@
DissFlex
emekli sandığı ve bağkur emeklisinin ikramiyesi yattı. internet bankacılığından hesabını check et. Bu gece 24:00 den sonra sgk yatacak
@
SNITCI
RTE mitinglerinde asgari ücretin altında emekli maaşı alan kalmadı diyor . Düşünmek lazım biraz yıllık kişi başı gelir 11bin dolarsa senin veya benim hakkımı kim yiyor ? Sosyopat yaşlandı artık gitme vakti geldi.
@
volkano39
Kardeşim burada defalarca yazdım herkese 1000tl değil diye pay hakkı kadar verecekler , sürekli iş göremezlik veya meslek hastalıklarından dolayı maaş alanlara rapor oranı neyse o kadar ödeyecekler diye rapor oranı %45 olan 450tl alacak diye
@
Zorro
Sen evde bakım maaşı alıyorsun diye buradaki insanlara şükretmeyi öğretme lütfen!
imamlarda 4bin tl ve fazlasını kazanarak asgari ücretliye ve asgari ücretlinin altında emekli maaşı alanlara şükretmeyi öğretiyor.
Bunu yapma seni severim bilirsin.
bağ-kurlu olup evde bakım maaşı alan çok insan var bu sitede malum bağ kur maaşları daha düşük olduğu için her ay 1080tl evde bakım maaşı alıyorlar . Sende al sorun değil jeep e binen bu ülkede evde bakım maaşı alıyor sen almışsın sorun mu olacak siz sanıyorsunuz ki başka hükümet gelirse bunlar kesilecek korkmayın! Muharrem İnce engellileri seviyor ve daha fazlasını bize sunuyor adam diyor ki çift maaş ikramiye malulen emekli olan insanlarla konuşuyorum geçinemediği için 4 banka icrası var ve CHP bu borçları sileceğim diyor, emekliğe intibak yasası getiriyor,
bu herkesin maaşında 500tl ile 700tl artış sağlar senin savunduğun AKP emekli maaşlarını yarı yarıya düşürdü . Bu kafa yapınızı değiştirin artık