirilmiş olabilir ama her ne olursa olsun iyi değerlendirdiğinizde huzurlu ve mutlu Haham ve Papazlarıda görürsünüz İmamlarıda Huzuru mutluluğu din değil sizin Allah inancınız sağlar dini inancınızda Allaha olan bağlılığınızı yaşama biçiminizi belirler ve bu noktada bence en güzeli islamdır. (Şunuda söylemek gerekir ki eğer din kitleleri kontrol etme aracı olarak kullanılmasaydı Dünyadaki iktidarlar tarafından bu dinlerin hepsini kaldırdığınızda en başta şu andaki Avrupa nın Türkiye düşmanlığı ortadan kalkardı ayrıca tüm dünya ortak akılla hareket edip çok hızlı bir gelişim sürecine girerdi. Sanırım insanlık olarak 100 yılda yaptığımız teknolojik ve kültürel gelişmeyi 10 yılda yapardık. Ayrıca sınırlar önemli oranda değerini yitirir ülkeler kültürlerinin benzerlikleri oranında içiçe girerdi.)

Son düzenleme:
Üst Alt