Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyelerin EKPSS hazırlık kursları başlıyor

sheridans75

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ekpss ye girecek adaylar için beledıyelerin kursu ekım 2017de baslıyor 4-5ay surecekmiş şimdiden kaydınızı yaptırın derım şimdiden herkese basarılar

Halk eğitim ve engelli kordinasyon merkezleri ekpss kurslarını ücretsiz vermekde zamanı gelince eskişehirdeki kurslara katılmayı düşünüyorum sınava girmek isteyenlerede tavsiye ederim.

Aa süpermiş okul çok şükür bitti bende ekpss ye abanacaktım ekimde başlayacaksa yine iyi araştırırım.

Halk eğitimin kursu vardır çünkü ygs LYS kurslarıda verildi

Fulya eskisehirde ocak ayında kurs başlamış büyük ihtimalle kışa denk gelir yine sınav zamanına 4/5 ay gibi başlar takip etmek lazım

Belediye ve halk Eğitim kurslarının sayfalarında yazar internette Fulya83

Evet canım ücretsiz ben baktım şimdi halk Eğitim sayfasında var :)

Ilk defa açılacakmış bu kurs

Halk eğitimin vermiş olduğu kurslar genelde şubat ayında başlıyor ve 3 ay sürüyor. Yani 2016'da öyle olmuş. Peki belediyeler de başlayacak olan kurs, bütün iller için mi geçerli? Birde kesin olarak ekimde mi başlıyor? Nerden öğrenebilirim?

Ben sordum gittim konuştum halk eğitimle kesin olarak ekimde başlıyor dedi tabi ben Mersin de yaşıyorum diğer illeri bilemem dilekçeyi de doldurdum gitmişken.

büşra3344, teşekkür ederim. O zaman bütün iller için geçerli demek ki.. En kısa sürede bende gidip, kaydımı yapacağım. Inşallah bize de nasip olur memur olmak..

peki kursların saati belli mi bende katılmak isterim ama bi taraftan çalışıyorum izinde alamam :(

liseye devam ederken bu sınava katılabiliyormuyuz...

Evet gire bilirsin ancak sinav sonuclari aciklana kadar yani tercihler başlayana kadar bu da bu da tahminen mayis veya haziran 2018 bulur bu tarihlere kadar lise diploması alman gerek alamasan iyi puan alsan bile tercih sayfan acilmaz

Türkiyenin her yerinde vardır sadece merkezlere dikkat etmek lazım her kurs merkezi yeri vermiyormuş

sınav 2018 de olduğuna göre seneye girmek daha mantıklı değil mi bu kurslara.

nemoberk

Seneye olan sınava hazırlamak için bir sene öncesinden başlar dershane mantığı anladın mı ?

belediyelerin engelli birimine basvurun gıteden telefon acın bos yere gıtmeyın benım gıttıgım ibb saglık daire baskanlıgı engelliler mudurlugu

İstanbul da belediyeler ekpss kursu açıyor mu arkadaşlar?

Tabiki de vardır halk Eğitim kurs merkezleri ile görüş veya internetten araştır hangi şube de varsa

Son bahar kışa doğru ilinizde bulunan bağzı kurumlar ücretsiz kpss kursları açmakta özellikle düşük puan alan arkadaşlar. Takibini internet üzerinden yapın. eskişehir için engelli kordinasyon merkezleri,halk eğitim ve belediyeler mutlaka gidin.

bütün ill[FONT=sans-serif]er için g[/FONT][FONT=sans-serif]eç[/FONT][FONT=sans-serif]erlimi[/FONT]

Bilemiyoruz bütün iller açar mı sorabilirsen iyi olur belediye,halk eğitim vs Cumali

belediyeler hazırılık kursu hazırlarken aynı zamanda kendi engelli kadrolarındaki boşlukları torpilsiz doldursunlar insanlar ekmeklerini kazansın ...

Ben aradım ağustos sonu arayın dendi.

Üst Alt