Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bazen faşist bazen dengeli oluyorum!?

Mustafa788

Üye
Konular
140
Reaksiyonlar
218
Arkadaşlar merhaba muhafazakar bir insanım ama ara ara dozu kaçıyor ne yapmalı dengeyi tutturmalımı :)

Ben melez olduğumdan istesem de hareket edemiyorum.Çok farklı cemaatlerde topluluklar da bulundum.Birbirine zıt olanlar da bile belli tipler var sabitler.

@sokr@t, Abi bildiğin melez.Askerlikten muaf olmasam da sözleşmeli personel olamazdım.Kütük gözüküyor.Eskiden almışlar ama yine sorun çıkmış televizyonda komutan öyle diyordu.

@NewDay, melez tamam da nasıl hangi ırkların melezi oluyorsun tam olarak onu anlamadım .:rolleyes:

Son düzenleme:
Bu, özellikle bipoları olan kişilerde böyledir. Her şeyi en uçlarda yaşamak, bir en tepeye bi en dibe savrulmak neredeyse kuraldır. Bu savrulmaları olabildiğince hasarsız atlatabilecek düzen ve kontrol mekanizmaları kurabilirsen, artık ne kadar olabilirse, o kada iyi olur.

Psikoz hastalığı olan arkadaşlarımız da bir gün kendilerini peygamber, öbür gün ateist, diğer gün tanrı sanabilirler.

İlaç aksatıldığında, uyku düzeni bozulduğunda, stres arttığında, din vb. konulara aşırı dalındığında bunlar olur.

Üst Alt