Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Beyaz Kart'ımı değiştirmek istiyorum. Bir günde değiştirebilir miyim?

Hadi hayırlısıyla bakalım yarın gidip almaya çalışacağım :D

Tamam fazla gerilmeden git sonucu da paylaş bizimle:) şimdiden hayırlı olsun:)

Bugün Karaköy'e gidip Beyazkartı değiştirdim. 09:10 da oraya gittim içerisi boştu, elimde 5-6 evrak vardı, 10 sene içinde alınmış raporlarıda götürdüm.
Kabul ederler mi diye ilk önce kimliğimi gösterdim kimlikte rapor oranı arkasında yazıyor, sonra kimliğin fotokopisini istedi verdim, 1 adet resim ve 10 lira aldı. 2 dakika da yeni Beyaz Kartı aldım...

Kimlik arkasında rapor oranı yazanları da kabul ediyorlar bilginize.

Bilmeyenler için Karaköy IETT binasının solunda Karaköy Tünel Çıkış sokağın ilerisinde sağında Kırmızı tabelalı Özürlü ve Yaşlı Seyahat Kart merkezi

Evet Büyücü arkadaşım,
Dün Karaköy'e gittim.Saat 14:50 civarı içeri girdim. Benden sadece banka makbuzu,engelli raporunun fotokopisini ve 1 Ad. fotoğrafımı alıp bekleyin dedi.Yaklaşık 10 dk. sonra buyrun diye verdi ve çıktım.
Gittiğimde bomboştu. Yılbaşından önceki o muhteşem kalabalıktan eser yoktu :)
Açıklamaların için tekrar teşekkürler. Gerçekten de stressiz halledilebilinecek bir olaymış :D

Özürlü kartımı nasıl değiştirebilirim?

slm lar özurlu kartımda bı kaçtane çatlak var otobuse bındıgımde okumuyor yenısıyele degiştırmek için nasıl bır yol izlemem gerekıyor .

Benim Beyaz Kartım var, bunun değiştirilmesi gerekiyormuş sanırıım. Bu konuda bilgisi olan var mı?

umutsuz;
1 adet resminle beraber karaköy deki iett binasına git orada değişirler 10 tl falan vermen lazım diye biliyorum.

erolktr; sen daha değiştirmedin mi? :) biz 2 sene oldu değişeli toplu taşıma araçlarında ücretsiz seyehat kartı ile seyehat ediyoruz :) kocaeli de yaşıyorsan büyükşehir belediyesine müracaat et orada hallederler.

Üst Alt