Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Belediyelerin EKPSS hazırlık kursları başlıyor

Eylül-Ekim 2019'da Adana'da sizce EKPSS 2020 sınavına hazırlık kursları açılır mı?Adana Büyükşehir,Seyhan ve Çukurova Belediyesi, Seymer EKPSS 2020 sınavına hazırlık kursları açar mı?18 Nisan'da İnstagram'da Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'e EKPSS sınavına hazırlıkla ilgili yazmıştım... Soner Çetin'in cevabı şuydu;
"Değerli hemşerim;Şuan için projelerimiz arasında bulunmaktadır.İlerleyen zamanlarda program dahilinde olabilir.Saygılarımla."

Istanbulda engelli merkezleri de ekpss kurslari veriyor arayip bilgi alabilirsiniz

halk eğitim ekpss için son 4 ay kurs verecek , kayıtları şimdiden alıyorlar. :)

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanlığında Halk Eğitim Merkezleri ortaklığında; Pamukkale ilçesinde olanların Denizli Lisesi'nde, Merkezefendi ilçesinde olanların ise Merkezefendi İlkokulu'nda eğitim alacakları EKPSS kursu 16 Aralık Pazartesi saat 17.30 da başlayacaktır. Kurs Pazartesiden Perşembeye kadar 4 gün sürecek olup, size en yakın Halk Eğitim Merkezi ile iletişime geçmeleri istenmektedir.

Üst Alt