Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Başvuruya Engel Durumlar..?

ösym'yi arayıp sorayım dedim :F
yoğunluktan kilit vaziyette meşgul calıyor :D

içinizi ferah tutuun :)
düzelecek...

[h=3]Başvuruya Engel Durumlar[/h]
  • EKPSSP1 puanınız olduğu halde KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Alanı bilginiz sistemde bulunmamaktadır.Tercih işlemine devam edebilmek için eğitim bilgilerinizi güncelletiniz.
  • Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.

Bendeki hatada bu sekilde[/FONT]

Ben sınava girdiğimde ön lisans okuyordum sistemde okuyor görünüyordu..Şimdi mezunum acaba bunu bildirmemmi gerekiyor...

Başvuruya Engel Durumlar

◾Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.

Başvuru Adı:
EKPSS-2014/1: Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme

aranızda ÖSYM sayfasında böyle bi yazı çıkan varmı

arkadaslar ben sindi görüstüm sistem arza veriyormus ilerleyen günlerde düzelir diyorlar hahahhahhah cok güldüm

[h=3]Başvuruya Engel Durumlar[/h]
  • EKPSSP1 puanınız olduğu halde KPSS Yerleştirmeye Esas Ortaöğretim Alanı bilginiz sistemde bulunmamaktadır.Tercih işlemine devam edebilmek için eğitim bilgilerinizi güncelletiniz.
  • Aday İşlemleri Sistemi'nde KPSS tercihlerine esas herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.
aynı hatayı alıyorum
[FONT=arial]Yukarıdaki durum(lar)dan dolayı başvuru işlemine devam edemezsiniz.

Bendeki hatada bu sekilde[/FONT]
aynı hatayı alıyorum

sorunu düzeltilenler 2014/1 olarak mi 2014/2 olarak mı gözüküyor

mavigözlüm anladığım kadarıyla sistemdeki hatta halen düzeltilemedi bir çok kişi de aynı sorun var ben diğer forum sitelerine bakıyorum aynı hatalar mevcut size tavsiyem 1-2 saat bekleyin eğer sorun düzelmeezse ösym başvuru merkezine gidin yani ösym temsilciliği olan bir okula genelde bütün liselerde var olmasa da ilinizde bulunan ösym merkezine diplomanız ile gittiğiniz zaman düzeltme yapabilir ondan sonrada tercih yapabilirsiniz

bende sorun çözüldü ama tercih yapacağım aday işletim sistemi sayfamda 2014/1 diyor kılavuzda 2014/2 yazıyor

hem 2001 hem 7225 var oraya basvurabılıyozmu benım kı normalde 2001 ama bu 7225 neyın nesı

Arkadaşlar yavaş yavaş herkesinki düzelecektir ben heyecan yaptım siz yapmayın:D

[h=2]EKPSS-2014/1: DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI BAZI KAMU KURUM VE KURULUŞLARININ KADRO VE POZİSYONLARINA 1. YERLEŞTİRME ADAY TERCİH FORMU böyle yazıyor tercihleri nerden yapıyoruz.[/h]

arkadaslar,
ortaögretim nitelik kodlarında 2001 ın karşılığı yok hata ondan bence.2001 yanındakı niteliklerde düz lise mezunları 2431 sosyal bilimler edebiyat mesela olmalı karsılığı boş hiç bişe yok.

ama aslında doğrusu 2014/1 olması lazım çünkü bu sınavdan sonra yaptığımız ilk tercih

cıktılarıı aldımmm arkadaslarımm kura benımkıı

7225 güvenlik soruşturmasıdır. adli sicil kaydı yani.

Başvuru hata..

hata kimlerde devam ediyor. ? bende devam etmekte arkadaşların hepsi düzelmiş ama bende devam ediyor.
  • Tercih yapabilmek için sistemde mezun durumunda Ortaögretim(Lise) eğitim bilginiz bulunmalıdır ve KPSS yerleştirmeye esas ortaöğretim programı bildirilmiş olmalıdır.Tercih işlemine devam edebilmek için eğitim bilgilerinizi güncelletiniz
  • bu hatayı alıyorum ne yapmam lazım yoksa bu hata düzelir mi

Yarına kadar düzelmeyenler en yakın ÖSYM bürosuyla görüşsünler. Telefonla alınan bilgiler bu şekilde.

Tercih yapabilmek için sistemde mezun durumunda Ortaögretim(Lise) eğitim bilginiz bulunmalıdır ve KPSS yerleştirmeye esas ortaöğretim programı bildirilmiş olmalıdır.Tercih işlemine devam edebilmek için eğitim bilgilerinizi güncelletiniz.
Aday İşlemleri Sistemi'nde EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

Bende problem şu şekilde. Napmam gerekecek?

Herkeste veriyordu bu uyarıları çoğunun düzeldi. Bugünlük beklemeyi öneriyor ÖSYM büroları.

düzeldi valla. şimdi sıra iyice araştırma ve neye göre sıralamaya sokacağımıza

sen daha önce ÖSYM ye gidip eğitim bilgileri durumunu düzelttirdin mi?

Tercih yapabilmek için sistemde mezun durumunda Ortaögretim(Lise) eğitim bilginiz bulunmalıdır ve KPSS yerleştirmeye esas ortaöğretim programı bildirilmiş olmalıdır.Tercih işlemine devam edebilmek için eğitim bilgilerinizi güncelletiniz.
Aday İşlemleri Sistemi'nde EKPSS tercihlerine esas mezun durumunda herhangi bir eğitim bilginiz bulunmadığı için tercih yapamazsınız.

Bende problem şu şekilde. Napmam gerekecek?

bu sorun devam eden arkadaşlar ÖSYM bürolarında eğitim bilgilerinizi güncellemeniz gerekiyor ÖSYM daha önce bu konuda bilgi yayınladı

Üst Alt