Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bayram ikramiyesi yetim maaşıma yansımış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SNITCI

kardeş bende babamdan kalan annemin bagkur ikramiyesi çektim 750 tl ve banka müdürüyle görüştüm bana denilen esas emekli sahibi olanlar 1000 tl alıyorlar esas sahibi vefat etmişse karısı 750 tl alıyormuş bana denilen bunlar

benim gerçek pay oranım %50dir babam bağkur 8.ci basamaktan emekli 719tl küsur maaş alıyorum hep %25 üzerinden işlem yapılıyor bana, 3yıl önce seyyanen 2 defa 100 tl yapılan zamdan 25+25 tl zam aldım rapor oranım yok hayatını çalışarak kazanamaz yazılı

Yakınlık Erkek Çocuk
Aylık Türü Ölüm Aylığı
Aylık Talep Tarihi 02/08/2011
Aylık Başlangıç Tarihi 28/11/1990
Son Ödeme Tarihi 28/05/2018
Brüt Aylık Tutarı 685,63
Ek Ödeme Tutarı 34,28
Toplam Tutar 719,91

yani öle bir gözlemliyorumki bu vaad edilen 1000 tl ölüm aylı alanlar ve dul aylı alanlara kesilerek verdilcek ve ben bu sebebten dolayıda böle bir ayıbın ölüm aylı ve dul aylı vs vs gibi diyeyim oranlara göre ben şimdi bu ülkeye annem ve babam senelerini vermişler calışmışlar vergilerini ödemişler biz yetimiz ve ölüm aylık alıyorum hakkımız olarak hem anne hem babadan 1000 tl vermeleri gerekirken hic olmadı bari tam verinki insanlara ayrımcılı yapmayın ama 15 temmuzdaki 1 gece soka cıktılar yaralanan oldu maaş bağlandı ve onlara 1000 tl direk bayram yardımı veriliyor bu hakmıdır adaletmidir ben oyumu hic fazla eveleme geveleme yapmıcam chp vercem ha km ne derse desin hic olmazsa bari verilen insan haktır onu kabul ediyorlar yoksa başka bir parti falan aklmdan sildim. ona gre oy vercek arkadaşllar oyunuzu iyi düşünün ona göre oyunuzu verin.

aykut35
15 temmuz şehitlerine de kazık attılar merak etme tazminat alamadı bir çoğu :eek: sadece 15 temmuzda ölenlerin yakınlarını kardeşini falan sınavsız devlet memuru yaptılar.

aykut iyiki geldin hep seni merak ettim ne kadar alacağını çünkü sen herkesin aksine %100 maaş aldığını söylüyordun acaba ne kadar ikramiye alacaksın merak içindeyim

umit ben %100 maaş almıyorum kardeşim bunu sana söledim :) benim babam daha önce tarişte calışıyordu sonradan 10 senesinide sgk da santral memuru olarak calışıyordu ordan emekli oldu yani son pirimleri yüksek şuan aldım tek babadan 1311 tl alıyorum annemde yarısı 660tl falan yani aldım olay odur sen kafan karışmasın

bayramda verilcek 1000 tl olarak bende okadar almıcam heralde merak etme 750 tl olması gerek 1000 tl alırsam fenada olmaz :)

Son düzenleme:
Benim 480 tl yatmış hayırlı olsun güle güle harcayın arkadaşlar

Ssk emeklisiyim ikramiye 1000 tl yattı Allah razı olsun sebep olanlardan

anneme 500 bana 250tl yatmış

devletimiz varolsun..

👏👏👏👏👏

Son düzenleme:
valla CHP olmasa bu bayram ikramiyesini yemin ederim AKP vermezdi. onu bile verirken yine üç kağıt yaptılar herkese 1000tl dedi sonra kıvırdılar yok rapor oranı pay hakkı utanmadan birde çıkıp RTE asgari ücretin altında emekli maaşı alan yok diyor. başkanları da buna oy veren zihniyetin ne bu tarafta ne öbür tarafta yatacak yerleri yok. kul hakkı yiyorsunuz ey Müslüman görünümlü sosyopatlar.

Son düzenleme:
İron said fark ettiysen sebep olanlardan dedim chp yada akp ayrımı yapmadım

ortada bir durum var istenseydi hiç verilmezdi sen şimdi akp bunu yaptı diye akpye oymu verecektin vermeyecektin konuşmana bakılırsa demekki bu yapılan seçim yatırımı deÄ£il o yüzden paranı al güle güle harca sonuçta devlet chplilere az akplilere çok para yatırmadı he şunu diyebilirsin neden 10.000 degilde 1.000 yattı diye 10.000 yatsa neden 20.000 yatmadı dersin bu seferde

hakan0618

vermesin kardeşim yeter ki vatandaştan çalmasın bunlar çalmaya alışmışlar vermeye değil

memur emeklisi eşine 600TL yetim çocuk için 300TL BAYRAM İKRAMİYESİ YATMIŞ

İron
nickli arkadaşı neden askıya alıp duruyorsunuz dedi bir ters kelime yokki sadece oda haklı oldu kelimeleri sarf ediyor ozaman bir forum olarak beyenmedimiz yorumu alallım askıya olmaz özgür bir ülkede yaşıyoruz ve acık görüşlü olmamız gerek ben küfür yada devlet aleyhine bir küfür söledini yada durmadan hakaret iceren şeyler sölemiyor bana göre dedim gibi o arkadaşımızda kenine göre haklıdır bende şu anki devletimizden yana ayrımcılık oldunu düşünüyorum ölüm aylı ve yetim aylı alanları düşük ve bir cok kişide aynı fikirde.

Son düzenleme:
Ya bunlar imf e borç verdik diyen adamlar ;) hala bunlari yiyen var demekki afiyet olsun.

Allah Allah ölese birşey demiyorum baksana kimse kimseye tahammülü yok ya saten elbet partiler gelip gecicidir bizlerde eyerki küfür icerikleri varsa bana göre yasaklayın nedim 2 kelime ettm beni de akp li ilan edicek bazı arkadaşlar yıllarca bu partiler yüzünden bu halk cekmiyormu cezasını sefasını hani bir laf vardır ac tavuk kendini buday ambarinda sanarmış işte bizimde o misel bizde kendimizi burda o parti benim bu parti benim diye esas burda yani ülkemizde de olan gene fakir ve zor durumda olan insanlarımız cekmektedir oysa herşeyi ii analiz etsek nelerin ne oldunu iyi görücez.

biz dul ve yetimiz totalde 900 yatmış
hani kimse 1000 tl altında almayacaktı

chpnin engellilir için vaatleri cazip
engellilir konusuna el değeğn tek chp

Anneannem bayram ikramiyesi yatmamış. Dedem vefat etti, hem dedemin hem kendinin emekli maaşını alıyor. Anneannem emekli sandığından emekli ama bayram ikramiyesi yatmamış neden olabilir acaba?

İron

sen öyle zannet akp nin gideceğini
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.
CHP zihniyeti hiç bir zaman iktidar olamayacaktır.
CHP, Ak Parti karşısında 16 kez yenilmiş ve yenilmeye de devam edecektir.
CHP nin cumhurbaşkanı adayı kılıçtaroğlu için ne dediğini bir araştır derim

İdeal

Sen emekli olduğun zaman buraya gelip maaşım neden düşük bağlandı itiraz edeyim mi diye yazdığında benim cevabım sana aç tavuk kimmiş öğren olacak biraz geliştirin ya kendinizi yazmak için yazmayın chp nin sayesin de bayram ikramiyesi aldınız nankörlük etmeyin kime verirsen ver oyunu ama emekli olduğunda burada ağlama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt