'1453' Fetih 1453 Full İzle | bedava film izle, vizyon film izle, online film izle, hd film izle, sinema izle, sinema film izle
Filmin, internete düşmesini, epeydir bekliyordum.
Böyle bir olayın filmi çok çok iyi olmalıydı. Prat pit in Truva filmi ile kıyaslasam çeyreği kadar çekilememiş
Tamam teknolojiniz olmayabilir. O işte uzmanlaşamamış olabilirsiniz. Bu filmi Holywod a çektirebilirdiniz.
Sonuçta tarihin en büyük hadisesi İstanbul un fethidir.
Böyle bir tarihi olayı çekmek için çok fırın ekmek yemeleri gerekir.
Filme 10 üzerinden 4 verdim
Aksiyon filmi çekemiyorlar. Türk sineması eski yeşilcam ve bilinmiş komedi filmi üstadlarımızdan ibarettir.
Yeni komedi sanatçılarıda fena değil. Mesela eyvah eyvah da baya gülmüştüm.
En iyisi siz komedi filmine devam...
Baskın (The Raid Redemption )
Bende yeni izliycem ama tv de tanıtımlarda gördüm. Sağlam bir aksiyon filmiymiş.
İyi seyirler.
The Raid Redemption izle, Serbuan maut izle | Vizyonfilmizle.org | Film İzle menin Oscar Ödüllü Adresi
Filmin, internete düşmesini, epeydir bekliyordum.
Böyle bir olayın filmi çok çok iyi olmalıydı. Prat pit in Truva filmi ile kıyaslasam çeyreği kadar çekilememiş
Tamam teknolojiniz olmayabilir. O işte uzmanlaşamamış olabilirsiniz. Bu filmi Holywod a çektirebilirdiniz.
Sonuçta tarihin en büyük hadisesi İstanbul un fethidir.
Böyle bir tarihi olayı çekmek için çok fırın ekmek yemeleri gerekir.
Filme 10 üzerinden 4 verdim
Aksiyon filmi çekemiyorlar. Türk sineması eski yeşilcam ve bilinmiş komedi filmi üstadlarımızdan ibarettir.
Yeni komedi sanatçılarıda fena değil. Mesela eyvah eyvah da baya gülmüştüm.
En iyisi siz komedi filmine devam...
Baskın (The Raid Redemption )
Bende yeni izliycem ama tv de tanıtımlarda gördüm. Sağlam bir aksiyon filmiymiş.
İyi seyirler.
The Raid Redemption izle, Serbuan maut izle | Vizyonfilmizle.org | Film İzle menin Oscar Ödüllü Adresi