Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bel ve boyun fıtığı için emekli olabilecek oranda rapor alabilir miyim?
En son boyun düzlesmesi çıktı daralma ve belde fıtık ve disk kayması var şimdi 2018 olarak oran alabilirmyim cetvelde göre doktor vermemezlik yapar mi ameliyat sart mi oran almak için veya vesayet vesayre 3 kere ameliyat olup bel fıtığı olan insanlar duyuyorum
Arkadaşlar boyun fıtığı ve düzleşmesi var, bir de belde fıtık ve düzleşme var. Boyun için %8 ve artı olarak bel için %8 oran ayrı ayrı mı veriliyor yoksa ikisine toplamda %8 mi veriliyor?Doktor fıtık için oran vermezse itiraz etmeli miyim? Burada %8 oran verilir yazıyor diye ısrar etmeli miyim?
servikal aks düzleşmiştir
vertebra korpus yükseklikleri ve sinyal intensiteleri normaldir.
C3-C4 VE C4 -C5 düzeylerinde disk posteriyorları diffüz kabarıktır. ventral subaroknoid mesafe daralmıştır
c3-c4 düzeyinde spinal korda anteriyordan temas mevcuttur.
lomber aks düzleşmiştir.
t12- l1düzeyinde disk posterioru diffüz kabarıktır. konus düzeyine ılımlı bası göstermektedir.nöral fonomenler açıktır.
t12- l3 düzeylerinde diske bakanend platolarda schmorl nodüllerine ait görünümler izlenmiştir. sakral kanal düzeyinde 11 mm ölçüsünde kistik nodüller görünüm izlenmiştir (tarlow kisti ?)
konus t12- l1 düzeyinde sonlanmaktadır.
Mrb bende bel fıtığı amaliyatı oldum 3 tane fitigim vardi doktorum 2sini aldi diyeri cok eski oldugu icin kemikleşmiş sinir yapışmış dedi risk almamak için bırakmış şuan ondan dolayi sag 4 ayak parmagim işlemsiz durumda ve sag sol kalca komple karıncalı hala amaliyat olalı 6ay oldu nerdeyse mr istedi doktorum o 2 fitigim nuks etmiş durumda doktorlar yeniden amaliyat diyorlar ben amaliyat degilde rapor almak istiyorum sizce bu durumda birisine rapor verirlermi ilaveten kolesterol ve unsilin direnci yani şeker başlangıcı var ve reflu konuya hakim biri cevap verirse mutlu olurum şimdiden teşekkürler.
Boyun fıtığından dolayı hiçbir ağır is yapamıyorum 2 senedir işsizim. Fabrikada ise almıyorlar çürük diye hastanede sağlam raporu veriyorlar . Adaletin barsın dunya
Umut bey slm..bel fitigi ameliyati oldum..sol ayak bilegim tamamen hareketsiz felc sag ayak bilegimde itme zayıflığı var aksayarak yavas yuruyorum..dengede zorlanıyorum fitik yine varmis 1 adet sizce kaç oran alabilirim tesekkurler şimdiden....
Bel fitigin dan bir yil icinde iki sefer ameliyat oldum son ameliyatim (16.05.2018) belimede toplamda 4 platin takildi. Ameliyata dayali sag ayakta dusuk ayak olustu bunla ilgili 30.gun fizik tedavi gordum ameliyat sonrasi ve oncesi emg sonuclari ayni . Heyete bas vurdum fitik icin %16 dusuk ayak icin %20 toplamda %33 oran verildi simdi itiraz edicem oranlar normalmi birde boynumda duzlesme ve iki tane fitik mevcut ve fitigi bagli sol arka kolumda gozlu gorulur incelme var burdan oran alabilirmiyim
Merhaba arkadaşlar bende ağır uyku apnesi var Bunun yanında L4 5 ve L5 S 1 daralma ve fıtık var 20 yıldır bu sekild çekiyorum ameliyat olmadım yazmış olduğum bel rahatsızlıklarindan engelli oranı kaç verilir
Arkadaşlar merhaba bende lomber lordoz var beyin cerrahi doktoru mr den sonra bana direk ameliyat dedi ama birdaha ömür boyu çalışamazsın dedi benim oran kac olur