derken.........sevgili virgo.önce ben kimim diyorsunuz,derin bir sorgulama başlıyor.hiç bir şeyin size ait olmadığını görüyorsunuz,yasaklar ,günahlar,tabular,örfi yasalar,sevilememek,sevişememek,sex yapacak partner bulamamak,hor görülmek,dışlanmak ,fiziksel kriterler vs vs.bunlar zamanla gerçeğimiz haline gelen dış etkenler.kendinizin bunlar olmadığınızı farkettiğinizde kendiniz için özel oluyorsunuz,bedeniniz önem kazanıyor,ruhunuzda.farkındalık yani önce kendinizin farkına varıyorsunuz.işte bu size inanılmaz bir güven sağlıyor.hani deniliyorya,kolay partner bulunamıyor,yada iletişim kurulamıyor ,cesaret edilemiyor dışlanma korkusuyla.işte kendini farketmekle bir çok sorun çözülüyor.değerinizi anlıyorsunuz,özel bir çaba harcamanız gerekmiyor zaten onlar sizinle iletişime geçiyorlar.engelli yada engelsiz hiç farketmiyor.her konuda (genel olarak)siz seçici konumda oluyorsunuz artık.çünki özel olduğunuzu bir defa farketmişsiniz.biliyorsunuzki yeryüzünde bir tane virgo,demirci,delal,ayşe Fatma var.hepsi kendi içinde ayrı ayrı özel.virgonun benim için ne hissettiği ilk etapta önemli değil,ben virgo için ne hissediyorum
.
neden biz engelilerde hep bir cinsel yetersizlik korkusu olur olup olmadıgını bilmeden ve evliliği bu yuzden hep erteleriz.
çünki toplum bunu düşündürtüyor ,bizde bunu zamanla içselleştiriyoruz. garip bir örnek olacak ama kullanılmayan yada az kullanılan bir uzvumuz zamanla işlevini yitirmiyormu?işte korkularımız yüzünden aktif yaşayamadığımız için olabilirmi acaba cinsel yetersizlik düşünceleri.
bu arada ramazan68 avatarınıza bakınca ürperiyorum
ve yüzünüze bakamadan yazılarınızı okuyorum.bu işkenceyi bana niye yaşatıyorsunuz