Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ben ayaklarımı hiç sevmiyorum... [Yaşam]

Ben bana uymasalarda beni dinlemeselerde kendi istedikleri gibi davransalarda herşeye rağmen ayaklarımı seviyorum.. Çünkü onlar benim bir parçam.. His olmadığı için ağrı sızı çekmiyorum nasılsa bana zararıda yok ayaklarımın.. Tam tersi onların olmadığını düşünüyorumda bu daha kötü geliyor .. Varsın beni dinlemesinler ama olsun ayaklarım yinede :) Polyanna diyebilirsiniz şimdi bana ama bunun neresi kötü ki..

oturanboğa'nın ayaklarını sevmeme ve gıcık olma arasındaki ince çizgi arasındaki farkı anlayabiliyorum. ben ayağıma elbette gıcık oldum,istediğim ayakkabıyı almamda zorluk çıkarttı bana çünkü,istediğim eteği giymemi engelledi bide.gıcık oldum arara evet :) ama ben yinede seviyorum ayağımı,benim ordan başka bi ayağım daha var ama; onun benden başka kimsesi yok:)

Benim sevecek veya sevmeyecek bir ayağım yok ama protezim var onu çok seviyorum bana göre 100 tane protezsiz ampüte bacaktan 1 protez daha makbul..Vatan Sağolsun kalın sağlıcakla

ben ayaklarımı çok seviyorum. çünkü onlarla işe gidip geliyorum. geziyorum kimseye muhtaç olmuyorum rahatlıkla hareket ediyorum.. onlar olmaza ben zor durumda kalırdım.. ben ayaklarımı çok seviyorum onlar benim her şeyim

Üst Alt