Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram ikramiyesi yetim maaşıma yansımış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ümüt2

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
tek kişi olduğum halde 500 almam gerekiyorken 250 yatmış tıpkı 3 yıl önce seyyanen 2kez yapılan 100 tl zamdan 50 almam gerekiyorken 25 aldığım gibi. :mad:

ümüt

memur emekli ikramiyeleri yatmış mı? pay hakkın %25 olduğu için 250tl yatmıştır . Herkese 1000tl değil ikramiye

zaten 1000 demedim 500 dedim maaş payım %50dir benden başka alan yok.

bağkur yatmış emekli sandığını bilmiyorum kardeş

@ümüt

emekli memur ve bağkur bugün yattıysa yarın sgk yatar

canını sıkma bu hükümet gidici CHP gelirse diğer bayram çift maaş ikramiye alır ve intibak yasasıyla ortalama 500 ile 700 arası zam alırsın.

Son düzenleme:
Asıl kişi sahibi emekli ikramiyesi Bin TL galiba ve her bayram

Bayram İkramiyesi E-Devlette Gözüküyor mu

yandık desene. e o kadar da yazdılar çizdiler, biz de 1000 tl diye hesaplar yaptık ,yazık.

Ak parti yine yaptı yapacağını her zamanki gibi kandırdı birde bizim sözümüz senet diyorlar herkese bin tl hani nerde
annemin babamdan kalma bağkur ikramiyesini çektim aynı 750 tl yatırmışlar
yazık ya milleti iyi kandırıyorlar
millette bunlara inanıyor ya helal olsun her seferinde

Ak parti yine yaptı yapacağını her zamanki gibi kandırdı birde bizim sözümüz senet diyorlar herkese bin tl hani nerde
annemin babamdan kalma bağkur ikramiyesini çektim aynı 750 tl yatırmışlar
yazık ya milleti iyi kandırıyorlar
millette bunlara inanıyor ya helal olsun her seferinde
annen % kaç oranla alıyordu?

Ikramiye yatmamiş. E devlette göremedim. Bagkur malulen emekli

nlk0Rg.png

Burda gözükmesi gerekmiyor mu?

DissFlex

e devlette görünmeyebilir.hesabınızı kontrol edim

Yeni malulen emekli olduk. Alacağimız ilk paraydı bu

volkano39

%25 le alıyordu
zaten onuda anlamıyorum ya
kadın bu ya simit satamaz ayakkabı boyayamaz sen niye kesiyorsun kadın milletinin maaşını o hak edilmiş kazanç zaten

SNITCI

Şükredin bari
%75 oran Hakkına sahip
Asıl emekli Olan kişiye bin TL

Zorro sen aldığın zaman şükredersin. Şükürle hak aramayı birbirine karıştırmayın.

@DissFlex
emekli sandığı ve bağkur emeklisinin ikramiyesi yattı. internet bankacılığından hesabını check et. Bu gece 24:00 den sonra sgk yatacak

@SNITCI
RTE mitinglerinde asgari ücretin altında emekli maaşı alan kalmadı diyor . Düşünmek lazım biraz yıllık kişi başı gelir 11bin dolarsa senin veya benim hakkımı kim yiyor ? Sosyopat yaşlandı artık gitme vakti geldi.

@volkano39
Kardeşim burada defalarca yazdım herkese 1000tl değil diye pay hakkı kadar verecekler , sürekli iş göremezlik veya meslek hastalıklarından dolayı maaş alanlara rapor oranı neyse o kadar ödeyecekler diye rapor oranı %45 olan 450tl alacak diye

@Zorro
Sen evde bakım maaşı alıyorsun diye buradaki insanlara şükretmeyi öğretme lütfen!
imamlarda 4bin tl ve fazlasını kazanarak asgari ücretliye ve asgari ücretlinin altında emekli maaşı alanlara şükretmeyi öğretiyor.
Bunu yapma seni severim bilirsin.

bağ-kurlu olup evde bakım maaşı alan çok insan var bu sitede malum bağ kur maaşları daha düşük olduğu için her ay 1080tl evde bakım maaşı alıyorlar . Sende al sorun değil jeep e binen bu ülkede evde bakım maaşı alıyor sen almışsın sorun mu olacak siz sanıyorsunuz ki başka hükümet gelirse bunlar kesilecek korkmayın! Muharrem İnce engellileri seviyor ve daha fazlasını bize sunuyor adam diyor ki çift maaş ikramiye malulen emekli olan insanlarla konuşuyorum geçinemediği için 4 banka icrası var ve CHP bu borçları sileceğim diyor, emekliğe intibak yasası getiriyor,

bu herkesin maaşında 500tl ile 700tl artış sağlar senin savunduğun AKP emekli maaşlarını yarı yarıya düşürdü . Bu kafa yapınızı değiştirin artık

kunta

ne kadar yattığını paylaşın arkadaşlar bu gece sgk yatacak karşılaştırma yaparız.

He kalkar he. Sen bekle dur. Daha önce verilen önergeyi mecliste kabul etmeyen akp yapar bekle.

ben aldım.maaşda hissem %25 idi ve beklediğim gibi 250 lira aldım.bazı arkadaşlar 1000lirayı yanlış anlamış ve siyasete girmiş.denen şu emeklılere 1000er lira yani hayatta ise emekli 1000lira alacak.rahmetli olduysa geride kalan dul ve yetım sayısna göre bu 1000 lira pay edilecek konubu.

@Zorro
evet kalkacak maaş falan alamaz duruma geleceksiniz:eek: sorun tamamen çözülmüş olacak emekli olan artık devlete borçlu çıkacak duruma geldi sayenizde

CHP olmasa yemin ederim AKP bayram harçlığını asla ödemezdi oy kaybı yaşamamak için mecbur kaldılar sen yanlış partiye şükrediyorsun :eek:

@-mka
kardeş AKP herkese 1000tl diyor vatandaş araştırmıyor okumuyor gayet normal detayları bilmemesi bu sitede ben emekli aylık bağlama oranları düştü diye yazdığımda herkes hadi oradan deli dedi şimdi maaşım neden düşük bağlandı diye forumlarda hesap soruyorlar bizim insanımız başına gelmeden akıllanmaz
[FONT=Verdana]
[FONT=Verdana]Muharrem İnce ,
engellilerin tüm sağlık işlemlerinin ücretsiz olacağını ve 50bin engelli için istihdam sağlayacağını ayrıca tüm engellilere kayıtsız şartsız bakım aylığı vereceğini söyledi.[/FONT]

[FONT=Verdana]aşağıdaki linke tıkla Marmaris ve Saray bizi bekliyor galiba[/FONT][/FONT]
:cool:
[FONT=Verdana]
[/FONT]
http://www.59saniye.com/muharrem-incenin-engelli-vatandaslara-tatil-vaadi/

Son düzenleme:
MKA senden başka pay alan varmı?

Son düzenleme:
Haberlerden bir alıntı paylaşacağım . Aslı var mı yok mu göreceğiz .

[FONT=Arial]Aytun Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Her emekliye dini bayramlarımızda 1000 TL verilecek vaadi de doğru çıkmadı. Çünkü 1000 TL maaş alanlara 300 TL, 1000-1500 alanlara 500, 1500-2000 TL alanlara 700, 2000 üzeri emekli maaşı alanlara 1000 TL verilecek ifadelerini kullandı. Şimdi tek isteğim şu diyen Çıray Bu akşamdan sonra verdileri söze geri dönsünler ve herkese 1000 TL versinler diye ekledi.

[/FONT]

kardeşim asılsız haber yayını yapmayın kim ne aldıysa yazsın buraya ben anlarım ne olduğunu pay hakkınızı rapor oranızı ve ne kadar bayram ikramiyesi aldığınızı yazın lütfen!

MKA senden başka alan varmı?

valla koca forumda sizden başka bayram ikramiyesi alan yok mu? korkmayın ne aldığınızı yazın borç istemeyeceğiz yahu:D

Bayram İkramiyesi Alanlar Hk.

arkadaşlar rapor oranı yada pay oranızı hangi kurumdan emekli olduğunuzu ve ne kadar bayram harçlığı aldığınızı burada paylaşırmısınız lütfen!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt