Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başladığım bir çok işi yarım bıraktım. Bunlar hastalığımın bir parçası mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
690
Reaksiyonlar
574
Bazı zamanlarda bazı şeyleri bırakmıştımdı?

ÖZETLE
2002 yılında 2 YILLIK YÜKSEKOKULU bıraktım.
2009 yılında TSK da rütbeliliği bıraktım.

Bunları bırakmak büyük bir travma yaratırmı?

ACABA BENDE BIRAKMA HASTALIĞIMI VAR?

Hastalanmıştımdı ama bunlar bende YÜKSEK TRAVMA etkisi yaratmıştı.

@aydünyavaz
Hastalıktan sebep olmuş olabilir bence, rahatsızlığımız bizleri kötü yönde etkiliyor, bende aklım başımda değilken hayal dünyasında yaşarken üniversiteyi okumamışım kafam gidik bir şekilde senelerce yaşamışım. Birşeyleri yarım bırakıyoruz malesef hakkımızda hayırlısı olsun.

Köyde koyun güderken birden bıtakmıştım çobanlığı. Okulu bırakmamsa artık gına gelmişti bana sıkılmıştım insanlardan yoruldumdu o zamanlar. Askeriyi bırakmamsa çok zor olmuştu. Hastalanmıştım tam olarak.

Uyuyan Hücreler/Zindanlar tam olarak uyanmıştı 2008 ile 2009 arası başlamıştıdı.

@aydünyavaz Beni askere alırlarsa askerde kalmak isterim tanınız koyulduğu haldemi askeriyede kaldınız yoksa askerde mi hastalık nüksetti.

Yarım bırakma işini yarım bırakmazsan bir işi tamamlamış olursun. :)

Ha, ben de aynısıyım. Çözüm bulamadım.

Aslan abim bende de sıkıntı var, aynı senin gibiyim. Bizim gibi insanlar strese gelmiyor. Bana en büyük travma yaratan şey yurt dışına gidememekti. Şu an yaşayan bir ölüden farksızım. Yani abim senin bırakman senin oraya dayanamadığını gösteriyor. Canın sağolsun inşallah sevdiğin ait olduğun yerdesindir.

@berke26,

Şu an hiçbir şey, önceden dil falan öğrenmeye başladım. Vize falan almaya uğraşıyordum bana kimse parayı vermeyince öyle apışıp kaldım. Sonra hastalık ilerledi falan filan aynı hikayeler.

Üst Alt